Την καλησπέρα μου σε όλοι τη παρέα.Πριν λίγες μέρες τηλεφώνησα εδώwww.xe.gr/health/MASER%7Cad-319932624.html] .Στο[/URL] τηλέφωνο μου ακούστηκε για Ελληνίδα και νεαρής ηλικίας.Μου είπε να την ξανακαλέσω σε καμιά ωρίτσα.Πράγματι ξαναπήρα αλλά δεν μου απάντησε.Ξαναπροσπάθησα αλλά και πάλι δεν...Τη γλίτωσα ή να επιμείνω;Έχει κάποιος σύντροφος να μας πληροφορήσει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
τηλ καθαρο παντως...Την καλησπέρα μου σε όλοι τη παρέα.Πριν λίγες μέρες τηλεφώνησα εδώwww.xe.gr/health/MASER%7Cad-319932624.html] .Στο[/URL] τηλέφωνο μου ακούστηκε για Ελληνίδα και νεαρής ηλικίας.Μου είπε να την ξανακαλέσω σε καμιά ωρίτσα.Πράγματι ξαναπήρα αλλά δεν μου απάντησε.Ξαναπροσπάθησα αλλά και πάλι δεν...Τη γλίτωσα ή να επιμείνω;Έχει κάποιος σύντροφος να μας πληροφορήσει;
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
πήρα τη ΔευτέραΤην καλησπέρα μου σε όλοι τη παρέα.Πριν λίγες μέρες τηλεφώνησα εδώwww.xe.gr/health/MASER%7Cad-319932624.html] .Στο[/URL] τηλέφωνο μου ακούστηκε για Ελληνίδα και νεαρής ηλικίας.Μου είπε να την ξανακαλέσω σε καμιά ωρίτσα.Πράγματι ξαναπήρα αλλά δεν μου απάντησε.Ξαναπροσπάθησα αλλά και πάλι δεν...Τη γλίτωσα ή να επιμείνω;Έχει κάποιος σύντροφος να μας πληροφορήσει;
μου ξεκαθάρισε με το καλησπέρα ότι δεν κάνουμε εκτονώσεις και τέτοια που σημαίνει ότι είναι πολλές
για το κόμιστρο μου είπε αλλά δεν θυμάμαι καθόλου καθότι δεν υπήρχε πεολειχία στον ορίζοντα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
την εχει κανει μακια ;) ειναι μια σουπια ο δικος μας
εεεεεεππππ!!!...λιγη ηρεμια θα παρακαλεσω στα μελη...εδω δε γελανε μοΝο. ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ
Υ.Γ.τα εν οικω μη εν δημω.
Με φοβιζει το,
ενω σου τριβω την πλατη,
καποιος τρβει την δικη σου..
Δεν ειμαστε για τετοια ρε γκαρι...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Guru και Gari thanks.Απ'ότι φαίνεται δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω.
TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Πρωινό Πρωινό σε κόβω !
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ετσι!..Πρωινό Πρωινό σε κόβω !
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.010
- Πόντοι
- 5.006
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αστα...σαλιγκαρια εχουμε γινει..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.010
- Πόντοι
- 5.006
:Sαστα...σαλιγκαρια εχουμε γινει..
καλημέρα φιλε έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη πριν λιγο καιρό δεν προλαβα να γράψω κάτι και μιας που το ανέφερες να κω δυο λόγια ένα σχετικά κακο Μασαζ ξεκίνησε αγχωμένα αλλά στο τελος πήρα αυτο που ήθελα (φραπεδάκι) λέγοντας μου ότι πρώτη φορά το κάνω και εγω δεν κάνω τέτοια κτλ τίποτα το ιδιαίτερο θα ελεγα "κακο" !!! εμφάνιση πρόσωπο ασχημα δόντια και ταλαιπωρημενο αν και σχετικά νέα ! σώμα αν και είδα μόνο από φόρμες ηταν σχετικά καλο ! Αλλά θεωρώ ότι από μέσα ίσως ειναι λιγο χειρότερο ! Μακριά ΚΑΤ εμέναΤην καλησπέρα μου σε όλοι τη παρέα.Πριν λίγες μέρες τηλεφώνησα εδώwww.xe.gr/health/MASER%7Cad-319932624.html] .Στο[/URL] τηλέφωνο μου ακούστηκε για Ελληνίδα και νεαρής ηλικίας.Μου είπε να την ξανακαλέσω σε καμιά ωρίτσα.Πράγματι ξαναπήρα αλλά δεν μου απάντησε.Ξαναπροσπάθησα αλλά και πάλι δεν...Τη γλίτωσα ή να επιμείνω;Έχει κάποιος σύντροφος να μας πληροφορήσει;
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
ΕξαρτάταιΜε φοβιζει το,
ενω σου τριβω την πλατη,
καποιος τρβει την δικη σου..
Δεν ειμαστε για τετοια ρε γκαρι...
Αν είναι γκομενακι που σου τρίβει την πλατη έχει καλώς
Για αλλά όχι δεν είμαστε και δεν θέλουμε
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ωραιος παιχτη!καλημέρα φιλε έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη πριν λιγο καιρό δεν προλαβα να γράψω κάτι και μιας που το ανέφερες να κω δυο λόγια ένα σχετικά κακο Μασαζ ξεκίνησε αγχωμένα αλλά στο τελος πήρα αυτο που ήθελα (φραπεδάκι) λέγοντας μου ότι πρώτη φορά το κάνω και εγω δεν κάνω τέτοια κτλ τίποτα το ιδιαίτερο θα ελεγα "κακο" !!! εμφάνιση πρόσωπο ασχημα δόντια και ταλαιπωρημενο αν και σχετικά νέα ! σώμα αν και είδα μόνο από φόρμες ηταν σχετικά καλο ! Αλλά θεωρώ ότι από μέσα ίσως ειναι λιγο χειρότερο ! Μακριά ΚΑΤ εμένα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
test "drive" με την κ.ΕΦΗ Β.Π
επικοινωνία εύκολη και ακούγεται ευχάριστα στο τηλ/νο λέει: είμαι ξανθιά 48 ετών, 1,62 , 55 κιλά.....και.....είναι: πράγματι ξανθιά μάλλον με περούκα - μαλλί έως τους ώμους, άνω των 65 , 1,55, γύρω στα 50+ κιλά , στήθος 3+ γεμάτο αλλά κρεμασμένο , σώμα από την μέση και κάτω χωρίς ψαχνό τελείως και ελαφρά γεματούλα στη μέση.. στα νιάτα της θα έπρεπε να ήταν συμπαθητική.... μασαζ το προσπαθεί, για τους τολμηρούς υπάρχει και β κύκλος.......κόστος 30Ε + 10Ε
επικοινωνία εύκολη και ακούγεται ευχάριστα στο τηλ/νο λέει: είμαι ξανθιά 48 ετών, 1,62 , 55 κιλά.....και.....είναι: πράγματι ξανθιά μάλλον με περούκα - μαλλί έως τους ώμους, άνω των 65 , 1,55, γύρω στα 50+ κιλά , στήθος 3+ γεμάτο αλλά κρεμασμένο , σώμα από την μέση και κάτω χωρίς ψαχνό τελείως και ελαφρά γεματούλα στη μέση.. στα νιάτα της θα έπρεπε να ήταν συμπαθητική.... μασαζ το προσπαθεί, για τους τολμηρούς υπάρχει και β κύκλος.......κόστος 30Ε + 10Ε
την κυρια εφη την υπολογιζεις κατηγορια γκραννυ,και πας μαζι της για εμπειρια αν ζητας νιατα και ομορφιες πας αλλου.εγω εκανα ένα ραντεβού μαζι της και δεν χαλαστηκα καθολου γιατι πανω κατω ξερεις τι περιμενεις.test "drive" με την κ.ΕΦΗ Β.Π
vasilis2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
υπάρχει καποιο σχετικο link για την κυρία..??ευχαριστωtest "drive" με την κ.ΕΦΗ Β.Π
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις