Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ποια είναι αυτή gari, καμιά πληροφορία;
η Σύλβια γαμιόταν τσάμπα κάποτε γιατί είχε ψώνιο να γυρίσει ταινίες και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο
έχει φάει μπόλικη πούτσα στα δοκιμαστικά μέχρι που κατάλαβε το δούλεμα
είναι κανας χρόνος ίσως και παραπάνω που ζητάει ένα 50αρικο για μια ωρα όσα ρίξεις
έχει ωραίο σώμα αλλά από φατσα δεν αξίζει

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.027
Πόντοι
1.706
..η Αμαντα δεν ειναι αυτη? Καστανοξανθη τη θυμαμαι, πως εγινε μελαχροινη;

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
η Σύλβια γαμιόταν τσάμπα κάποτε γιατί είχε ψώνιο να γυρίσει ταινίες και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο
είναι κανας χρόνος ίσως και παραπάνω που ζητάει ένα 50αρικο για μια ωρα όσα ρίξεις

χμχμ ενδιαφέρον ακούγεται (και αν κάνει και φουλ πρόγραμμα θα έλεγα σούπερ)  :hi:

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.027
Πόντοι
1.706
..κ για 30 κ 40

saxo07

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Like
8
Πόντοι
0
Γιωργο εχουμε πληροφοριες για την Συλβια ? Στειλε μου pm

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Magic massage..Ναταλια...κανει φραπε ή τιποτα με τα ποδια;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 44

saxo07

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Like
8
Πόντοι
0
gari αν εχεις πληροφοριες για το milf  στειλε μου pm

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
δεν έχω κάτι άλλο να πω για τη Σύλβια
για μια φορά κι ένα πιτσίλισμα καλή είναι
όταν γαμιόταν τσάμπα ήταν καλύτερη

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Θεραπευτρια anelina plati..εποσκεψη σε χωρο της...πολυ κσλη μσλαξη με φραπε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Θεραπευτρια anelina plati..εποσκεψη σε χωρο της...πολυ κσλη μσλαξη με φραπε
τωρα αυτο τι είναι; βαλε πληροφορίες, που τη βρισκουμε, τιμή, διάρκεια, τηλέφωνο, χώρος, εμφάνιση, ο φραες στανταρ; καλός; δοκίμασες; η κοπέλσ βλέπεται ή είναι σαν την Σπεράντζα Βρανά;;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τωρα αυτο τι είναι; βαλε πληροφορίες, που τη βρισκουμε, τιμή, διάρκεια, τηλέφωνο, χώρος, εμφάνιση, ο φραες στανταρ; καλός; δοκίμασες; η κοπέλσ βλέπεται ή είναι σαν την Σπεράντζα Βρανά;;

Τέρυ λέει για μια που έχει προφίλ στο φατσοβιβλίο και η οποία διακοπάρει σε νησί του Αιγαίου αυτή την εποχή

τύπε να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάει ο Τέρυ. Δεν κάνουμε έτσι ενημέρωση

δώσε λεπτομέρειες

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καμία σχέση.
Tantric μασάζ - αυτό δεν είναι απλώς ένας τρόπος σωματικής επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία πνευματική και συναισθηματική βελτίωση. Στον πυρήνα της, αυτό το είδος του μασάζ βοηθά στην επίτευξη της πλήρους αμοιβαίας κατανόησης με τη βοήθεια της ανταλλαγής ενέργειας των αρσενικών και θηλυκών.
Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα τεράστιο λάθος με τη σύγκριση της ταντρικό μασάζ με σεξουαλική δραστηριότητα. Ναι, η βασική έκθεση τεχνική - είναι σε επαφή με το σώμα συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων, ερωτογενείς ζώνες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - το πνευματικό.
Ο άνθρωπος παίρνει απαλλαγούμε από πολλά συγκροτήματα, απορροφά και δίνει αγάπη, στοργή, να μάθει να ακούει την καρδιά σας, εμπιστεύεστε το σύντροφό σας.
Εκτός από την πνευματική κατευνασμού Tantric μασάζ επίσης εγγενείς θεραπευτικές ιδιότητες. Τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενικό σημεία που σχετίζονται με συγκεκριμένες εσωτερικά όργανα, ανακούφιση από την ένταση των μυών, κόπωση και πολλά άλλα.
Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά όλους τους κανόνες της ταντρικό μασάζ.
Ατμόσφαιρα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα ζεστασιάς, άνεση και ευκολία. Υποχρεωτική κατάσταση - χαλαρωτική μουσική, dim φώτα, λάμπες άρωμα, ένα άνετο μέρος για ένα μασάζ.
Ρε χαζοβιόλη, βάζεις που βάζεις τη μαλακία, την βάζεις και μεταφρασμένη από το google translate

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Ρε χαζοβιόλη, βάζεις που βάζεις τη μαλακία, την βάζεις και μεταφρασμένη από το google translate
φίλε μου δεν ξέρω για όλα αυτα τα πνευματικά που λεει ο συναγωνιστής αλλα αξίζει γιατι παίρνεις μια πρώτης τάξεως φραπεδια σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες και εννοείται ότι δε αγγίζουν κωλαρακι αμα δε θες. Εχω κάνει πολλές φορές και καμια δεν εχω φάει δάχτυλο.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
φίλε μου δεν ξέρω για όλα αυτα τα πνευματικά που λεει ο συναγωνιστής αλλα αξίζει γιατι παίρνεις μια πρώτης τάξεως φραπεδια σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες και εννοείται ότι δε αγγίζουν κωλαρακι αμα δε θες. Εχω κάνει πολλές φορές και καμια δεν εχω φάει δάχτυλο.

Πολυ σωστός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom