mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Ποια είναι αυτή gari, καμιά πληροφορία;
η Σύλβια γαμιόταν τσάμπα κάποτε γιατί είχε ψώνιο να γυρίσει ταινίες και να φωτογραφηθεί ως μοντέλοΠοια είναι αυτή gari, καμιά πληροφορία;
..η Αμαντα δεν ειναι αυτη? Καστανοξανθη τη θυμαμαι, πως εγινε μελαχροινη;επέστρεψε και το φωτομοντέλο
η Σύλβια γαμιόταν τσάμπα κάποτε γιατί είχε ψώνιο να γυρίσει ταινίες και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο
έχει φάει μπόλικη πούτσα στα δοκιμαστικά μέχρι που κατάλαβε το δούλεμα
είναι κανας χρόνος ίσως και παραπάνω που ζητάει ένα 50αρικο για μια ωρα όσα ρίξεις
έχει ωραίο σώμα αλλά από φατσα δεν αξίζει
..κ για 30 κ 40η Σύλβια γαμιόταν τσάμπα κάποτε γιατί είχε ψώνιο να γυρίσει ταινίες και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο
έχει φάει μπόλικη πούτσα στα δοκιμαστικά μέχρι που κατάλαβε το δούλεμα
είναι κανας χρόνος ίσως και παραπάνω που ζητάει ένα 50αρικο για μια ωρα όσα ρίξεις
έχει ωραίο σώμα αλλά από φατσα δεν αξίζει
κώλο δεν έδινε τότεχμχμ ενδιαφέρον ακούγεται (και αν κάνει και φουλ πρόγραμμα θα έλεγα σούπερ)
gari τσεκαρε τα πμ σου μια ....δεν έχω κάτι άλλο να πω για τη Σύλβια
για μια φορά κι ένα πιτσίλισμα καλή είναι
όταν γαμιόταν τσάμπα ήταν καλύτερη
τωρα αυτο τι είναι; βαλε πληροφορίες, που τη βρισκουμε, τιμή, διάρκεια, τηλέφωνο, χώρος, εμφάνιση, ο φραες στανταρ; καλός; δοκίμασες; η κοπέλσ βλέπεται ή είναι σαν την Σπεράντζα Βρανά;;Θεραπευτρια anelina plati..εποσκεψη σε χωρο της...πολυ κσλη μσλαξη με φραπε
τωρα αυτο τι είναι; βαλε πληροφορίες, που τη βρισκουμε, τιμή, διάρκεια, τηλέφωνο, χώρος, εμφάνιση, ο φραες στανταρ; καλός; δοκίμασες; η κοπέλσ βλέπεται ή είναι σαν την Σπεράντζα Βρανά;;
Γλύτωσες χρόνο και χρήμα Ανοιχτόμυαλε!!!
Έχω πάει εγώ πριν κανα δίμηνο περίπου κι έχω ανεβάσει κριτική στις πιο πίσω σελίδες.
Σύλβια όπως λέμε πηνελοπη;δεν έχω κάτι άλλο να πω για τη Σύλβια
για μια φορά κι ένα πιτσίλισμα καλή είναι
όταν γαμιόταν τσάμπα ήταν καλύτερη
Ρε χαζοβιόλη, βάζεις που βάζεις τη μαλακία, την βάζεις και μεταφρασμένη από το google translateκαμία σχέση.
Tantric μασάζ - αυτό δεν είναι απλώς ένας τρόπος σωματικής επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία πνευματική και συναισθηματική βελτίωση. Στον πυρήνα της, αυτό το είδος του μασάζ βοηθά στην επίτευξη της πλήρους αμοιβαίας κατανόησης με τη βοήθεια της ανταλλαγής ενέργειας των αρσενικών και θηλυκών.
Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα τεράστιο λάθος με τη σύγκριση της ταντρικό μασάζ με σεξουαλική δραστηριότητα. Ναι, η βασική έκθεση τεχνική - είναι σε επαφή με το σώμα συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων, ερωτογενείς ζώνες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - το πνευματικό.
Ο άνθρωπος παίρνει απαλλαγούμε από πολλά συγκροτήματα, απορροφά και δίνει αγάπη, στοργή, να μάθει να ακούει την καρδιά σας, εμπιστεύεστε το σύντροφό σας.
Εκτός από την πνευματική κατευνασμού Tantric μασάζ επίσης εγγενείς θεραπευτικές ιδιότητες. Τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενικό σημεία που σχετίζονται με συγκεκριμένες εσωτερικά όργανα, ανακούφιση από την ένταση των μυών, κόπωση και πολλά άλλα.
Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά όλους τους κανόνες της ταντρικό μασάζ.
Ατμόσφαιρα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα ζεστασιάς, άνεση και ευκολία. Υποχρεωτική κατάσταση - χαλαρωτική μουσική, dim φώτα, λάμπες άρωμα, ένα άνετο μέρος για ένα μασάζ.
φίλε μου δεν ξέρω για όλα αυτα τα πνευματικά που λεει ο συναγωνιστής αλλα αξίζει γιατι παίρνεις μια πρώτης τάξεως φραπεδια σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες και εννοείται ότι δε αγγίζουν κωλαρακι αμα δε θες. Εχω κάνει πολλές φορές και καμια δεν εχω φάει δάχτυλο.Ρε χαζοβιόλη, βάζεις που βάζεις τη μαλακία, την βάζεις και μεταφρασμένη από το google translate
φίλε μου δεν ξέρω για όλα αυτα τα πνευματικά που λεει ο συναγωνιστής αλλα αξίζει γιατι παίρνεις μια πρώτης τάξεως φραπεδια σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες και εννοείται ότι δε αγγίζουν κωλαρακι αμα δε θες. Εχω κάνει πολλές φορές και καμια δεν εχω φάει δάχτυλο.