Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.847
Πόντοι
201

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Φίλε sexy ted,το συγκεκριμένο νήμα αφορά αποκλειστικά υπηρεσίες μασαζ που γίνονται είτε σε ξενοδοχείο,είτε στον χωρο της κοπέλλας,είτε σε δικό σου χωρο....οχι σε οργανωμένα μασατζίδικα,υπάρχει αλλο νημα γι' αυτα....και επειδή εδω είναι πορνοσαιτ,εξυπακούεται ότι αφορά μασαζ με....τα παρελκόμενα.....
Εχεις γεμίσει δεκάδες σελίδες με καυγάδες,εντάσεις,διαπληκτισμούς και βρισίδια,με ελάχιστη ενημέρωση..........βεβαιως,για να ειμαι δίκαιος,δεν φταίς μονο εσυ....φταίνε κι αυτοί που σε κοντράρουν και συνεχίζουν τους τσακωμούς.

Καλό θα είναι λοιπόν να περιοριστούν όλα αυτά,γιατι ετσι χανεται ο σκοπός του νηματος.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :thumbsup: :thumbsup:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
η Νάνσυ είναι παλιά περίπτωση μασατζους-νυχους
εδώ και 5 χρόνια δηλώνει 30 χρονών και μετά από 5 πάλι 30 χρονων θα δηλώσει
όταν πρωτομίλησα μαζί της το 2011 ή το 2012 της είχα ζητήσει και μου είχε στείλει μια φωτό σώματος και μπορω να πω
ότι ήταν αρκετά γαμήσιμο, ήταν ξανθιά
έχει περάσει καιρός όμως και θέλει τσεκάρισμα ξανα μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου
κάνει μασάζ και ελεύθερη σχέση στα 50 ευρώ
προσοχή όμως δεν κάνει 2ο γύρο και η πίπα της είναι με καπότα
ο λόγος που δεν έχω ψωνίσει έως τώρα είναι οι περιορισμοί στο προγραμμα της, η απόσταση και το αποσπασματικό της ωράριο
σχεδόν ανά εξάμηνο πέφτω πάνω στις αγγελίες της στην κατηγορία μασάζ, αισθητικοι, μανικιουριστ κλπ που πάντοτε ψάχνω για κρυμμένες ευκαιρίες

αν της τηλεφωνήσει συναγωνιστης να της τονίσει ότι καλεί για το μασαζ κλπ γιατι βάζει πολλές και διαφορες αγγελίες με το ίδιο τηλέφωνο
αν την έχει πάρει κανείς ας ενημερώσει

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
η Νάνσυ είναι παλιά περίπτωση μασατζους-νυχους
εδώ και 5 χρόνια δηλώνει 30 χρονών και μετά από 5 πάλι 30 χρονων θα δηλώσει
όταν πρωτομίλησα μαζί της το 2011 ή το 2012 της είχα ζητήσει και μου είχε στείλει μια φωτό σώματος και μπορω να πω
ότι ήταν αρκετά γαμήσιμο, ήταν ξανθιά
έχει περάσει καιρός όμως και θέλει τσεκάρισμα ξανα μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου
κάνει μασάζ και ελεύθερη σχέση στα 50 ευρώ
προσοχή όμως δεν κάνει 2ο γύρο και η πίπα της είναι με καπότα
ο λόγος που δεν έχω ψωνίσει έως τώρα είναι οι περιορισμοί στο προγραμμα της, η απόσταση και το αποσπασματικό της ωράριο
σχεδόν ανά εξάμηνο πέφτω πάνω στις αγγελίες της στην κατηγορία μασάζ, αισθητικοι, μανικιουριστ κλπ που πάντοτε ψάχνω για κρυμμένες ευκαιρίες

αν της τηλεφωνήσει συναγωνιστης να της τονίσει ότι καλεί για το μασαζ κλπ γιατι βάζει πολλές και διαφορες αγγελίες με το ίδιο τηλέφωνο
αν την έχει πάρει κανείς ας ενημερώσει

"....κάνει μασάζ και ελεύθερη σχέση στα 50 ευρώ ..."

τι εννοεις ελευθερη σχεση?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εε της τον ακουμπας λιγακι....το τριβει το πιπερη που λενε...βαζει τη καλτσα στο συρταρη...την δεν καταλαβαινεις ??? :think: :think: :2funny: :2funny:

το ελευθερη σχση δεν αντιλαμβανομαι
μεχρι τωρα για ελευθερο στοματικο κ πιασιματα ηξερα
εχω μεινει πισω μαλλον

Odyseas

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
0
το ελευθερη σχση δεν αντιλαμβανομαι
μεχρι τωρα για ελευθερο στοματικο κ πιασιματα ηξερα
εχω μεινει πισω μαλλον
  :)Ενα παλιό συνθηματικό στις αγγελίες για λαγουδάκια :tits: και πηδηματάκια  :fuck1:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Συναντηση χθες με μαρια-μολδαβη,αδυνατο σωμα με πλαστικα ωραια μπιμπι κ ρωγα που βγαζει ματι.....
Ευγενικο το  μωρακι,καθαρο και ολιγον τι ευθραυστον....
Συνεννοηση ευκολη,ηρθε στην ωρα της,ντυσιμο που δεν δινει στοχο στη γειτονια....μπαμπη φλου.... ;)
Πολυ καλη περιπτωση για 50 γουαν με  :pipa1:  :fuck2: και μασαζ αρκετα καλο..
Να ναι καλα ο γκαρι,που εδωσε κατι καινουργιο,γιατι πηξαμε στα γιουβαρλακια... :headbang:
Με το μαλακο μαγκες,δεν ειναι τυπου μαρινα60.... :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναντηση χθες με μαρια-μολδαβη,αδυνατο σωμα με πλαστικα ωραια μπιμπι κ ρωγα που βγαζει ματι.....
Ευγενικο το  μωρακι,καθαρο και ολιγον τι ευθραυστον....
Συνεννοηση ευκολη,ηρθε στην ωρα της,ντυσιμο που δεν δινει στοχο στη γειτονια....μπαμπη φλου.... ;)
Πολυ καλη περιπτωση για 50 γουαν με  :pipa1:  :fuck2: και μασαζ αρκετα καλο..
Να ναι καλα ο γκαρι,που εδωσε κατι καινουργιο,γιατι πηξαμε στα γιουβαρλακια... :headbang:
Με το μαλακο μαγκες,δεν ειναι τυπου μαρινα60.... :2funny:

σωστος
μαρινα ειναι μον ο μια

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάγκες... έγινε το κασκαντεριλίκι με την κινέζα την Νανά. Αυτή που το κινητό της τελειώνει σε 608.
Συνεννόηση εύκολη...Κάτι λίγα κινέζικα (τυγχάνω γνώστης), κάτι λίγα ελληνικά αυτή, την βρήκαμε την άκρη.

Καταρχάς, πλέον συστήνεται ως Μαρία. Σε σπίτια δεν πάει. Μόνο σε ξενοδοχείο και κατα προτίμηση κέντρο.

Ηλικιακά είναι κοντά στα 50 με λεπτό σώμα.. κοντούλα. Μαύρα δόντια δεν έχει . Απλά το γράφω γιατί κάτι είχε αναφερθεί παλιότερα.
Στην τιμη τηλεφωνικά μου είχε πει 50€ για μια ώρα. Αλλά στο δωμάτιο μέσα μου είπε ότι τα 50 είναι για μασαζ και πίπα Το  σεξ και λοιπά παρελκομενα, τα χρεώνει +20€(ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...)

Το μασαζ είναι κορυφαίο. Αυθεντική κινέζικη τεχνική.. Η πίπα πολύ καλή χωρίς δόντι. Επιτρέπει χουφτώματα και δάχτυλα. Για παραπάνω δεν μου έκανε αίσθηση να προχωρήσω.
Θα την ξαναπροτιμήσω μόνο αν θελήσω καλό μασαζ... Γιατί κατα τη γνώμη μου για παραπάνω δεν αξίζει..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μάγκες... έγινε το κασκαντεριλίκι με την κινέζα την Νανά. Αυτή που το κινητό της τελειώνει σε 608.
Συνεννόηση εύκολη...Κάτι λίγα κινέζικα (τυγχάνω γνώστης), κάτι λίγα ελληνικά αυτή, την βρήκαμε την άκρη.

Καταρχάς, πλέον συστήνεται ως Μαρία. Σε σπίτια δεν πάει. Μόνο σε ξενοδοχείο και κατα προτίμηση κέντρο.

Ηλικιακά είναι κοντά στα 50 με λεπτό σώμα.. κοντούλα. Μαύρα δόντια δεν έχει . Απλά το γράφω γιατί κάτι είχε αναφερθεί παλιότερα.
Στην τιμη τηλεφωνικά μου είχε πει 50€ για μια ώρα. Αλλά στο δωμάτιο μέσα μου είπε ότι τα 50 είναι για μασαζ και πίπα Το  σεξ και λοιπά παρελκομενα, τα χρεώνει +20€(ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...)

Το μασαζ είναι κορυφαίο. Αυθεντική κινέζικη τεχνική.. Η πίπα πολύ καλή χωρίς δόντι. Επιτρέπει χουφτώματα και δάχτυλα. Για παραπάνω δεν μου έκανε αίσθηση να προχωρήσω.
Θα την ξαναπροτιμήσω μόνο αν θελήσω καλό μασαζ... Γιατί κατα τη γνώμη μου για παραπάνω δεν αξίζει..

Σωστος ο παιχτης :hi:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

δηλαδή 70 ευρω συν ξενοδοχείο για Κινέζα 50+ να τη γαμήσεις μια φορά .. πόσα δόντια έχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom