Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

koursaros.d

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
17
Πόντοι
0
παιδες καμια πληροφορία για το tandra masaz?? τι ακριβως ειναι?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πραγματικά.Βγήκε αυτή και λόγω ομορφιάς έσπασε το καλούπι  :S

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια πάνω στα σχόλια στις προτιμήσεις κάποιου....
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
άλλοι γουστάρουν χοντρές, άλλοι ξερακιανές, άλλοι milg-gilf, μικρές μεγάλες και δεν ξέρω κι εγώ τι....
ο καθένας ότι γουστάρει...

άσε που δεν έγραψα και τίποτα φοβερό πέρον του "ενδιαφέρον τεμάχιο" ....

anyway....

koursaros.d

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
17
Πόντοι
0
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Ε ΑΣ ΛΕΙΠΗ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ...ΑΡΓΑ ΓΙΑ ..ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΑ....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια πάνω στα σχόλια στις προτιμήσεις κάποιου....
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
άλλοι γουστάρουν χοντρές, άλλοι ξερακιανές, άλλοι milg-gilf, μικρές μεγάλες και δεν ξέρω κι εγώ τι....
ο καθένας ότι γουστάρει...

άσε που δεν έγραψα και τίποτα φοβερό πέρον του "ενδιαφέρον τεμάχιο" ....

anyway....

σωστά,αλλά μαθετε επιτέλους να διαβάζετε σωστά τις αγγελίες.......η φωτογραφία ειναι κλασσική και πιθανότατα ασχετη με την κοπέλλα.....δεύτερον,η αγγελία εχει περίπου 50.000 επισκέψεις....!!!!!! τρίτον,αν γκουγκλάρεις το νουμερο,βγαζει μία Νάντια που κάνει βιζιτες (αυτη το λέει,οχι εγώ.......),τα δε σχόλια ειναι αρνητικότατα.........

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
σωστά,αλλά μαθετε επιτέλους να διαβάζετε σωστά τις αγγελίες.......η φωτογραφία ειναι κλασσική και πιθανότατα ασχετη με την κοπέλλα.....δεύτερον,η αγγελία εχει περίπου 50.000 επισκέψεις....!!!!!! τρίτον,αν γκουγκλάρεις το νουμερο,βγαζει μία Νάντια που κάνει βιζιτες (αυτη το λέει,οχι εγώ.......),τα δε σχόλια ειναι αρνητικότατα.........

;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

πήρα τηλ. αλλά... ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... -αν είναι  όντως όπως στην φώτο- φαίνεται σωματικά πολύ καλό... έχει κανείς εμπειρία?

σήμερα δε με θέλει....

παίρνω εδώ και 15 λεπτά και λέει "είναι κατειλημμένο" ...

anyway... με το που έχω τιμές προγράμματα ενημερώνω

να μην πας πουθενά
κάτσε σπίτι σήμερα
με το μετρητό στην τσέπη

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

σήμερα δε με θέλει....

παίρνω εδώ και 15 λεπτά και λέει "είναι κατειλημμένο" ...

anyway... με το που έχω τιμές προγράμματα ενημερώνω
Γλύτωσες χρόνο και χρήμα Ανοιχτόμυαλε!!!
Έχω πάει εγώ πριν κανα δίμηνο περίπου κι έχω ανεβάσει κριτική στις πιο πίσω σελίδες.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Ε ΑΣ ΛΕΙΠΗ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ...ΑΡΓΑ ΓΙΑ ..ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΑ....

καμία σχέση.
Tantric μασάζ - αυτό δεν είναι απλώς ένας τρόπος σωματικής επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία πνευματική και συναισθηματική βελτίωση. Στον πυρήνα της, αυτό το είδος του μασάζ βοηθά στην επίτευξη της πλήρους αμοιβαίας κατανόησης με τη βοήθεια της ανταλλαγής ενέργειας των αρσενικών και θηλυκών.
Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα τεράστιο λάθος με τη σύγκριση της ταντρικό μασάζ με σεξουαλική δραστηριότητα. Ναι, η βασική έκθεση τεχνική - είναι σε επαφή με το σώμα συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων, ερωτογενείς ζώνες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - το πνευματικό.
Ο άνθρωπος παίρνει απαλλαγούμε από πολλά συγκροτήματα, απορροφά και δίνει αγάπη, στοργή, να μάθει να ακούει την καρδιά σας, εμπιστεύεστε το σύντροφό σας.
Εκτός από την πνευματική κατευνασμού Tantric μασάζ επίσης εγγενείς θεραπευτικές ιδιότητες. Τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενικό σημεία που σχετίζονται με συγκεκριμένες εσωτερικά όργανα, ανακούφιση από την ένταση των μυών, κόπωση και πολλά άλλα.
Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά όλους τους κανόνες της ταντρικό μασάζ.
Ατμόσφαιρα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα ζεστασιάς, άνεση και ευκολία. Υποχρεωτική κατάσταση - χαλαρωτική μουσική, dim φώτα, λάμπες άρωμα, ένα άνετο μέρος για ένα μασάζ.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.649
Πόντοι
206

πήρα τηλ. αλλά... ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... -αν είναι  όντως όπως στην φώτο- φαίνεται σωματικά πολύ καλό... έχει κανείς εμπειρία?

Συμβουλή μου, μην το κάνεις καλύτερα ούτε για αστείο. Θα έχεις χειρότερη εμπειρία και από την Ρουμάνα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
καμία σχέση.
Tantric μασάζ - αυτό δεν είναι απλώς ένας τρόπος σωματικής επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία πνευματική και συναισθηματική βελτίωση. Στον πυρήνα της, αυτό το είδος του μασάζ βοηθά στην επίτευξη της πλήρους αμοιβαίας κατανόησης με τη βοήθεια της ανταλλαγής ενέργειας των αρσενικών και θηλυκών.
Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα τεράστιο λάθος με τη σύγκριση της ταντρικό μασάζ με σεξουαλική δραστηριότητα. Ναι, η βασική έκθεση τεχνική - είναι σε επαφή με το σώμα συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων, ερωτογενείς ζώνες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - το πνευματικό.
Ο άνθρωπος παίρνει απαλλαγούμε από πολλά συγκροτήματα, απορροφά και δίνει αγάπη, στοργή, να μάθει να ακούει την καρδιά σας, εμπιστεύεστε το σύντροφό σας.
Εκτός από την πνευματική κατευνασμού Tantric μασάζ επίσης εγγενείς θεραπευτικές ιδιότητες. Τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενικό σημεία που σχετίζονται με συγκεκριμένες εσωτερικά όργανα, ανακούφιση από την ένταση των μυών, κόπωση και πολλά άλλα.
Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά όλους τους κανόνες της ταντρικό μασάζ.
Ατμόσφαιρα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα ζεστασιάς, άνεση και ευκολία. Υποχρεωτική κατάσταση - χαλαρωτική μουσική, dim φώτα, λάμπες άρωμα, ένα άνετο μέρος για ένα μασάζ.

Τυπε, για να τα νιώσεις όλα αυτά χρειάζεται απαραίτητα ένα γυναικείο βαθύ κωλοδαχτυλο  :headbaning1:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
..Προς ενημέρωση...η γνωστη μιλφογκιλφ Άνια έχει μαζί της μια νεαρή Σοφία (Ρουμανογυφτισσα) λεπτη με 3+ βυζι και μεγάλη ρωγα...εδοκιμάσθη σήμερα...τυπικά πραγματα αλλα έχει περιθωρια βελτιωσης...χυσιμο στα κωλομαγουλα. 50 ευρω...

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
..Προς ενημέρωση...η γνωστη μιλφογκιλφ Άνια έχει μαζί της μια νεαρή Σοφία (Ρουμανογυφτισσα) λεπτη με 3+ βυζι και μεγάλη ρωγα...εδοκιμάσθη σήμερα...τυπικά πραγματα αλλα έχει περιθωρια βελτιωσης...χυσιμο στα κωλομαγουλα. 50 ευρω...

Πως επικοινωνουμε με την κυρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom