Καλησπέρα σας!
Υπαρχει κανενας που έχει δοκιμάσει συγκεκριμένες κοπέλες απο yourmassage που να προσφέρουν περισσότερα απο μασαζ (για μια ξέρω ήδη) μιας και θα ήθελα κάτι διαφορετικό?
Ευχαριστώ πολύ
Για ποια μιλάς συναγωνιστή ??
Καλησπέρα σας!
Υπαρχει κανενας που έχει δοκιμάσει συγκεκριμένες κοπέλες απο yourmassage που να προσφέρουν περισσότερα απο μασαζ (για μια ξέρω ήδη) μιας και θα ήθελα κάτι διαφορετικό?
Ευχαριστώ πολύ
Η απάντηση είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν την αναφέρουμε δημόσια, θα την "κάψουμε" και θα την χάσουμε. Αν την αναφέρουμε σε πμ, στερούμε πληροφορίες από άλλους σηναγωνιστέςΓια ποια μιλάς συναγωνιστή ??
Οχι Δημόσια για αυτού του είδους τα μαγαζιάΗ απάντηση είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν την αναφέρουμε δημόσια, θα την "κάψουμε" και θα την χάσουμε. Αν την αναφέρουμε σε πμ, στερούμε πληροφορίες από άλλους σηναγωνιστές
Λολ όχι μονο καινούργιος αλλα η ιδια η Στεφανια είναιΠαράθεση από: gari (28/11/16, 13:01)
πάρε εδώ 2 ώρες θα σε τρίβει και θα δώσεις 40 ευρω
Αυτά μου είχες γράψει.
(Το έστειλα και πριν με τις ανάλογες ευχαριστίες αλλά πιθανόν να μην μπορω ακόμα να στείλω ποστ με παράθεση)
** είσαι καινούργιος, διάβασε τους κανόνες πρώτα. Όχι φωτογραφίες με πρόσωπο **
πολυ πιθανοΛολ όχι μονο καινούργιος αλλα η ιδια η Στεφανια είναι
μηπως μπορεις να μου στειλεις με προσωπικο μυνημα το τηλεφωνο της και ποια ειναι?Καλησπέρα σας!
Ευχαριστώ πολύ
Προφανός και εννοούσα σε πμ το τηλ ..... Ευπρόσδεκτο μαζί με infoΗ απάντηση είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν την αναφέρουμε δημόσια, θα την "κάψουμε" και θα την χάσουμε. Αν την αναφέρουμε σε πμ, στερούμε πληροφορίες από άλλους σηναγωνιστές
Μια χαρα ερχεται ντυμενη , δεν ντυνεται ξεκωλο γενικα , ειδικα τωρα με την χειμωνια , το πολυ να σου ερθει με κανα γαλαζιο φουλαρι ( ΝουΔου ) , αν η γειτονια σου δεχεται μαυρουλες και ειναι openmind θα την συμπαθησουν κιολας ...Παίδες, αξίζει να δοκιμάσω την Καρολίνα κατ' οίκον ή θα μου κρεμάσει κουδούνια η γειτονιά; Πως έρχεται ντυμένη;
έχω άποψη βάσει των φωτό που έχω δει ότι δεν είναι του γούστου μουΑγαπητέ Gari, μου κάνει εντύπωση που λες οτι δεν την γνωρίζεις. Μου ειχε φανεί πως εχεις άποψη για την Στεφανία. Ισως μου έδωσες το link κατά λάθος, αλλά το σίγουρο είναι οτι με έφτιαξες τρελά φίλε συναγωνιστή. Και πάλι, δημόσια, ενα μεγαλο ευχαριστώ
Παράθεση από: gari (28/11/16, 13:01)
πάρε εδώ 2 ώρες θα σε τρίβει και θα δώσεις 40 ευρω
Αυτά μου είχες γράψει.
(Το έστειλα και πριν με τις ανάλογες ευχαριστίες αλλά πιθανόν να μην μπορω ακόμα να στείλω ποστ με παράθεση)
** είσαι καινούργιος, διάβασε τους κανόνες πρώτα. Όχι φωτογραφίες με πρόσωπο **
μπορεί να είναι πολύ καλή κοπέλα, μπορεί να κάνει καλό μασάζΠάντως αντικειμενικά η στεφάνια ειναι μόνο για μια απόπειρα κι αυτο άμα σ αρέσουν τα κασκαντεριλικια ....
και μένα τα ίδια μου είπεΈχει βρεθεί κανείς με τη συγκεκριμένη; Την πήρα τηλ και μου είπε 50 ευρώ μασάζ με επαφή στο χώρο μου ή σε ξενοδοχείο και +10 για δεύτερη εκτόνωση απλά μου τα έλεγε με το ζόρι και η απάντησή της για το πως είναι εμφανισιακά ήταν "ωραία κοπέλα".
Καιρό είχατε να προμοταρετε τη Στεφανια !!!
Χριστούγεννα είναι έπεσαν και οι δουλειές λογω κρίσης
Πάρε κόσμε !!!