Κανένας μας έχει δοκιμάσει/ξαναδει την μαυρούλα εδώ?
Έστειλα email και περιμένω.
Έστειλα email και περιμένω.
η Ελένη που ψάχνεις θυμάσαι τι εθνικότητας ήταν?Θα παραθέσω ξανά review που είχα κάνει καθώς πρόκειται για την ίδια αγγελία.
"Πριν από λίγο καιρό στην ΧΕ υπήρχε,και μάλλον υπάρχει ακόμα η εξής αγγελία.
ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ Ελληνίδα αισθητικό προσφέρεται χαλαρωτικό χειρομασάζ, για την προσωπική σας απόλαυση και χαλάρωση στο χώρο σας
Είναι μιλφ ξανθό αρκετά καλό 7,5/10 λίγο τρελή και στο τέλος έχει φραπέ καλαμάκι χωρίς. Για μία φορά είναι ΟΚ.
Πάντως εγώ αναζητώ μία Ελένη μελαχροινή, 30άρα σήμερα, που έκανε καταπληκτικό μασάζ σε ΗΟΤΕL στα νότια προάστια πρίν από 4-5 χρόνια. Αν κάποιος την έχει πετύχει θα του ήμουν υπόχρεος."
Πάντως εγώ θα την έκανα μικρότερη από 50 ή τουλάχιστον αρκετά καλοδιατηρημένη.
δηλαδή? σου είπε και για ζευγάρια?Μόλις μου απάντησε η "κυρία" από πάνω... μη κάνετε τον κόπο μάγκες... χειρότερα απο Σωκράτους παίζει και σε τιμές cg προς ct... αντε γεια!
Hi!
I am a 23 y.o. african-american girl who offers full range erotic massage and other services for a fee. Please check my rates and services offered and if interested email me back and ask me for my cell phone number.
Services: Full body massage, Body2body massage, Bareback handjob/footjob, bareback blowjob, protected vaginal sex, cum on body, cum on face, watersports (energetic), femdom, Rimjob, vaginal fingering/fisting, felching/snowballing (for couples only), I am also available for catering to small groups of up to 5 people - same rates apply for every single one of you!
Extra Services: cum in mouth (+20), Anal fisting (+50), Photos (+50), Video (+100) Protected anal sex (+50), Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150), Bukkake +50 for each person (groups only)
Rates: 1 hour 150, 2 hours 250, 3 hours 350, 6 hours 500, overnight 900.
I do not engage in unprotected vaginal intercourse, I do not do shemales, I do not do scat. For any other fetishes though, please feel free to ask and if approached nicely about them I will perform them free of any extra charges!
Naughty kisses,
Ayda
καλόβάζω το email να "γελάσουμε" όλοι μας...
καλό ε??
βαγγελίστρα μου !! μαζεψτε την..Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex
πατερ την εβαζες εκει μεσα?????????βαγγελίστρα μου !! μαζεψτε την..
Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex
και βεβαια την εβαζα..πατερ την εβαζες εκει μεσα?????????
δεν στην δινω........και βεβαια την εβαζα..
τη δικιά σου !!
όχι βρε συ..με τόσα που παίρνει έχει και γιατρό σε 24ωρη βάση.Οταν διάβασα το "Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150)" δεν πίστευα στα μάτια μου. Το συγκεκριμένο άτομο πρέπει να είναι δημόσιος κίνδυνος (βάζω και τη λέξη "πρέπει" σε περίπτωση που όλα αυτά είναι μούφα).