makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.905
- Πόντοι
- 206
Αν παιζει κανα καλο,πες μου να παρω σειρα... ;)
Σοφα μιλας γεροντα..
Σημερα που ψελνουν το τροπαριο της κασσιανης..Αν παιζει κανα καλο,πες μου να παρω σειρα... ;)
Εεεε,οκ αμα του εδωσες την ευλογια σου γεροντα..
Αδελφε πηγες η' εισαι στο δρομο για την κασσιανη....? ;)Κασσιανης σημερα ...οοοεεεοοοο
ευχαριστουμε που κανεις τον κοπο και μας βαζεις στο σωστο δρομο, καλε φιλε....Αχ ρε παιδια εχουμε ξεκινησει τσατ εδω κανονικο και τιποτα απο μασαζερ που να πιανουν τα χερακια τους και να μπουκωνουν τα στοματακια τους!!
ευχαριστουμε που κανεις τον κοπο και μας βαζεις στο σωστο δρομο, καλε φιλε....
για πες εσυ λοιπον...
εχεις τιποτα καλο να μοιραστεις?
Καλημερα!
Έχει κανείς να προτείνει κάποια γύρω στα 30Ε με μαλάκια ή πιπα?
Που να ψιλόβλέπεται, μην θέλεις να φύγεις τρέχοντας μιας και είναι χαμηλή η τιμη..
Καλημερα!
Που να ψιλόβλέπεται, μην θέλεις να φύγεις τρέχοντας μιας και είναι χαμηλή η τιμη..
Καλημερα!
πφφ σου εστειλα αναλυτικοτατα υπηρεσιες, τιμες και γενικα λιστα με αυτες, αλλα για καποιο λογο δεν ηρθε.. επειδη βαριεμαι να ξαναγραφω, παρε σε αυτα και μαθε πληροφοριες ο ιδιος για τιμες. Παντως ολες στον παιζουν
ΚΟΠΕΛΑ απο Ρωσια πτυχιούχος κλασικού μασαζ αναλαμβάνει αυστηρα μονο θεραπειες μασσαζ στο χώρος σας, τιμή 30€
οποτε?
Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει θα στο παιξει γενικα, ειτε επειδη θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι τελειως ξεκαθαρη γιατυτο δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια.. αλλα νομιζω οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!!
ok καλο auto.
η κοπέλα στην φωτό όντως είναι έτσι ?
Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει να στο παιξει γενικα, ειτε επειδη ετσι θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι παντως τελειως ξεκαθαρη γιαυτο και δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια και ειδικοτερα οταν ξεκιναει και απο τηλεφωνο τετοια αρνητικη διαθεση..Για μασαζ πας ρε πουστη μου και θα της δωσεις την ψωλη σου να στην χαλαρωσει, δεν την παιρνεις για να της πεις οτι χανει το ρεπο της!! Τεσπα, μπορει η κοπελα να ειναι πολυ κομπλε απο κοντα.. δεν ξερω αλλα τα σχολια δινουν και παιρνουν γιατ το μασαζ που ο μεσος ορος καταληγει οτι κανει Οκ μασαζ και για το αν θα μπορουσαν να την γαμισουν με την αναλογη ανταμοιβη..Παντως, οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!!
Ναι, αυτη στις φωτος ειναι η κοπελα!! Ενα κοριτσι 30+ χρονων,1,55 υψος πολυ κοντοπουτανο, με σωμα πολυ λαγνο μιας και κανει pole dancing εππαγγελματικα και ετσι τα μπουτια, σωμα και γενικα το κορμι της ειναι πολυ δεμενο