Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
H γνωστη Λευκορωσίδα gilf. Πιατσάρει στην Πλ. Λαυρίου...κρατιεται καλά για την ηλικία της. Του 20άρικου...
Αξίζει να την επισκεφτώ;
H γνωστη Λευκορωσίδα gilf. Πιατσάρει στην Πλ. Λαυρίου...κρατιεται καλά για την ηλικία της. Του 20άρικου...
Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη;
Το λινκ αυτά δεν ανοίγει. Υπάρχει κάποιο άλλο λινκ;
..η Αμαντα δεν ειναι αυτη? Καστανοξανθη τη θυμαμαι, πως εγινε μελαχροινη;
φίλε μείνε μακριά!!! Είναι μια γνωστή σαύρα που έχει ενα σορρο αγγελίες!!! Mεγάλη μούφα και θα σου χέσει και την τουαλέτα με την πορτα ανοιχτη! αχαχαχαχαχαχα Δικιά μου εμπειρια δυστυχως. δεν υπαρχει μασαζ. μονο σεξ και αυτο χάλια. Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ξερω και εκανα αμαν να την διωξω.
πήρα τηλ. αλλά... ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... -αν είναι όντως όπως στην φώτο- φαίνεται σωματικά πολύ καλό... έχει κανείς εμπειρία?
Και σε μενα το ιδιο. Δοκιμη πριν φυγω διακοπες σε ξενοδοχειο στην Γλυφαδα. Ολογυμνος εγω και οταν γυρισα μπρουμητα αν και τις το εδειξα τι θελω αρνηθηκε. ακομα και με εξτρα λεφτα που της ειπα...Το Ρωσιδάκι με τα σπαγγάτα και το pole dancing (βλ.Ίννα) κάνει πλέον μόνο μασάζ χωρίς χειρονακτική εκτόνωση!Ή απλά το έπαιξε παρθένα μόνο σε μένα.Anyway,παίξαμε τίμια,χάσαμε πάμε για άλλα..
το λινκ δε ανταποκρινετε εχουμε αλλο τροπο επικοινωνιας?
Στό φατσοβιβλίο πάντως ανεβάζει κάτι φοβερές φωτό πάντως το πουτανάκιΚαι σε μενα το ιδιο. Δοκιμη πριν φυγω διακοπες σε ξενοδοχειο στην Γλυφαδα. Ολογυμνος εγω και οταν γυρισα μπρουμητα αν και τις το εδειξα τι θελω αρνηθηκε. ακομα και με εξτρα λεφτα που της ειπα...
Στό φατσοβιβλίο πάντως ανεβάζει κάτι φοβερές φωτό πάντως το πουτανάκι
φίλε μείνε μακριά!!! Είναι μια γνωστή σαύρα που έχει ενα σορρο αγγελίες!!! Mεγάλη μούφα και θα σου χέσει και την τουαλέτα με την πορτα ανοιχτη! αχαχαχαχαχαχα Δικιά μου εμπειρια δυστυχως. δεν υπαρχει μασαζ. μονο σεξ και αυτο χάλια. Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ξερω και εκανα αμαν να την διωξω.
Στό φατσοβιβλίο πάντως ανεβάζει κάτι φοβερές φωτό πάντως το πουτανάκι
H Magic δεν είναι αυτή που έπαιζε έναν καιρό από το mamba ή κάνω λάθος???Μασάζ αρκετά καλό και διάρκειας πάνω από μια ώρα από μόνο του. Φτιάχνει ατμόσφαιρα με κεριά και μουσική και δείχνει ακούραστη και δεν αφήνει κανένα σημείο του σώματος χωρίς περιποίηση. Ευχάριστη γενικά. Κόστος 30 γιούρια. +20 η πίπα. Κάποιες στιγμές το παρακάνει με τον ενθουσιασμό που δείχνει. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεκτική στο deepthroat. Τα παίρνει στο στόμα (τα φτύνει).
Για σεξ (είτε μπρος είτε πίσω) άλλα 20. Στο σεξ λίγα πράματα. Εμφάνιση μέτρια, ωραία φωνή, σώμα όχι άσχημο για την ηλικία της, με μικρά κρεμασμένα στήθη, μικροκαμωμένη γενικά. Διάρκεια συνολική κοντά δυόμιση ώρες. Στέλνεις email και σου δίνει τηλέφωνο.
Το Ρωσιδάκι με τα σπαγγάτα και το pole dancing (βλ.Ίννα) κάνει πλέον μόνο μασάζ χωρίς χειρονακτική εκτόνωση!Ή απλά το έπαιξε παρθένα μόνο σε μένα.Anyway,παίξαμε τίμια,χάσαμε πάμε για άλλα..
Και σε μενα το ιδιο. Δοκιμη πριν φυγω διακοπες σε ξενοδοχειο στην Γλυφαδα. Ολογυμνος εγω και οταν γυρισα μπρουμητα αν και τις το εδειξα τι θελω αρνηθηκε. ακομα και με εξτρα λεφτα που της ειπα...
Και ομως ειναι ειδικη και στο γλυφοκωλι
H Magic δεν είναι αυτή που έπαιζε έναν καιρό από το mamba ή κάνω λάθος???
Μασάζ αρκετά καλό και διάρκειας πάνω από μια ώρα από μόνο του. Φτιάχνει ατμόσφαιρα με κεριά και μουσική και δείχνει ακούραστη και δεν αφήνει κανένα σημείο του σώματος χωρίς περιποίηση. Ευχάριστη γενικά. Κόστος 30 γιούρια. +20 η πίπα. Κάποιες στιγμές το παρακάνει με τον ενθουσιασμό που δείχνει. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεκτική στο deepthroat. Τα παίρνει στο στόμα (τα φτύνει).
Για σεξ (είτε μπρος είτε πίσω) άλλα 20. Στο σεξ λίγα πράματα. Εμφάνιση μέτρια, ωραία φωνή, σώμα όχι άσχημο για την ηλικία της, με μικρά κρεμασμένα στήθη, μικροκαμωμένη γενικά. Διάρκεια συνολική κοντά δυόμιση ώρες. Στέλνεις email και σου δίνει τηλέφωνο.