Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
...εισαι σιγουρος οτι 'ολες' ειναι 'επαγγελματιες' μασερ....?...για κανε μια καλυτερη αναζητηση...

εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι προσφερεις πολυ καλο μασαζ κατ'οικον ανευ καλαμακιου στην περιοχη αλιμου-καλαμακιου. :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Buddha....
όπως στα περισσότερα θέματα....αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις.
Πριν κανά χρόνο, όταν αποφάσισα να δοκιμάσω το μασαζάκι, αποφάσισα να δοκιμάσω και το κατ'οίκον. Πήρα λοιπόν τηλ. καμιά 20ριά.

Από όλα αυτά μόνο μία μου είπε πως στον παίζει με το χερι στο τέλος. όλες ζητούσαν παραπανω από 40-50 για να έρθουνε σε ξενοδοχείο. (αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, το γιατίστο ξενοδοχείο πρέει να πληρώσεις παραπάνω). Και επιπλέον οι ηλικίες που παίζανε....ήταν μεγάλες, άνω των 35.
Δεν έκανα τον κόπο να δοκιμάσω....αλλά η τηλεφωνική μου εμπειρία ήταν αυτή.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σκα σκα σκα εισαι ενας σκατζοχοιρος
γε γε γε γελαει ολη μερα
τι τι τι τις αγγελιες τις κοιταξες?
α α α αυτα που λες τα ξερω

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
παιδια αν γνωριζει κανεις κατι ασ βοηθησει...
πηρα τηλ(σημερα κατα τισ 17:30) απο εφημεριδα να δοκιμασω την τυχη μου σε μασαζ κατ'οικον..
στην εφημεριδα χ-ε..υπαρχει ενα τηλ ποθ τελειωνει σε 71..δεν ειναι πολλες οι αγγελιες για μασαζ στον χωρο σας..μετα απο τηλεφωνημα μου...μιλησα με μια κοπελα που μου ειπε για 70 ευρω και οτι παιζει 45 λεπτα μασαζ με φραπε στο τελος...αν δωσεις κατι παραπανω απο οτι μου ειπε παιζει και...η κοπελα ειπε οτι ειναι 25 χρονων ξανθια με αρκετα καλο σωμα(καλα τι θα ελεγε ....!!!)λοιπον της ειπα αν μπορουμε να κανονησοθμε κατα τις 20:00 με 20:30 σημερα το βραδακυ...και μου ειπε οκ...οταν την  πηρα πριν λιγα λεπτα..μου ειπε οτι δυστηχως εχει κανονισει αρκετα ραντεβου(απο την ωαρ της πρωτης τηλ επαφης..)και αν θελω να ξαναπαρω κατα τις 00:00 με 00:30 το βραδυ...ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις κατι για την συγεκριμενη κοπελα και αν αξιζει..παντως δουλεια εχει αρκετη για να μου πει αυτα..και μου φαινεται περιεργο οτι δεν υπαρχουν πολλες ενημερωσεις για τις συγκεκριμενες αγγελιες..εστς και αρνητικες κρητικες....για να προσεχουν ολοι οι "συνεδελφοι"..
εκτος αν υποαρχει θεμα να μην "καει" κατι που αξιζει....
τελος θα ηθελα να σημιωσω οτι πηρα και αλλα τηλ απο αντιστοιχες αγγελιες(που δεν ειναι και πολλες)αλλα τα περισσοτερα δεν το σηκωναν..και ενα νομιζω το σηκωσε μια αρκετα μεγαλη..απο την φωνη....και μιλαγε και σπασμενα ελληνικα...οποτε δεν ψηθηκα,,,,,
thanks

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
δεν υπάρχουν ανταποκρίσεις από το συγκεκριμένο μέτωπο γιατί είτε οι πιο πολλές είναι πατσαβούρες είτε είναι γραφεία call girl οπότε δεν πιάνεται. Εγώ μια φορά έχω πάρει και η συγκεκριμένη θα μπορούσε να είχε βγει πρώτη σε διαγωνισμό πατσαβούρας. Φυσικά την έδιωξα. Αυτό που κατάλαβα από τη συμπεριφορά της είναι ότι ήταν σίγουρη ότι θα την διώξω και ότι πάει στα σπίτια, τη διώχνουν και μαζεύει 5ευρα ή και περισσότερα. Ωραία δουλεία αυτή...
Φίλε ελπίζω να είσαι ο πρώτος που θα δώσει μια καλή αναφορά για το θέμα.

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα μηπωσ ξερετε σε ποιεσ καθημερινεσ εφημεριδεσ παιζουν αγγελειεσ για μασαζ κατ'οικον???

nigiras1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι γινεται στον πειραια .υπαρχει κανενα καλο ΜΑΣΑΖ?

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς μασάζ κατοίκον τελευταία? βασικά ενδιαφέρομαι για μασάζ σε όλο το σώμα και στο τέλος φραπέ ή πίπα. ξέρει κανείς για τις αγγελίες στα νέα? γενικά που παίζουν αγγελίες για ερασιτέχνες μασέζ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στα NEA και στη X.E θα βρειτε πολλες αγγελιες για μασαζ κατ οικον...
αποψη μου μην τις προτιμησετε , προκειται για μπαζα ως επι το πλειστον...
επισκεφτειτε καποιο μασατζιδικο , οπου βλεπεις τι παιρνεις...
αν παλι επιμενετε στο "κατ οικον" , πολλες βιζιτες κανουν μασαζ . με εξτρα δωρακι ή χωρις...
αλλα αυτο ειναι αλλονου παπα ευαγγελιο - ανηκει σε αλλη θεματικη ενοτητα..
παιδια καλημερα μηπωσ ξερετε σε ποιεσ καθημερινεσ εφημεριδεσ παιζουν αγγελειεσ για μασαζ κατ'οικον???
παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς μασάζ κατοίκον τελευταία? βασικά ενδιαφέρομαι για μασάζ σε όλο το σώμα και στο τέλος φραπέ ή πίπα. ξέρει κανείς για τις αγγελίες στα νέα? γενικά που παίζουν αγγελίες για ερασιτέχνες μασέζ?

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οταν λες μπαζα βαζεις και μιλφ? γιατι 40 50 δεν με χαλαει καθολου. οχι μπαζα βεβαια. εννοω δηλαδη αν εννοεις μπαζα λογω ηλικιας αν δεν εισαι οπαδος των μιλφ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χοντρες εννοω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν λες μπαζα βαζεις και μιλφ? γιατι 40 50 δεν με χαλαει καθολου. οχι μπαζα βεβαια. εννοω δηλαδη αν εννοεις μπαζα λογω ηλικιας αν δεν εισαι οπαδος των μιλφ...

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καιεπαυξανω >>> !!! Σε ξενοδοχείο, περίμενα μια "θεραπεύτρια" σε δωμάτιο με θέα την είσοδο και παρακολουθούσα τι έμπαινε. Στα 45 λεπτά μπήκαν 4 αστέρια και 1 φωλα χοντρη η δικιά μου  :headbang: Το μασάζ μάπα και τα λοιπά ξενέρωμα. Τότε έμαθα όταν σου λένε στο τηλέφωνο ειμαι 35 με καμπύλες τι σημαίνει...  :S 10000 cents πεταμένα

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
υπηρχε μια απο αιγαλεω γεματη με μεγαλα βυζια ξανθια μαλλια μακρια πολλυ καλλη σε ολα αν εχει κανεις τηλεφωνο και την ξερει ας ενημερωση. την ειχα βρει απο την χρυση ευκαιρια στη στειλη κομωτες και αισθητικοι.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Οχι γυναίκες για μασσάζ (με φραπέ) κατ΄οίκον!! Μόνο για σεξ.
Αν είναι καλό το μασσαζ είναι πολύ πιθανό να μας πάρει ο ύπνος. Και κανένας μας δεν θα ήθελε να βρίσκεται μια μασσέρ στο σπίτι του ενώ αυτός κοιμάται. Όποιοι κάνουν μασσαζ σε καλά studios, που δεν έχουν σχέση με το χώρο, καταλαβαίνουν τι εστι καλό μασσαζ, πως αυτό σε χαλαρώνει και τις περισσότερες φορές σε ξυπνάει στο τέλος του προγράμματος.
Στο σπίτι μας λοιπόν μόνο κανονικά cg για κανονική δουλειά, άντε και κανένα τριψιματάκι στην ομοπλάτη.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ρε μάγκες εδώ και πολύ καιρό βλέπω στα νέα αυτή την αγγελία: ΚΥΡΙΑ 33χρονη προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία, ανανέωση κλπ. θα την έχετε δει σίγουρα. την έχει πάρει κανείς;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
ρε μάγκες εδώ και πολύ καιρό βλέπω στα νέα αυτή την αγγελία: ΚΥΡΙΑ 33χρονη προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία, ανανέωση κλπ. θα την έχετε δει σίγουρα. την έχει πάρει κανείς;
dokimase ολι κατα κερουυσ δοκιμαζουμε
μπορι κ να κατσι κατι ορεο

kostantinoulis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια σας εδωσε ο sexotatos κανενα τηλ για μασαζ στο σπιτι........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom