παιδια αν γνωριζει κανεις κατι ασ βοηθησει...
πηρα τηλ(σημερα κατα τισ 17:30) απο εφημεριδα να δοκιμασω την τυχη μου σε μασαζ κατ'οικον..
στην εφημεριδα χ-ε..υπαρχει ενα τηλ ποθ τελειωνει σε 71..δεν ειναι πολλες οι αγγελιες για μασαζ στον χωρο σας..μετα απο τηλεφωνημα μου...μιλησα με μια κοπελα που μου ειπε για 70 ευρω και οτι παιζει 45 λεπτα μασαζ με φραπε στο τελος...αν δωσεις κατι παραπανω απο οτι μου ειπε παιζει και...η κοπελα ειπε οτι ειναι 25 χρονων ξανθια με αρκετα καλο σωμα(καλα τι θα ελεγε ....!!!)λοιπον της ειπα αν μπορουμε να κανονησοθμε κατα τις 20:00 με 20:30 σημερα το βραδακυ...και μου ειπε οκ...οταν την πηρα πριν λιγα λεπτα..μου ειπε οτι δυστηχως εχει κανονισει αρκετα ραντεβου(απο την ωαρ της πρωτης τηλ επαφης..)και αν θελω να ξαναπαρω κατα τις 00:00 με 00:30 το βραδυ...ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις κατι για την συγεκριμενη κοπελα και αν αξιζει..παντως δουλεια εχει αρκετη για να μου πει αυτα..και μου φαινεται περιεργο οτι δεν υπαρχουν πολλες ενημερωσεις για τις συγκεκριμενες αγγελιες..εστς και αρνητικες κρητικες....για να προσεχουν ολοι οι "συνεδελφοι"..
εκτος αν υποαρχει θεμα να μην "καει" κατι που αξιζει....
τελος θα ηθελα να σημιωσω οτι πηρα και αλλα τηλ απο αντιστοιχες αγγελιες(που δεν ειναι και πολλες)αλλα τα περισσοτερα δεν το σηκωναν..και ενα νομιζω το σηκωσε μια αρκετα μεγαλη..απο την φωνη....και μιλαγε και σπασμενα ελληνικα...οποτε δεν ψηθηκα,,,,,
thanks