Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (12 μέλη και 48 επισκέπτες)

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδερφε, για πές για την μαυρούλα κανόνι τι υπηρεσίες προσφέρει;

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
υπαρχει μαυρουλα κανονι και μικρη ειναι απο αγιο δομινικο καθεται πειραια οποιος θελει να το πει 50 ευρω το κοστος ειναι λιγο ζουμερη αλλα σφιχτη και καταραχτης απο κατω.

Φίλε periergos1 αν το ζουμερή σημαίνει πληθωρική αλλά όχι χοντρή θα το εκτιμούσα αν μου έδινες λεπτομέρειες επικοινωνίας μαζί της.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
φιλε μου εχεις δικιο αυτη ηταν το κατι αλλο και κατι προσφατο τη δευτερα μου επεσε στα χερια το ανθες νιους εχει μια σελιδα μεσα με αγγελιες βρηκα μια επηρα εγραφε μασεζ ωμορφη μου απαντησε μια φωνη βελουδινη μου ειπε 100 και δωσαμε ραντεβου στο φαληρο στο ολυμπικο, ηρθε κοπελαρα με τα ολα της το ραντεβου εγινε δυο η ωρα ηταν ντυμενη σικ και τσαντα που βαζουν εγραφα η κυρια ηταν δικηγορος και της αρεσε αυτο γιατι το εκανε φοιτητρια για να βγαλει τα εξοδα. περασαμε καλα πολυ μαλιστα ολοι τη βδομαδα την παιρνω τωρα η απαντηση του τηλεφωνητη ειναι δεν υφιστατε αυτο το νουμερο.

και ποσο σου στοιχησε, αγαπητε?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ειδα στην espresso το σ/κ αγγελια που ερχονται 2 να σου κανουν μασαζ!! ξερει κανεις τπτ??

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
καλησπερα σε ολους παιδια!! πηρα προχθες την χρηση ευκαιρια,ηθελα μασαζ κατοικον,βρηκα"απο εμφανισιμη ελληνιδα αισθητικο προσφερεται χαλαρωτικο μασαζ στο χωρο σου.....694.....81"ξανθο μιλφ γυρω στα 50,γυμνασμενο σωμα,προσωπο πολυυ μετριο... με λιγα λογια προσοχη σε ολους δεν ξερεις τι σου ερχεται στο σπιτι!!!! :headbang:

Giorgos1970

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους παιδια!! πηρα προχθες την χρηση ευκαιρια,ηθελα μασαζ κατοικον,βρηκα"απο εμφανισιμη ελληνιδα αισθητικο προσφερεται χαλαρωτικο μασαζ στο χωρο σου.....694.....81"ξανθο μιλφ γυρω στα 50,γυμνασμενο σωμα,προσωπο πολυυ μετριο... με λιγα λογια προσοχη σε ολους δεν ξερεις τι σου ερχεται στο σπιτι!!!! :headbang:
Aπό υπηρεσίες τί έλεγε;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειδα στην espresso το σ/κ αγγελια που ερχονται 2 να σου κανουν μασαζ!! ξερει κανεις τπτ??
αμε! αν συμπαθεις τη φωκια και θες να συμβαλεις στην (οικονομικη)
σωτηρια της, θα περασεις καλα  :2funny:

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
πηρα προχθεσ στο σπιτι μια απο αγγελια που εχει στα νεα "ΕΜΠΕΙΡΗ κυρία προσφέρει μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση, ευεξία στο δικό σας χώρο τηλ. 6937...., 9πμ-9μμ" ουκρανικο μιλφαδι 38 χρονων σωμα για την ηλικια τησ καλο 7/10 προσωπο 7.5/10 απο υπηρεσιεσ μασαζ μετριο 6/10 και στο τελοσ φραπεδια.χουφτοματα ελευθερα.της το εφερα και ευγενικα για στοματικο αλλα αρνηθηκε.αλλα πιστευω απο την επομενη φορα θα κανει.τιμη 60ευρο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτό που διαφημίζουν τα νέα στην Χαριλάου Τρικούπη, είναι μια απαράδεκτης εμφάνισης μασέζ (χοντρή και μπάζο :S) σε τρίβει και στο τέλος σου κάνει ένα φραπέ με καλαμάκι. 70Ευρώ κόστος, αλλά μην κάνετε το λάθος (σημείωση: καμία σχέση η φωνή της όπως την ακούτε από το τηλέφωνο με την εμφάνιση, εγώ έτσι την πάτησα,και πέρασα για το γαμώτο  :headbang:)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Δηλαδή έρχεται η άλλη σπίτι σου εσύ είσαι με την τσαπού όξω γυμνός αρχίζει σε τρίβει παντού(δέν σου λέει κρύφτην) την δακτυλιάζεις την θωπεύεις την ξεβρακώνεις και σου λέει εγώ κάνω μόνο χειρογλύκανω και τίς πιστεύετε και τίς πληρώνετε.ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΜΕ  :fuck1: :knockinb: που στην χώρα τους βγάζουν 30$ τον μήνα  δουλεύοντας δωδεκάωρα και λένε και ευχαριστώ και εδώ το παίζουν παρθενόπες.Οχι μή δεν ξέρω δεν θέλω egko nten ta kani auta mourou mou. :jerking:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Aπό υπηρεσίες τί έλεγε;
Θα παραθέσω ξανά review που είχα κάνει καθώς πρόκειται για την ίδια αγγελία.
"Πριν από λίγο καιρό στην ΧΕ υπήρχε,και μάλλον υπάρχει ακόμα η εξής αγγελία.
ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ Ελληνίδα αισθητικό προσφέρεται χαλαρωτικό χειρομασάζ, για την προσωπική σας απόλαυση και χαλάρωση στο χώρο σας
Είναι μιλφ ξανθό αρκετά καλό 7,5/10 λίγο τρελή και στο τέλος έχει φραπέ καλαμάκι χωρίς. Για μία φορά είναι ΟΚ.
Πάντως εγώ αναζητώ μία Ελένη μελαχροινή, 30άρα σήμερα, που έκανε καταπληκτικό μασάζ σε ΗΟΤΕL στα νότια προάστια πρίν από 4-5 χρόνια. Αν κάποιος την έχει πετύχει θα του ήμουν υπόχρεος."
Πάντως εγώ θα την έκανα μικρότερη από 50 ή τουλάχιστον αρκετά καλοδιατηρημένη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και το μαλλί πόσο πήγε?

Stories