leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ξερει κανείς κάτι για το παρακάτω λινκ?
οπου *** κανεσεξ ντοτ κομ
οπου *** κανεσεξ ντοτ κομ
..εσυ ποια εισαι απο τις 2??..η απο πανω φανταζομαιφιλακια παντου
μάλιστα. Αν εχεις κ παρασύνθημα προχωρα το κ στείλε πμ την εμπειρία αν θες. Μην γράψεις εδω τιποτα διότι λογικά θα φτάσει μεχρι τα αυτάκια τηςοχι σε 989 φιλος.
Αν έπαιζαν όλα με πμ δεν θα υπήρχαν 1000 και βάλε, σελίδες.
καθάρισε λίγο την συννεφιάΠρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους
Noμίζω πως αν έδινες κι εσύ εδώ τις πληροφορίες που αναφέρεις για τις 2-3 κοπέλες θα σε βοηθούσαν περισσότερο για τις πληροφορίες που αναζητάς (αν και η Ζωή είναι άγνωστη και σε εμένα)Τί να σου πω?
Μπορεί εγώ να είμαι γκαβός και να μην πρόσεξα καλά αυτά που γράφετε.
Θα αρχίσω να ξεψαχνίζω τις τελευταίες 100 σελίδες κι ελπίζω κάτι να βρω.
Noμίζω πως αν έδινες κι εσύ εδώ τις πληροφορίες που αναφέρεις για τις 2-3 κοπέλες θα σε βοηθούσαν περισσότερο για τις πληροφορίες που αναζητάς (αν και η Ζωή είναι άγνωστη και σε εμένα)
θα βρειςΤί να σου πω?
Μπορεί εγώ να είμαι γκαβός και να μην πρόσεξα καλά αυτά που γράφετε.
Θα αρχίσω να ξεψαχνίζω τις τελευταίες 100 σελίδες κι ελπίζω κάτι να βρω.
Kαι για τη Φαίδρα πάντως υπάρχει ειδικό νήμα Επίσης στο προφίλ της υπάρχουν και φωτογραφίες και τηλ. επικοινωνίας οπότε εύκολα μπορείς να μάθεις για αυτήν Προσωπική εμπειρία δεν έχω
Σχετικά με τις πληροφορίες καλό είναι να ανταλάσσονται εδώ και όχι με pm εκτός βέβαια αν η κοπέλα έχει πει πως δε θέλει να τις δει δημοσιευμένες εδώ
θα βρεις
πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !Και κάτι άσχετο.
Φραπές είναι η μαλακία, καλαμάκι είναι η πίπα, μπριζόλα είναι το γαμήσι. Η πίτσα τί είναι?
πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !
Αχαχα καλό. Μήπως είναι ολα μαζί; πως λέμε μια πίτσα σπέσιαλ!
Αρα να υποθέσω πως καμιά από τις δικές σου πληροφορίες για φραπέδες δεν είναι δημοσιεύσιμη εδώ σωστά;
πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !
........ετσι ακριβως!...πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !