Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
μάλιστα. Αν εχεις κ παρασύνθημα προχωρα το κ στείλε πμ την εμπειρία αν θες. Μην γράψεις εδω τιποτα διότι λογικά θα φτάσει μεχρι τα αυτάκια της

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Επειδή αν έχω καταλάβει καλά όλα με πμ παίζουν εδώ μέσα, άντε βγάλε άκρη.

Δεν έχω αντέξει να διαβάσω 1000τόσες σελίδες, αλλά σε όσες έχω δει, κάποιο στανταράκι που να το εγκρίνουν πάνω από 3-4 νοματαίοι ότι αξίζει και κάνει επισκέψεις σε σπίτι δεν έχω πετύχει.

Μόνο αυτή τη Βίκυ/Στεφανία είδα, η οποία δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Για κάτι Ζωές και Φαίδρες άκουσα, που τις προτείνουν αρκετοί, αλλά αυτές απ'όσο κατάλαβα δεν πάνε σε σπίτια, οπότε προσωπικά δε με ενδιαφέρουν.

Anyway, αν θέλει κανείς να ενημερώσει με πμ είναι ευπρόσδεκτο.

Έχω κι εγώ κανά δυο πληροφορίες για κοπέλες που πάνε σε σπίτια και προσφέρουν και φραπέ εκτός από μασάζ, αλλά τίποτα το τρομερό.
Το λέω μην τυχόν και ψηθεί κάποιος για ανταλλαγή πληροφοριών, και ξενερώσει αν εκείνος μου δώσει παρασύνθημα για διαμάντι, κι εγώ για πατάτα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αν έπαιζαν όλα με πμ δεν θα υπήρχαν 1000 και βάλε, σελίδες.

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Αν έπαιζαν όλα με πμ δεν θα υπήρχαν 1000 και βάλε, σελίδες.

Τί να σου πω?
Μπορεί εγώ να είμαι γκαβός και να μην πρόσεξα καλά αυτά που γράφετε.

Θα αρχίσω να ξεψαχνίζω τις τελευταίες 100 σελίδες κι ελπίζω κάτι να βρω.

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους

καθάρισε λίγο την συννεφιά

έπεσε "γαμισακι" i φραπέ?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τί να σου πω?
Μπορεί εγώ να είμαι γκαβός και να μην πρόσεξα καλά αυτά που γράφετε.

Θα αρχίσω να ξεψαχνίζω τις τελευταίες 100 σελίδες κι ελπίζω κάτι να βρω.
Noμίζω πως αν έδινες κι εσύ εδώ τις πληροφορίες που αναφέρεις για τις 2-3 κοπέλες θα σε βοηθούσαν περισσότερο για τις πληροφορίες που αναζητάς (αν και  η Ζωή είναι άγνωστη και σε εμένα)

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Noμίζω πως αν έδινες κι εσύ εδώ τις πληροφορίες που αναφέρεις για τις 2-3 κοπέλες θα σε βοηθούσαν περισσότερο για τις πληροφορίες που αναζητάς (αν και  η Ζωή είναι άγνωστη και σε εμένα)

Δεν το είπα ως αρνητικό απαραίτητα το ότι οι πληροφορίες δίνονται κυρίως με πμ.

Το καταλαβαίνω κιόλας ως ένα βαθμό, γιατί, ειδικά όταν πρόκειται για κοπέλες από legit γραφεία και καλά, είναι μαλακία να τις κάψεις γράφοντας κάτι δημόσια.

Δυστυχώς είμαι νέος στο χώρο και δεν έχω τις γνώσεις ή τις άκρες που έχουν άλλοι παλιότεροι.
Ήδη έχω μιλήσει με 2-3 παιδιά που είχαν την καλοσύνη να μου στείλουν και ανταλλάξαμε πληροφορίες, και όσο περισσότερα μαθαίνω τόσο περισσότερα θα μοιράζομαι κι εγώ.

Κάπως έτσι πάει απ'όσο φαντάζομαι.

edit: Η Ζωή ή αλλιώς tantrazoe έχει και ξεχωριστό δικό της θρεντ αν θυμάμαι καλά. Έχουν γραφτεί πολύ καλά λόγια και για την εμφάνισή της, και για το μασάζ και για όλα. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι δεν πήγαινει σε σπίτια. Αλλιώς θα δοκίμαζα σίγουρα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Kαι για τη Φαίδρα πάντως υπάρχει ειδικό νήμα Επίσης στο προφίλ της υπάρχουν και φωτογραφίες και τηλ. επικοινωνίας οπότε εύκολα μπορείς να μάθεις για αυτήν Προσωπική εμπειρία δεν έχω
Σχετικά με τις πληροφορίες καλό είναι να ανταλάσσονται εδώ και όχι με pm εκτός βέβαια αν η κοπέλα έχει πει πως δε θέλει να τις δει δημοσιευμένες εδώ

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
Παιδια συμφωνω για την Ινα το επαιζε τουπε οταν μιλησαμε και γενικα ειναι λιγο κιντερ εκπληξη η περιπτωση της, τι διαθεση θα εχει και πως θα το χειριστης αλλα γιαυτο εγω δεεεν... Η Βραζιλιανα μας ειναι οτι εχετε πει ολοι οι προηγουμενοι, απιστευτη πιπα κ το χαρηκα το γαμισακι της πολυ! θα δοκιμασω συντομα στεφανια που εινια κοντα μου, να δω το μασαζακι της αν κ δεν με χαλαει διολου μια ευχαριστη μαλακια απο τα χερακια της.. Αργοτερα καποια στιγμη θα δοκιμασω και την Ιουλια απο περιστερι που εχει επισυμανθει απο αρκετους για το εξισου καλο της μασαζ

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Kαι για τη Φαίδρα πάντως υπάρχει ειδικό νήμα Επίσης στο προφίλ της υπάρχουν και φωτογραφίες και τηλ. επικοινωνίας οπότε εύκολα μπορείς να μάθεις για αυτήν Προσωπική εμπειρία δεν έχω
Σχετικά με τις πληροφορίες καλό είναι να ανταλάσσονται εδώ και όχι με pm εκτός βέβαια αν η κοπέλα έχει πει πως δε θέλει να τις δει δημοσιευμένες εδώ

Όσες πληροφορίες είναι δυνατόν να δίνονται δημόσια καλό είναι, δεν αντιλέγω.
Απλά όπως είπα και πριν, όταν πρόκειται για κοπέλες από γραφεία που υποτίθεται προσφέρουν μόνο μασάζ και τίποτα άλλο, μπορεί να καούν αν γραφτεί το όνομά τους φάτσα κάρτα στο θρεντ.

Ευχαριστώ για το ίνφο της Φαίδρας.

Να σου πω την αλήθεια μου, γύρω στις 150 σελίδες που διάβασα δε βρήκα και πολλά πράγματα.
Οι μόνες που είδα να κουβεντιάζονται αρκετά ήταν μια Ίννα που απ'ότι κατάλαβα είναι με τα φεγγάρια της, και μια Καρολίνα βραζιλιάνα όπου δε με ενδιαφέρει γιατί οι μελαμψές δεν είναι του γούστου μου.

Και κάτι άσχετο.
Φραπές είναι η μαλακία, καλαμάκι είναι η πίπα, μπριζόλα είναι το γαμήσι. Η πίτσα τί είναι? :huh:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αχαχα καλό. Μήπως είναι ολα μαζί; πως λέμε μια πίτσα σπέσιαλ!
Αρα να υποθέσω πως καμιά από τις δικές σου πληροφορίες για φραπέδες δεν είναι δημοσιεύσιμη εδώ σωστά;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
Και κάτι άσχετο.
Φραπές είναι η μαλακία, καλαμάκι είναι η πίπα, μπριζόλα είναι το γαμήσι. Η πίτσα τί είναι? :huh:
πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Αχαχα καλό. Μήπως είναι ολα μαζί; πως λέμε μια πίτσα σπέσιαλ!
Αρα να υποθέσω πως καμιά από τις δικές σου πληροφορίες για φραπέδες δεν είναι δημοσιεύσιμη εδώ σωστά;

Ναι δστυχώς σωστά υποθέτεις.
Τουλάχιστον αυτά που ξέρω μέχρι στιγμής.
Αν μάθω για κάτι που να μπορεί να γραφτεί δημόσια εννοείται πως θα το γράψω.

πίτσα λέμε πλέον όταν πας για μπριζόλα κ δεν τρως τιποτα! Ειδήμων εγω !

Ωχ.....
Άρα κακό πράγμα η πίτσα.... Πολύ κακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom