Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
Αχ ρε παιδια εχουμε ξεκινησει τσατ εδω κανονικο και τιποτα απο μασαζερ που να πιανουν τα χερακια τους και να μπουκωνουν τα στοματακια τους!!  :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3: :think:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tyfla na xei.jpg
    tyfla na xei.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 23

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αχ ρε παιδια εχουμε ξεκινησει τσατ εδω κανονικο και τιποτα απο μασαζερ που να πιανουν τα χερακια τους και να μπουκωνουν τα στοματακια τους!!  :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3: :think:
ευχαριστουμε που κανεις τον κοπο και μας βαζεις στο σωστο δρομο, καλε φιλε....

για πες εσυ λοιπον...

εχεις τιποτα καλο να μοιραστεις?

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
ευχαριστουμε που κανεις τον κοπο και μας βαζεις στο σωστο δρομο, καλε φιλε....

για πες εσυ λοιπον...

εχεις τιποτα καλο να μοιραστεις?

Συγνωμη ρε φιλαρακι αν παρεξηγηθηκες.. αλλα παραπονο εβγαζα και οχι οτι σας βαζω στην θεση σας και καλα.. Οσο για το αν εχω να προτινω κατι, για την ωρα οχι, θα επανελθω με σχολιο απο καμια μασατζου, αλλα θα ειναι απο τα πολιομασημενα που νομιζω οτι εχουν κουρασει μιας και ολοι εδω μεσα γνωριζουμε πανω κατω τι παιζει με δαυτες

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Καλημερα!
Έχει κανείς να προτείνει κάποια γύρω στα 30Ε με μαλάκια ή πιπα?
Που να ψιλόβλέπεται, μην θέλεις να φύγεις τρέχοντας μιας και είναι χαμηλή η τιμη..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
Καλημερα!
Που να ψιλόβλέπεται, μην θέλεις να φύγεις τρέχοντας μιας και είναι χαμηλή η τιμη..

αυτη ειναι η στεφανια που παραθεσε ο φιλος στο ψυχικο ειναι αλλα ερχεται και σπιτι, 40 1 ωρα, 50 1,5 ωρα, 60 2 ωρες στανταρ η μαλακια..

αυτη εινια η Ιουλια απο περιστερι(και ας λεει χαλανδρι η αγγελια), πας εσυ στο μερος της, 30 ευρω 1 ωρα, δεν θυμαμαι ποσο παει η παραπανω ωρα και περιλαμβανει στανταρ μαλακια και αυτο

αυτη εινια η Ινα ρωσιδα απο γλυφαδα, ξενοδοχειο η στο μερος σου, 30 ευρω 1 ωρα, μαλακια και καλα παιζει τωρα στο τηλεφωνο οτι ναναι λεει.. μισο φοβαται μισο παιζει να μην εχει και διαθεση να στον παιξει. γενικα νομιζω αν εισαι ευγενικος και καλος μαζι της την μαλακια την εχεις σιγουρη

και αυτη ειναι η Καρολινα η βραζιλιανα, ερχεται στο μερος σου η σε ξενοδοχειο, 50 ευρω 1 ωρα μασαζ γαμησι και τα παντα ολα.. αν θες εξτρα ωρα να σου πει καποιος αλλος απο εδω ποσο παει η ρωτα την ιδια..

Αυτα ειναι τωρα τα καλα απο μασαζ που κυκλοφορουν, συμφωνα με τα συνολικα σχολια στο φορουμ..βεβαια αρκετοι ειχαν και αρνητικα γιαυτες αλλα αυτα υπαρχουν παντου. τωρα αν καποιος εχει κατι καινουργιο η καλυτερο ας το πει

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
Καλημερα!

πφφ σου εστειλα αναλυτικοτατα υπηρεσιες, τιμες και γενικα λιστα με αυτες, αλλα για καποιο λογο δεν ηρθε.. επειδη βαριεμαι να ξαναγραφω, παρε σε αυτα και μαθε πληροφοριες ο ιδιος για τιμες. Παντως ολες στον παιζουν

:jerking: :jerking:

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
πφφ σου εστειλα αναλυτικοτατα υπηρεσιες, τιμες και γενικα λιστα με αυτες, αλλα για καποιο λογο δεν ηρθε.. επειδη βαριεμαι να ξαναγραφω, παρε σε αυτα και μαθε πληροφοριες ο ιδιος για τιμες. Παντως ολες στον παιζουν

:jerking: :jerking:

ΚΟΠΕΛΑ απο Ρωσια πτυχιούχος κλασικού μασαζ αναλαμβάνει αυστηρα μονο θεραπειες μασσαζ στο χώρος σας, τιμή 30€

οποτε?

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280

ΚΟΠΕΛΑ απο Ρωσια πτυχιούχος κλασικού μασαζ αναλαμβάνει αυστηρα μονο θεραπειες μασσαζ στο χώρος σας, τιμή 30€

οποτε?

Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει να στο παιξει γενικα, ειτε επειδη ετσι θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι παντως τελειως ξεκαθαρη γιαυτο και δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια και ειδικοτερα οταν ξεκιναει και απο τηλεφωνο τετοια αρνητικη διαθεση..Για μασαζ πας ρε πουστη μου και θα της δωσεις την ψωλη σου να στην χαλαρωσει, δεν την παιρνεις για να της πεις οτι χανει το ρεπο της!! Τεσπα, μπορει η κοπελα να ειναι πολυ κομπλε απο κοντα.. δεν ξερω αλλα τα σχολια δινουν και παιρνουν γιατ το μασαζ που ο μεσος ορος καταληγει οτι κανει Οκ μασαζ και για το αν θα μπορουσαν να την γαμισουν με την  αναλογη ανταμοιβη..Παντως, οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!!

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει θα στο παιξει γενικα, ειτε επειδη θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι τελειως ξεκαθαρη γιατυτο δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια.. αλλα νομιζω οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!!

ok καλο auto.

η κοπέλα στην φωτό όντως είναι έτσι ?

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
ok καλο auto.

η κοπέλα στην φωτό όντως είναι έτσι ?

Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει να στο παιξει γενικα, ειτε επειδη ετσι θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι παντως τελειως ξεκαθαρη γιαυτο και δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια και ειδικοτερα οταν ξεκιναει και απο τηλεφωνο τετοια αρνητικη διαθεση..Για μασαζ πας ρε πουστη μου και θα της δωσεις την ψωλη σου να στην χαλαρωσει, δεν την παιρνεις για να της πεις οτι χανει το ρεπο της!! Τεσπα, μπορει η κοπελα να ειναι πολυ κομπλε απο κοντα.. δεν ξερω αλλα τα σχολια δινουν και παιρνουν γιατ το μασαζ που ο μεσος ορος καταληγει οτι κανει Οκ μασαζ και για το αν θα μπορουσαν να την γαμισουν με την  αναλογη ανταμοιβη..Παντως, οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!! :jerking: :jerking:

Ναι,  αυτη στις φωτος ειναι η κοπελα!! Ενα κοριτσι 30+ χρονων,1,55 υψος πολυ κοντοπουτανο, με σωμα πολυ λαγνο μιας και κανει pole dancing επαγγελματικα και ετσι τα μπουτια, σωμα και γενικα το κορμι της ειναι πολυ δεμενο   :erection: :kissass: :erection: :kissass:

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
Εννοεις για αυτο που γραφει στην αγγελια ή την πηρες τηλεφωνο?? Αν την παρεις μπορει να στο παιξει γενικα, ειτε επειδη ετσι θελει να παιξει ειτε επιεδη φοβαται.. δεν ειναι παντως τελειως ξεκαθαρη γιαυτο και δεν την εχω τιμησει γιατι δεν μου αρεσουν τετοια ψωλουφακια και ειδικοτερα οταν ξεκιναει και απο τηλεφωνο τετοια αρνητικη διαθεση..Για μασαζ πας ρε πουστη μου και θα της δωσεις την ψωλη σου να στην χαλαρωσει, δεν την παιρνεις για να της πεις οτι χανει το ρεπο της!! Τεσπα, μπορει η κοπελα να ειναι πολυ κομπλε απο κοντα.. δεν ξερω αλλα τα σχολια δινουν και παιρνουν γιατ το μασαζ που ο μεσος ορος καταληγει οτι κανει Οκ μασαζ και για το αν θα μπορουσαν να την γαμισουν με την  αναλογη ανταμοιβη..Παντως, οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα, τον επαιξε σε ολους!! :jerking: :jerking:

Ναι,  αυτη στις φωτος ειναι η κοπελα!! Ενα κοριτσι 30+ χρονων,1,55 υψος πολυ κοντοπουτανο, με σωμα πολυ λαγνο μιας και κανει pole dancing εππαγγελματικα και ετσι τα μπουτια, σωμα και γενικα το κορμι της ειναι πολυ δεμενο  :erection: :kissass: :erection: :kissass:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ file μου είσαι πολύ καλο παιδί.

την κάλεσα

έχω ραντεβού μαζί τις μετά τις 21:00

Φοβάμαι να τις πω τα περιτέρω, πως θα το κάνω? δεν έχω εμπειρία.

να βγάλω και άλλο χρήμα? να το ζητήσω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom