Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Scorpio987654321

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Δώσε αν εχεις το λινκ της αγγελίας ή το email γιατι το λινκ που εβαλε ο προηγουμενος συναγωνιστής είναι λάθος και δεν βγάζει αποτέλεσμα

Αυτο που εβαλε ο openmind33 ειναι ενα απο τα λινκ της.

Scorpio987654321

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
20
Πόντοι
0
την καλεσα μου συστήθηκε ως Μπέτυ.
μου ζητησε 80€ για μασαζ πιπα και σεξ ή 50€ για μασαζ και φραπέ. Διάρκεια μια ώρα. Χωρο δικό της δεν εχει, οποτε στις παραπάνω τιμές προσθέστε συν 25€ το ξενοδοχείο. Αρα καθόλου vfm για γυναίκα 48 ετών όπως γραφει στις αγγελίες τις.

Ρε συ scorpio, εγραφες κάτι για 30€ με 2μιση ωρες διάρκεια, που κάνει ατμόσφαιρα με κερια κλπ μηπως αναφερόσουν σε άλλη;

Οπως τα εγραψα ειναι. Η Μπετυ χρεωνε 30 το μασαζ (οπως λεει και στο λινκ απο κατω) συν 20 καθε τι αλλο που κανεις.  Εχω και το email της που τα γραφει ολα αναλυτικα, χρονους και τα παντα. Στο email ελεγε συνολικη διαρκεια 1 και 50 αλλα σε μας τραβηξε χαλαρα δυομιση ωρες χωρις καμμια βιασυνη.

openday

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6

Συνεύρεση σε δικό μου χώρο. Ελληνίδα πολύ ευγενική κοντά στα 50 κοντή χοντρή με 3αρια βυζια και μέτριο πρόσωπο.
Μασάζ κάτω του μέτριου. Στο δεύτερο μέρος προσφέρει πίπα με προφύλαξη και φραπέ για τελείωμα στα €40 ή σεξ στα €50
οταν λεμε χοντρη για τι κυβικα μιλαμε?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Οπως τα εγραψα ειναι. Η Μπετυ χρεωνε 30 το μασαζ (οπως λεει και στο λινκ απο κατω) συν 20 καθε τι αλλο που κανεις.  Εχω και το email της που τα γραφει ολα αναλυτικα, χρονους και τα παντα. Στο email ελεγε συνολικη διαρκεια 1 και 50 αλλα σε μας τραβηξε χαλαρα δυομιση ωρες χωρις καμμια βιασυνη.

openday
δεν ανοιγει...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
sorry, τωρα το καταφερα  :headbaning1:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Στό φατσοβιβλίο πάντως ανεβάζει κάτι φοβερές φωτό πάντως το πουτανάκι

Για το ξεκάρφωμα αδερφέ!Σου λέει θα τσιμπήσουν,θα καλέσουν και θα μείνουν με το πουλί στο χέρι!!Έτσι τη πάτησα!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Για το ξεκάρφωμα αδερφέ!Σου λέει θα τσιμπήσουν,θα καλέσουν και θα μείνουν με το πουλί στο χέρι!!Έτσι τη πάτησα!
έτσι ακριβώς! Κατι τέτοιες θέλουν κατούρημα στη μουρη κ ροχαλα κίτρινη!

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
420
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους θα ηθελα αν καποιος γνωριζει το τηλεφωνο με τις δυο κοπελες στην πειραιως ευχαριστω εκ των προτερων

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστές ! Αμα καλέσω στο σπίτι μου την Χρυσαυγή-Δρακουμέλ,για μασαζάκι,λέτε μετα να πριζει πουτσες ?? Για πείτε καμία γνώμη, ή να την πάρω σε ξενοδοχείο?  :orchestra:

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Καλημερα συναγωνιστές ! Αμα καλέσω στο σπίτι μου την Χρυσαυγή-Δρακουμέλ,για μασαζάκι,λέτε μετα να πριζει πουτσες ?? Για πείτε καμία γνώμη, ή να την πάρω σε ξενοδοχείο?  :orchestra:

λίγα sms για ευεξία και μαλακιες τούμπανο θα στέλνει για λίγο καιρό. τίποτα άλλο.

n4384

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
0
λίγα sms για ευεξία και μαλακιες τούμπανο θα στέλνει για λίγο καιρό. τίποτα άλλο.
  Οχι, σε αυτον τον τομεα , ειναι "επαγγελματιας".. δεν εχεις προβλημα...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Εμενα ποτε δεν μ ενοχλησε

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86

Ο Χριστός και η Παναγία μαζί σου. Να είμαστε καλά να σε θυμόμαστε. Ο άνθρωπος που θα καλέσει σπίτι του το μεγαλύτερο μυγόχεσμα. Ελπίζω να μένεις σε μονοκατοικία, διότι διαφορετικά εάν μένεις σε πολυκατοικία σε βλέπω να μετακομίζεις.  Είχα γράψει για τη χρυσαυγή, οταν συναντηθήκαμε στο x dream. Κωμικοτραγικές στιγμές!!! 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ο Χριστός και η Παναγία μαζί σου. Να είμαστε καλά να σε θυμόμαστε. Ο άνθρωπος που θα καλέσει σπίτι του το μεγαλύτερο μυγόχεσμα. Ελπίζω να μένεις σε μονοκατοικία, διότι διαφορετικά εάν μένεις σε πολυκατοικία σε βλέπω να μετακομίζεις.  Είχα γράψει για τη χρυσαυγή, οταν συναντηθήκαμε στο x dream. Κωμικοτραγικές στιγμές!!! 

Ε οκ
Ειναι cult η ολη φαση

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
σου έβγαλε το cd-player?

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
μεσα στη καλτίλα ο δρακουμέλ θα ειναι φαντάζομαι!! λεω να το κάνω το κασκαντερηλικι! εχει ωραια βυζιά! μ'αυτα εχω κολλήσει! ειναι καθαρή γενικώς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom