Ήρθε!
Όλα.οκ 40 ευρώ με φραπέ. Όχι πιασίματα όχι σε
Μπραβο!!!!! Καλο φραπε ή.αγγαρεια?Ήρθε!
Όλα.οκ 40 ευρώ με φραπέ. Όχι πιασίματα όχι σεξ
Ήρθε!
Όλα.οκ 40 ευρώ με φραπέ. Όχι πιασίματα όχι σε
Μπραβο!!!!! Καλο φραπε ή.αγγαρεια?Ήρθε!
Όλα.οκ 40 ευρώ με φραπέ. Όχι πιασίματα όχι σεξ
Αγγαρεία δεν αφήνει να ακουμπάς αλλά μου.αρεσεΜπραβο!!!!! Καλο φραπε ή.αγγαρεια?
η Καρολινάρα τον παίζει τον ρουφάει και τον βάζει και στο φούρνοΠαντως ολες στον παιζουν
Λοιπόν η παραπάνω αγγελία και η:
Είναι το ίδιο. Εγινε και τεστ ντραϊβ. Πολωνέζα συστήνεται ως Ολγα και απο μασαζ τιποτα. Πρακτικά είναι ένα κρυφο μπου στη Νεα Ιωνία κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού. Είναι γύρω στα 35 αδύνατη μικρό στήθος και το κάνει φορώντας τα γυαλιά της. Είναι εμφανίσιμη. Το πρόγραμμα έχει 30€ μόνο μασαζ και εκτόνωση, 40€ μασαζ και επαφή και 50€ τα ίδια για μια ώρα με δυο εκτονώσεις.
Προσωπικά δεν ευχαριστήθηκα (πήρα το πρόγραμμα των 40€).
Στη νέα Ιωνία είναι ανεβαίνοντας την Ηρακλείου αριστερά στη ΒενιζέλουΣτην αγγελία γράφει Νέα Φιλαδέλφεια και όχι Νέα Ιωνία. Τελικά, σε ποια περιοχή είναι;
+ τον βγαζει φρυγανια..η Καρολινάρα τον παίζει τον ρουφάει και τον βάζει και στο φούρνο
Στην αγγελία γράφει Νέα Φιλαδέλφεια και όχι Νέα Ιωνία. Τελικά, σε ποια περιοχή είναι;
ΕΥΛΟΓΗCON γεροντα..
Κριτικη λογω ημερας δεν μπορω να γραψω...και. δεν πρεπει αλλωστε...
Σεντονιαζεται ανετα παντου αλλα το βαζω εδω γιατι στο μασχαλοτσιμπουκο και στα λαδια ειναι πολυ καλο...
Την Τριτη πρωτα ο Μεγαλοδυναμος, αναλυτικοτερα...
ΥΓ. στα παξιμαδια, κανεσεξ...
Αυτη εχει νομιζω και προφιλ εδω...
Κριτικη λογω ημερας δεν μπορω να γραψω...και. δεν πρεπει αλλωστε...
Σεντονιαζεται ανετα παντου αλλα το βαζω εδω γιατι στο μασχαλοτσιμπουκο και στα λαδια ειναι πολυ καλο...
Την Τριτη πρωτα ο Μεγαλοδυναμος, αναλυτικοτερα...
ΥΓ. στα παξιμαδια, κανεσεξ...
καλα νομιζειςΑυτη εχει νομιζω και προφιλ εδω...
η λαμψη απο το Αγιο Φως να σου φωτιζει τον κολασμενο σου δρομο, αδελφε αλλοδαπε, μοχα...ΕΥΛΟΓΗCON γεροντα..
ναι οκ το βρηκα εγω...marilena m αν θυμαμαι καλα...ειναι φιλη/γνωστη της στελλας απο αιγαλεωκαλα νομιζεις
μου το ειπε αλλα δεν θυμαμαι που....
βαριεμαι και να ψαχνω....
μπορουν να το μουβαρουν οι σεριφηδες αν γνωριζουν...
Aμην..η λαμψη απο το Αγιο Φως να σου φωτιζει τον κολασμενο σου δρομο, αδελφε αλλοδαπε, μοχα...
δουλεύει ως μοντέλο στο εξωτερικό και έβαλε αγγελία στη χρυσή ευκαιρία γιατί η ως τώρα πελατεία της είναι vipwww.xe.gr/health/MASER|ad-342540791.html]http://www.xe.gr/health/MASER|ad-342540791.html[/url]
επικοινωνια με την εν λογω δεσποινις... μασαζ χαλαρωτικοστα 70 ευρω με διαρκεια 30-35 λεπτα...λεω ας παει το παλιαμπελο...ας ρωτησω και τα περαιτερω...λεει οτι εμφανησιμη διοτι δουλευει ως μοντελο αλλα οταν ερωτηθει για εκτονωση κοντεψε να μου φυγει το τηλ...μου ειναι 200 ευρω το φουλα πακετο χωρια του μασαζ...ητοι δηλ 270...ρε παμε καλα???
ναι γι αυτο εβαλε αγγελια στην χρυση ευκαιρια επειδη δεν προλαβενει...οτι φανει του λολοστεφανη..δουλεύει ως μοντέλο στο εξωτερικό και έβαλε αγγελία στη χρυσή ευκαιρία γιατί η ως τώρα πελατεία της είναι vip
επίσης δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει γιατί παρακαλάνε οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί της αλλά δεν τους προλαβαίνει
αϊ σιχτίρ ελλεϊνίδα!