Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
:spam: :heavymetalbig: :2funny: :2funny:
φίλε μείνε μακριά!!! Είναι μια γνωστή σαύρα που έχει ενα σορρο αγγελίες!!! Mεγάλη μούφα και θα σου χέσει και την τουαλέτα με την πορτα ανοιχτη! αχαχαχαχαχαχα Δικιά μου εμπειρια δυστυχως. δεν υπαρχει μασαζ. μονο σεξ και αυτο χάλια. Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ξερω και εκανα αμαν να την διωξω.

Scorpio987654321

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
20
Πόντοι
0

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
265
Πόντοι
21
η magic εχει χωρο στην θηβων κοντα αναμεσα κοκκινια κ νικαια.παλια αισθητικο.αρκετα περιποιητικη
εχει κοψει απο mamba pleon.
η αγγελια της ποια ειναι τωρα?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Συνεύρεση σε δικό μου χώρο. Ελληνίδα κοντά στα 50 με καλό σώμα για την ηλικία της και πολύ μέτριο πρόσωπο που δεν δικαιολογεί τον όρο εμφανίσιμη. Νομίζω φοράει μασέλα στην πάνω γνάθο.
Μασάζ κάτω του μέτριου. Στο δεύτερο μέρος γδύνεται ολόκληρη αφήνει δάκτυλα, κάνει πίπα, κάνει γλυφοκόλι αλλά όχι σεξ. Σε τελειώνει με φραπέ.
Κόστος €50 με τα λεφτά μπροστά. Δεν θα την ξαναδοκίμαζα.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Συνεύρεση σε δικό μου χώρο. Ελληνίδα πολύ ευγενική κοντά στα 50 κοντή χοντρή με 3αρια βυζια και μέτριο πρόσωπο.
Μασάζ κάτω του μέτριου. Στο δεύτερο μέρος προσφέρει πίπα με προφύλαξη και φραπέ για τελείωμα στα €40 ή σεξ στα €50

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
φίλε μείνε μακριά!!! Είναι μια γνωστή σαύρα που έχει ενα σορρο αγγελίες!!! Mεγάλη μούφα και θα σου χέσει και την τουαλέτα με την πορτα ανοιχτη! αχαχαχαχαχαχα Δικιά μου εμπειρια δυστυχως. δεν υπαρχει μασαζ. μονο σεξ και αυτο χάλια. Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ξερω και εκανα αμαν να την διωξω.

άρα και η φώτο μούφα ε!?!?

δηλαδή είναι και εμφανισιακά καμιά φακλάνα?!?!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μασάζ αρκετά καλό και διάρκειας πάνω από μια ώρα από μόνο του. Φτιάχνει ατμόσφαιρα με κεριά και μουσική και δείχνει ακούραστη και δεν αφήνει κανένα σημείο του σώματος χωρίς περιποίηση. Ευχάριστη γενικά. Κόστος 30 γιούρια. +20 η πίπα. Κάποιες στιγμές το παρακάνει με τον ενθουσιασμό που δείχνει. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεκτική στο deepthroat. Τα παίρνει στο στόμα (τα φτύνει).
Για σεξ (είτε μπρος είτε πίσω) άλλα 20. Στο σεξ λίγα πράματα. Εμφάνιση μέτρια, ωραία φωνή, σώμα όχι άσχημο για την ηλικία της, με μικρά κρεμασμένα στήθη, μικροκαμωμένη γενικά. Διάρκεια συνολική κοντά δυόμιση ώρες. Στέλνεις email και σου δίνει τηλέφωνο.
Δώσε αν εχεις το λινκ της αγγελίας ή το email γιατι το λινκ που εβαλε ο προηγουμενος συναγωνιστής είναι λάθος και δεν βγάζει αποτέλεσμα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
τι εστι συλβια,φιλε gari.
η Σύλβια είναι από Βουλγαρία και είναι 36 χρονών