Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

ilioupolis

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα παραθέσω ξανά review που είχα κάνει καθώς πρόκειται για την ίδια αγγελία.
"Πριν από λίγο καιρό στην ΧΕ υπήρχε,και μάλλον υπάρχει ακόμα η εξής αγγελία.
ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ Ελληνίδα αισθητικό προσφέρεται χαλαρωτικό χειρομασάζ, για την προσωπική σας απόλαυση και χαλάρωση στο χώρο σας
Είναι μιλφ ξανθό αρκετά καλό 7,5/10 λίγο τρελή και στο τέλος έχει φραπέ καλαμάκι χωρίς. Για μία φορά είναι ΟΚ.
Πάντως εγώ αναζητώ μία Ελένη μελαχροινή, 30άρα σήμερα, που έκανε καταπληκτικό μασάζ σε ΗΟΤΕL στα νότια προάστια πρίν από 4-5 χρόνια. Αν κάποιος την έχει πετύχει θα του ήμουν υπόχρεος."
Πάντως εγώ θα την έκανα μικρότερη από 50 ή τουλάχιστον αρκετά καλοδιατηρημένη.
η Ελένη που ψάχνεις θυμάσαι τι εθνικότητας ήταν?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις μου απάντησε η "κυρία" από πάνω... μη κάνετε τον κόπο μάγκες... χειρότερα απο Σωκράτους παίζει και σε τιμές cg προς ct... αντε γεια!  :badair: :badair: :badair:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βάζω το email να "γελάσουμε" όλοι μας...  :jerking:

Hi!

I am a 23 y.o. african-american girl who offers full range erotic massage and other services for a fee. Please check my rates and services offered and if interested email me back and ask me for my cell phone number.

Services: Full body massage, Body2body massage, Bareback handjob/footjob, bareback blowjob, protected vaginal sex, cum on body, cum on face, watersports (energetic), femdom, Rimjob, vaginal fingering/fisting, felching/snowballing (for couples only), I am also available for catering to small groups of up to 5 people - same rates apply for every single one of you!
Extra Services: cum in mouth (+20), Anal fisting (+50), Photos (+50), Video (+100) Protected anal sex (+50), Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150), Bukkake +50 for each person (groups only)
Rates: 1 hour 150, 2 hours 250, 3 hours 350, 6 hours 500, overnight 900.

I do not engage in unprotected vaginal intercourse, I do not do shemales, I do not do scat. For any other fetishes though, please feel free to ask and if approached nicely about them I will perform them free of any extra charges!

Naughty kisses,
Ayda

καλό ε??  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Ρε τι είναι αυτή?... :rockon: :rockon: :rockon:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Ρε παιδιά στο πμ στείλτε κανένα τηλ. εγγυημένο όμως. Ευχαριστώ... :rockon: :rockon: :rockon:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Οταν διάβασα το "Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150)" δεν πίστευα στα μάτια μου. Το συγκεκριμένο άτομο πρέπει να είναι δημόσιος κίνδυνος (βάζω και τη λέξη "πρέπει" σε περίπτωση που όλα αυτά είναι μούφα).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οταν διάβασα το "Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150)" δεν πίστευα στα μάτια μου. Το συγκεκριμένο άτομο πρέπει να είναι δημόσιος κίνδυνος (βάζω και τη λέξη "πρέπει" σε περίπτωση που όλα αυτά είναι μούφα).
όχι βρε συ..με τόσα που παίρνει έχει και γιατρό σε 24ωρη βάση.

άλλη είναι η ερώτηση πουέχει σημασία.
Απόδειξη δίνει;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Πάντος ο τύπος στη www.adoos.gr/pics/10873396] κάτω[/url] φωτό, είναι "ξεσκούφωτος" :S και έτοιμος να τον χώσει :S :S :S
Αν το έκανε......ο Θεός μαζί του...... :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom