sergyma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 399
- Πόντοι
- 6.060
στην προηγουμενη σελίδα πρώτο.ποστΕχουμε πρόχειρο λινκ της Χρυσαυγης;
θα κανω το κασκαντεριλικι και θα παρω μέσα στη βδομάδα. Μολις παω θα ενημερώσωσοβαρα τωρα
εχει παρει κανεις απ το μαγαζι??
θα το κάνω και εννοείται ότι θα ενημερώσω! Πάντα το κανω οταν εχω κατι καλοΚάνε το κασκαντεριλίκι και ενημέρωσε το φορουμ, μην τα θέλετε όλα έτοιμα!!
Στον Γιάννη πήγαινε η προτροπή μου που θέλει να πάνε οι άλλοι να χαλάσουν τα ωραία τους λεφτά σε κασκαντεριλίκια για να έχει σίγουρη πληροφορία.θα το κάνω και εννοείται ότι θα ενημερώσω! Πάντα το κανω οταν εχω κατι καλο
Συγγνώμη φίλε απο κεκτημένη ταχύτητα δεν είδα καν το προηγούμενο ποστ και νόμιζα οτι μιλούσαμε μαζι.Στον Γιάννη πήγαινε η προτροπή μου που θέλει να πάνε οι άλλοι να χαλάσουν τα ωραία τους λεφτά σε κασκαντεριλίκια για να έχει σίγουρη πληροφορία.
10 μηνύματα όλα κι όλα μεσα σε εναμιση χρόνο και στα 7 ρωτάει για τη Χρυσαυγή-Δρακουμέλ.
Για ποια λες; οχι για τη Χρυσαυγη ελπιζω!Για μία ξέρουμε σίγουρα....ειπώθηκε
Aν κάποιος έχει προσωπική εμπειρια απο τη Χαφιζέ ας μου στείλει ένα pm σχετικά με υπηρεσίες ή ας γράψει εδώ.
δεν δοκίμασα να σου πω την αλήθεια μ..κιαΑπό Χονγκ Κονγκ??? Χμ....,Αγγλικά δοκίμασες ή ούτε από αυτά σκαμπάζει τίποτα???
To Θέμα για μένα ειναι αν πέρα απο τις φραπεδιές βγάζουν και κανα βυζί έξω. Για φραπεδιά με ρούχα, προσωπικά δε θα δινα το 50ρι.τελικα απο το massage deluxe, οι κοπέλες κανουν φραπεδιες?