stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συνάδερφε, για πές για την μαυρούλα κανόνι τι υπηρεσίες προσφέρει;
υπαρχει μαυρουλα κανονι και μικρη ειναι απο αγιο δομινικο καθεται πειραια οποιος θελει να το πει 50 ευρω το κοστος ειναι λιγο ζουμερη αλλα σφιχτη και καταραχτης απο κατω.
φιλε μου εχεις δικιο αυτη ηταν το κατι αλλο και κατι προσφατο τη δευτερα μου επεσε στα χερια το ανθες νιους εχει μια σελιδα μεσα με αγγελιες βρηκα μια επηρα εγραφε μασεζ ωμορφη μου απαντησε μια φωνη βελουδινη μου ειπε 100 και δωσαμε ραντεβου στο φαληρο στο ολυμπικο, ηρθε κοπελαρα με τα ολα της το ραντεβου εγινε δυο η ωρα ηταν ντυμενη σικ και τσαντα που βαζουν εγραφα η κυρια ηταν δικηγορος και της αρεσε αυτο γιατι το εκανε φοιτητρια για να βγαλει τα εξοδα. περασαμε καλα πολυ μαλιστα ολοι τη βδομαδα την παιρνω τωρα η απαντηση του τηλεφωνητη ειναι δεν υφιστατε αυτο το νουμερο.
λιγα για αυτα που προσφεραι και την ωρα που καθησαμε 120ευρουδακια.και ποσο σου στοιχησε, αγαπητε?
χύνει πολύ δηλαδή?
Aπό υπηρεσίες τί έλεγε;καλησπερα σε ολους παιδια!! πηρα προχθες την χρηση ευκαιρια,ηθελα μασαζ κατοικον,βρηκα"απο εμφανισιμη ελληνιδα αισθητικο προσφερεται χαλαρωτικο μασαζ στο χωρο σου.....694.....81"ξανθο μιλφ γυρω στα 50,γυμνασμενο σωμα,προσωπο πολυυ μετριο... με λιγα λογια προσοχη σε ολους δεν ξερεις τι σου ερχεται στο σπιτι!!!!
αμε! αν συμπαθεις τη φωκια και θες να συμβαλεις στην (οικονομικη)ειδα στην espresso το σ/κ αγγελια που ερχονται 2 να σου κανουν μασαζ!! ξερει κανεις τπτ??
κι εγω αυτο καταλαβα, εκτος να εχει τριτο ματι στο μουνιχύνει πολύ δηλαδή?
Θα παραθέσω ξανά review που είχα κάνει καθώς πρόκειται για την ίδια αγγελία.Aπό υπηρεσίες τί έλεγε;
90+hotelκαι το μαλλί πόσο πήγε?