Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Παιζει τιποτα καλο απο cityloux? Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ελα Terry Meynolds ελπιζω να εχει χιουμοριστικο στοιχειο το σχολιο γιατι ειναι οτι ναναι το nickname πραγματικα.. αν εχει παλι να κανει με το οτι ειμαι καινουργιος στο team δεκτον. Αν και ο λογαριασμος φτιαχτηκε πολλα χρονια πριν, πριν λιγο καιρο ξαναμπηκα λογω χωρισμου και το μασαζ που μου εκανε εβδομαδιαιως η κοπελα μου θελω να το κανει μια σωστη φραπεδιερα μιας κ χρονος απο τις δουλειες δεν μενει πολυς.. Τεσπα οποιος θεωρει οτι μπορει να με εμπιστευτει με κατι καλο κ σωστο! για καλο Μασαζ πανω απο ολα πρωτα, να χαλαρωνουν ολοι οι μυς οπως πρεπει, συμπεραλαμβανομενων και του προστατη! τοτε παρακαλω στειλτε κανα Pm, αν οχι κατανοητο λογω του νεαρου συμμετοχης κ προσφορας μου

Ούτε σε ευερέθιστους δίνουμε πληροφορίες...

Φυσικά και είναι χιουμοριστικό το μήνυμα...  Δεν εχω κάποια πληροφορία να δώσω πέραν από αυτές που αναγράφονται εδώ στις σελίδες. Εχω ατονήσει κι εγώ λίγο από τον χώρο του μασαζ, διότι η ανεργία χτύπησε και τη δική μου πόρτα πρόσφατα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
η "βραζιλιάνα" σαββατοκυριακα δουλεύει ??γιατί την πηρα τηλ αρκετές φορές αλλά δεν το σήκωνε.. :headbang: :headbang: :headbang:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Φιλε Terry το προγραμμα που ειπε και ο τροπος που μιλησε πες το διαισθηση. Αν παω θα ενημερωσω παντως

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
206
Απο σωμα τι λεει και κατεχει καθολου μασαζ?
Από μασάζ δεν κατέχει τίποτα, απλά σε τριβει στη πλάτη. Ελεύθερη σχεση είναι η υπόθεση. Καλό σωματάκι γύρω στα 60 κιλά στηθος κανονικό προς μικρο και λίγο πεσμένο, καθαρη, καλή πιπα ανευ και ομορφη θεα στα τεσσερα. Λωκο δεν εχει το μενου. Ηλικια γυρω στα 30. Προσωπικά πέρασα ομορφα για μια ωρα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Φατσουλα λεει τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories