jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλησπέρα !!! Η χρυσαυγή το εξασκει το επάγγελμα ακομη??
ναι κ μετα μουσικης
Καλησπέρα !!! Η χρυσαυγή το εξασκει το επάγγελμα ακομη??
Ελα Terry Meynolds ελπιζω να εχει χιουμοριστικο στοιχειο το σχολιο γιατι ειναι οτι ναναι το nickname πραγματικα.. αν εχει παλι να κανει με το οτι ειμαι καινουργιος στο team δεκτον. Αν και ο λογαριασμος φτιαχτηκε πολλα χρονια πριν, πριν λιγο καιρο ξαναμπηκα λογω χωρισμου και το μασαζ που μου εκανε εβδομαδιαιως η κοπελα μου θελω να το κανει μια σωστη φραπεδιερα μιας κ χρονος απο τις δουλειες δεν μενει πολυς.. Τεσπα οποιος θεωρει οτι μπορει να με εμπιστευτει με κατι καλο κ σωστο! για καλο Μασαζ πανω απο ολα πρωτα, να χαλαρωνουν ολοι οι μυς οπως πρεπει, συμπεραλαμβανομενων και του προστατη! τοτε παρακαλω στειλτε κανα Pm, αν οχι κατανοητο λογω του νεαρου συμμετοχης κ προσφορας μου
Τι ήταν αυτό που σου κίνησε το ενδιαφέρον;Τσεκαρετε και εδω. Πηρα τηλ και ακουγεται ενδιαφερον απλα φοβαμαι μην πεσω σε καμια που δεν βλεπεται
Αματουρι Πολωνίας γύρω στα 30 χρονών. Δύο πιστολιες στα 50. Δεν το κλαις πάντως το 50αρι
Απο σωμα τι λεει και κατεχει καθολου μασαζ?Αματουρι Πολωνίας γύρω στα 30 χρονών. Δύο πιστολιες στα 50. Δεν το κλαις πάντως το 50αρι
δωσε πληροφορηση μυστηΑματουρι Πολωνίας γύρω στα 30 χρονών. Δύο πιστολιες στα 50. Δεν το κλαις πάντως το 50αρι
Από μασάζ δεν κατέχει τίποτα, απλά σε τριβει στη πλάτη. Ελεύθερη σχεση είναι η υπόθεση. Καλό σωματάκι γύρω στα 60 κιλά στηθος κανονικό προς μικρο και λίγο πεσμένο, καθαρη, καλή πιπα ανευ και ομορφη θεα στα τεσσερα. Λωκο δεν εχει το μενου. Ηλικια γυρω στα 30. Προσωπικά πέρασα ομορφα για μια ωρα.Απο σωμα τι λεει και κατεχει καθολου μασαζ?
baby face. Όλα τα λεφτά οταν σε πιπώνει και σε κοιταει στα μάτια μέσα από τα γυαλιά που φοράει!!!Φατσουλα λεει τιποτα?
baby face. Όλα τα λεφτά οταν σε πιπώνει και σε κοιταει στα μάτια μέσα από τα γυαλιά που φοράει!!!
Εσυ μη χασεις....
τον εξομολογησα το πρωι και τωρα ειναι ετοιμος λεει....Εσυ μη χασεις....
Εεεε,οκ αμα του εδωσες την ευλογια σου γεροντα..τον εξομολογησα το πρωι και τωρα ειναι ετοιμος λεει....