Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα. θα επαναφερω το θεμα γιατι μπορει να υπαρχουν εξελιξεις...λοιπον, ενδιαφερομαι για μασαζ σε ξενοδοχειο που να εχει και συνεχεια(εκτονωση). εχει κανεις τπτ υποψη του????

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η μονη εξελοξη που μπορει να υπαρξει σε αυτο το θεμα
ειναι να παρεις μια απλη βιζιτα και να της ζητησεις να σου κανει μασαζ.
Συνεννοεισου και με το γραφειο.

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
μου ειπε φιλος οτι βρηκε καποια ακρη με κατι Ταυλανδεζες για κατ'οίκον μαζαζ κλπ.
Θα το επιβεβαιωσω και θα σας ενημερωσω.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
κατα καιρους εχω προσπαθησει και εχω πετυχει καποιες καλες φασεις... αλλα παλιοτερα. το θεμα ξερεις ποιο ειναι αδερφε? το βιτσιο!!! μου αρεσει η φαση που ερχεται στο ξενοδοχειο ξεκιναει το μασαζ και ''ξαφνικα'' προχωραει...και φτανουμε στην κορυφωση!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στα νεα υπαρχουν καποιες αγγελιες μασερ που πανε κατ οικον εχει δυο καλα κοματια ειναι ενα μικρο  και μια μιλφ αλλα οπως λεει και ο φιλος ο iblis πρωτα τη θελεις και τη μπορουν αυτες και μετα κλεινης παντως μπριζολιαζοντε και η δυο. και ση χρυση ευκαιρια μπρεις να βρης στη στειλη για κομωτες βαζουν και εκει κανα δυο καλα.

nrolie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η μονη εξελοξη που μπορει να υπαρξει σε αυτο το θεμα
ειναι να παρεις μια απλη βιζιτα και να της ζητησεις να σου κανει μασαζ.
Συνεννοεισου και με το γραφειο.
Όταν λες βίζιτα εννοείς call girl; Αν ναι που βρίσκεις τηλέφωνα για cg;

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πριν από λίγο καιρό στην ΧΕ υπήρχε,και μάλλον υπάρχει ακόμα η εξής αγγελία.
ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ Ελληνίδα αισθητικό προσφέρεται χαλαρωτικό χειρομασάζ, για την προσωπική σας απόλαυση και χαλάρωση στο χώρο σας
Είναι μιλφ ξανθό αρκετά καλό 7,5/10 λίγο τρελή και στο τέλος έχει φραπέ καλαμάκι χωρίς. Για μία φορά είναι ΟΚ.
Πάντως εγώ αναζητώ μία Ελένη μελαχροινή, 30άρα σήμερα, που έκανε καταπληκτικό μασάζ σε ΗΟΤΕL στα νότια προάστια πρίν από 4-5 χρόνια. Αν κάποιος την έχει πετύχει θα του ήμουν υπόχρεος.

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχει δοκιμάσει κανείς καμμία από τις αγγελίες από τα νέα; υπάρχουν αρκετές αυτή την  περίοδο.αν είναι να μας πει κάποιος αν αξίζει καμμία. εγώ είχα πάρει μία μιλφ κινέζα η οποία ήταν έτσι κι έτσι. με 100 το δίνει κιόλας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχει δοκιμάσει κανείς καμμία από τις αγγελίες από τα νέα; υπάρχουν αρκετές αυτή την  περίοδο.αν είναι να μας πει κάποιος αν αξίζει καμμία. εγώ είχα πάρει μία μιλφ κινέζα η οποία ήταν έτσι κι έτσι. με 100 το δίνει κιόλας.
100+οτι εκανε το μασαζ?

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
100 μαζί με το μασάζ. εσύ έχεις υπόψιν σου τίποτα;

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
πριν δυο χρινια περιπου απο χρυση ευκαιρια ειχα παρει μια κοπελια απο ερυθραια η οποια ηταν αρχιτεκτονας ξανθια ωραια γυρω στα 26 χρονων ηταν λιγο αλμυρουτσικη την λεγανε ευη ηευα ξερει κανεις τιποτα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πριν δυο χρινια περιπου απο χρυση ευκαιρια ειχα παρει μια κοπελια απο ερυθραια η οποια ηταν αρχιτεκτονας ξανθια ωραια γυρω στα 26 χρονων ηταν λιγο αλμυρουτσικη την λεγανε ευη ηευα ξερει κανεις τιποτα.
φιλε περιεργε, κατα καιρους πετυχαινω και γω κατι καλα κομματια...αλλα ξερεις πως ειναι αυτα...μια που δουλευουνε κανα δυο μηνες, και μια που εξαφανιζονται δια παντος.....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου εχεις δικιο αυτη ηταν το κατι αλλο και κατι προσφατο τη δευτερα μου επεσε στα χερια το ανθες νιους εχει μια σελιδα μεσα με αγγελιες βρηκα μια επηρα εγραφε μασεζ ωμορφη μου απαντησε μια φωνη βελουδινη μου ειπε 100 και δωσαμε ραντεβου στο φαληρο στο ολυμπικο, ηρθε κοπελαρα με τα ολα της το ραντεβου εγινε δυο η ωρα ηταν ντυμενη σικ και τσαντα που βαζουν εγραφα η κυρια ηταν δικηγορος και της αρεσε αυτο γιατι το εκανε φοιτητρια για να βγαλει τα εξοδα. περασαμε καλα πολυ μαλιστα ολοι τη βδομαδα την παιρνω τωρα η απαντηση του τηλεφωνητη ειναι δεν υφιστατε αυτο το νουμερο.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την κοπέλα από Χαριλάου Τρικούπη που διαφημίζεται εδώ και πολύ καιρό στα ΝΕΑ; Αξίζει; 70 για μία ώρα ζητάει, λέγοντας ότι θα συνεννοηθούμε από κοντά για τις υπηρεσίες.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
υπαρχει μαυρουλα κανονι και μικρη ειναι απο αγιο δομινικο καθεται πειραια οποιος θελει να το πει 50 ευρω το κοστος ειναι λιγο ζουμερη αλλα σφιχτη και καταραχτης απο κατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom