topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
το διαολο ακομα χειροτερη απ αυτη???? respect!!!οχι μαν,δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι μια χαρα,η κακομοιρα..η αλλη ειναι πλεον miss universe.
το διαολο ακομα χειροτερη απ αυτη???? respect!!!οχι μαν,δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι μια χαρα,η κακομοιρα..η αλλη ειναι πλεον miss universe.
Έγραψα προχθές βιαστείτε με την Καρολίνα γιατί θα ρίξει την αγγελία έχει κι άλλες δουλειές. Με το να σας δώσει κάποιος το τηλ δεν αλλάζει κάτι, δεν απαντά σε κλήσεις διότι προηγείται το εθνικό συμφέρον. Υπομονή και αυτοσυγκρατηση θα επιστρέψει σύντομα όπως κάθε φοράΚαρολινα
επειδή η αγγελία κατέβηκε μάλλον αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει το τηλ ευχαριστω!
Κυρια ΈφηΚαλημερα συναγωνιστες
Υπαρχει τηλεφωνο της κυρα Εφης? ευχαριστω εκ των προτερων
Όχι η τωρινή έφη είναι άλλη θειά δεν έχει σχέσηΡε Γκαρι...Αυτη η Εφη που λετε ειναι η τυπισα με τα 2 τηλεφωνα που λεγαμε περσι?
ΟΚ!Όχι η τωρινή έφη είναι άλλη θειά δεν έχει σχέση
Γκαρι, μήπως μπορεις να μου στείλεις το τηλ της?Όχι η τωρινή έφη είναι άλλη θειά δεν έχει σχέση
Κυρια Έφη
Και μιας και είσαι τολμηρός και αποφασισμενος δώρο η αγγελία της δασκάλας
οχι μαν,δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι μια χαρα,η κακομοιρα..η αλλη ειναι πλεον miss universe.
Κυρια Έφη
Και μιας και είσαι τολμηρός και αποφασισμενος δώρο η αγγελία της δασκάλας
τσου.ποιο πανω.Αυτή που λες μήπως είναι από τα προάστεια του Πειραιά;
ναι φιλε ,και οι φωτος πρεπει να ειναι καμια 10 αρια χρονια πισωΑν μιλας για αυτή την Liuba, , ναι φίλε θέλει πολύ πολύ γερό στομάχι!!! Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα έκανα όταν την είδα πριν χρόνια....
Έχω κάνει την ηρωική πράξη με τη δασκάλα, οπό τε δίνω info. Δέχεται στο σπίτι της κάτω από την Αχαρνών. Σίγουρα άνω των 50 κοντή και χοντρούλα με 4άρια βυζιά. Μασάζ καλούτσικο με εκτόνωση στο τέλος. Δε νομίζω ότι προχωράει παραπάνω αν και προσωπικά δε θα το επεδίωκα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τηλεφωνικά της ζήτησα έκπτωση και το πήγε στα 20. Πραγματικά από ομορφιά προτιμώ τη Χρυσαυγή. Καταλαβαίνετε.....για τη δασκάλα μασάζ είχε γραφεί ότι έχει μεγάλη κοιλιά και βυζγιά και το πιστεύω
στο τηλέφωνο λέει τα δικά της, δεν είπε τίποτα για κοιλιές
κανει και μασαζ η θεια λιουμπα?Αν μιλας για αυτή την Liuba, , ναι φίλε θέλει πολύ πολύ γερό στομάχι!!! Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα έκανα όταν την είδα πριν χρόνια....
ανήκεις στο πάνθεον των ηρώων του έθνους!Έχω κάνει την ηρωική πράξη με τη δασκάλα, οπό τε δίνω info. Δέχεται στο σπίτι της κάτω από την Αχαρνών. Σίγουρα άνω των 50 κοντή και χοντρούλα με 4άρια βυζιά. Μασάζ καλούτσικο με εκτόνωση στο τέλος. Δε νομίζω ότι προχωράει παραπάνω αν και προσωπικά δε θα το επεδίωκα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τηλεφωνικά της ζήτησα έκπτωση και το πήγε στα 20. Πραγματικά από ομορφιά προτιμώ τη Χρυσαυγή. Καταλαβαίνετε.....
κανει και μασαζ η θεια λιουμπα?