Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Παίζει τίποτα εκεί μέσα παιδιά ;κάτι λέει για ταντρικό!
Το link το έβαλα για τον φίλο που ζητουσε πληροφορίες επικοινωνίας με τον Δρακουμέλ...
Παίζει τίποτα εκεί μέσα παιδιά ;κάτι λέει για ταντρικό!
Xριστός και απόστολος,φοβερό καμουφλάζ! αυτές που τις έχει φωτό το ξέρουν άραγε;Το link το έβαλα για τον φίλο που ζητουσε πληροφορίες επικοινωνίας με τον Δρακουμέλ...
αν κάποιος συναγωνιστής ενδιαφέρεται μόνο για μασάζ ίσως θα πρέπει να ρίξει μια ματιά
στην αγγελία της 47χρονης κυρίας Δώρας
μία ώρα μασάζ 20 ευρώ και τίποτα άλλο
παρότι γράφει για ηλικιωμένους κυρίους δέχεται από συνομίληκους της και πάνω
μήν σπεύσετε από σήμερα για ραντεβού, διότι είναι εκτός και επιστρέφει Δευτέρα μεσημέρι
η συγκεκριμένη αγγελία μου δίνει την αφορμή να πω ότι το 20σάρικο θα πρέπει να είναι η τιμή βάσης για μασάζ και μόνο
με τα εξτραδάκια να προστίθενται από κει και πάνω και όχι όπως κάνουν μερικές που για μια μαλακία ζητάνε 50αρια
Να σου φτιάξει κανονικό φραπέ (τον καφέ δηλαδή) μπορεί και ναι. Από αυτόν που θες εσύ όχι. Αφού το λέει ο άλλος, ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖΦραπέ?
Πλάκα μας κάνεις τώραΕχω ψηθει να κανω κασκαντεριλικι με κα Εφη εχει κανεις συναγωνιστης το τηλεφωνο να μου στειλει pm [size=18pt]γιατι δε το βρισκω?[/size]
Γιατι τουτες κανουν κατι παραπανω απο μασαζ?
Ξέρει κανείς αν γυρισαν οι κοπελες από το νησί;;
Άντε να δούμε άσπρη μέρα και να έχουμε καλό χειμώνα
Χριστίνα κάνει καλή δουλίτσα ξέρει κανείς;
Πατησα και εχει να επιλεξεις ποια θες. Ποια προτείνεις?Θα περάσεις όμορφα φιλαράκο μου
εστειλα πμ με δυο ερωτησεις. ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερων!Θα περάσεις όμορφα φιλαράκο μου
Ξέρει κανείς αν γυρισαν οι κοπελες από το νησί;;
Άντε να δούμε άσπρη μέρα και να έχουμε καλό χειμώνα
Χριστίνα κάνει καλή δουλίτσα ξέρει κανείς;
Μαλαματινητη χαφιζε θα θελα
Δες όλους τους θεραπευτές
ριξε υποτιτλους γιγαντα
Δες όλους τους θεραπευτές
συμφωνώ απολύτως
καλο αλλα φαινεται στυλιαρι
η χρυσανα με βυζουμπες πιο πολυ στο στυλ μου
συμφωνώ απολύτως
το καλύτερο ένα ντουο χαφιζε με χρυσανα