tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
Την τιμησα αδερφε....μιλαμε για 19χρονο διμετρο μπουμπουκι....
Θα μας πεις και την τιμή της Αγνής, συναγωνιστά μας;Καλησπέρα, συνάντησα την Αγνή
Λοιπόν η κοπέλα είναι πολύ καλή για τα γούστα μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι χοντρή ή γιουβαριλάκι όπως έχουν γράψει κάποιοι, είναι κοντούλα πολύ σφιχτή στο σώμα με στενή περιφέρεια (κάτι που εμένα με τρελαίνει), το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν μείον είναι οτι έχει λίγο πλαδαρή κοιλιά που το έψαξα να το δώ γιατί είχε αναφερθεί, δηλαδή δεν είναι κάτι βγάζει μάτια, στο πρόσωπο εγώ την βρήκα γλυκιά, άλλοι μπορεί να την πουν αδιάφορη, σίγουρα όμως δεν την λες άσχημη.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή,της αρέσει και αυτό φαίνεται,στα του αγώνα πίπα καλή με πολύ σάλιο,χωρίς να βιάζεται και με καλή τεχνική, στο sex δείχνει να το απολαμβάνει χωρίς κάτι το ψεύτικο που μπορεί να σε ξενερώσει, εγώ σίγουρα θα την ξαναδώ.
δωσε καμια λεπτομερεια?καλο μασαζ? κατι περαιτερω δυσκολα,ε?Την τιμησα αδερφε....μιλαμε για 19χρονο διμετρο μπουμπουκι....
Αυτή σε τίμησε;;;Την τιμησα αδερφε....μιλαμε για 19χρονο διμετρο μπουμπουκι....
50€ η μια ώρα, 80€ οι δύοΘα μας πεις και την τιμή της Αγνής, συναγωνιστά μας;
Καλησπέρα, συνάντησα την Αγνή
Λοιπόν η κοπέλα είναι πολύ καλή για τα γούστα μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι χοντρή ή γιουβαριλάκι όπως έχουν γράψει κάποιοι, είναι κοντούλα πολύ σφιχτή στο σώμα με στενή περιφέρεια (κάτι που εμένα με τρελαίνει), το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν μείον είναι οτι έχει λίγο πλαδαρή κοιλιά που το έψαξα να το δώ γιατί είχε αναφερθεί, δηλαδή δεν είναι κάτι βγάζει μάτια, στο πρόσωπο εγώ την βρήκα γλυκιά, άλλοι μπορεί να την πουν αδιάφορη, σίγουρα όμως δεν την λες άσχημη.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή,της αρέσει και αυτό φαίνεται,στα του αγώνα πίπα καλή με πολύ σάλιο,χωρίς να βιάζεται και με καλή τεχνική, στο sex δείχνει να το απολαμβάνει χωρίς κάτι το ψεύτικο που μπορεί να σε ξενερώσει, εγώ σίγουρα θα την ξαναδώ.
τα λεγαμε και τοτε παλια, αλλα καποια αρχιδια που την βρισκουν με γιουβαρλακια μου ειπαν πως την προμοταριζα! Σουρτηδες! Μακαρι να γαμαγατε να ειχατε και αποψη εδω μεσα!
λευκο γαμο φιλε! παντρευεσαι, γαμας νομιμα πλεον, και χωριζεις την επομενη!"....κάνει μασάζ και ελεύθερη σχέση στα 50 ευρώ ..."
τι εννοεις ελευθερη σχεση?
Αληθινός καί καυστικός,όπως πάντα.Τά σέβη μου
τα λεγαμε και τοτε παλια, αλλα καποια αρχιδια που την βρισκουν με γιουβαρλακια μου ειπαν πως την προμοταριζα! Σουρτηδες! Μακαρι να γαμαγατε να ειχατε και αποψη εδω μεσα!
λευκο γαμο φιλε! παντρευεσαι, γαμας νομιμα πλεον, και χωριζεις την επομενη!
καλα στεφανα! αν θες περνα απο την ενορια μας για λεπτομερειες!
Για ποια λες?Την τιμησα αδερφε....μιλαμε για 19χρονο διμετρο μπουμπουκι....
Από ότι έχει δέιξει η μέχρι τώρα καταγεγραμένη εμπειρία των μελών, μετά από 2 χρόνια και μετά τις 40 επισκέψεις κάτι μπορεί να παίξειΠαίζει τίποτα παραπάνω με κατιανα;
μη λες τετοια σε παρακαλω, θα τσαντιστει ο sexy tedΑπό ότι έχει δέιξει η μέχρι τώρα καταγεγραμένη εμπειρία των μελών, μετά από 2 χρόνια και μετά τις 40 επισκέψεις κάτι μπορεί να παίξει
Δεν νομίζω να τσαντιστεί. Είναι cool τύπος. Εξάλλου ο ίδιος μας τα έχει πει από μόνος του.μη λες τετοια σε παρακαλω, θα τσαντιστει ο sexy ted
Ωραίος! Φαίνεται ωραίο ..βλάκι, εγώ το είπα! Μου κάνει εντύπωση που την έχωσαν κατευθείαν στο συγκεκριμένο site που έχει αποκτήσει μια εμπειρία και μια φήμη..., κι όχι στο citylux που είναι πιο μασάζ φάση.Κατιανα ειναι απιστευτο πιπινι οτι πρεπει για πιπινολατρες...πρωτη συνεδρια καλο μασαζακι μεχρι αλλα μεχρι εκει...προ 10 ημερων...σημερινη επαναληψη ψιλοανεβηκε η πετσετουλα ουυυυπς καταλαθος μου σηκωθηκε..πονηρο γελακι με ειπε ζωηρο δεκτικη ομως στο οτι εξηχε ολο το κεφαλι....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ για παραπανω λεγοντας μου οτι ειμαι βιαστικος...ελπιζω να ακολουθησει τα βηματα αλλων κορασιδων του χωρου και την επομενη φορα να φλογερισει...and thats all..
Ωραίος! Φαίνεται ωραίο ..βλάκι, εγώ το είπα! Μου κάνει εντύπωση που την έχωσαν κατευθείαν στο συγκεκριμένο site που έχει αποκτήσει μια εμπειρία και μια φήμη..., κι όχι στο citylux που είναι πιο μασάζ φάση.
Υ.Γ.: Πριν 10 μέρες η πρώτη?? νομίζω ότι σήμερα ανέβηκε φώτο της στην σελίδα τους..
Εγώ δεν εννόησα πάντως ρε man, δεν το κάνεις τάληρα;σήμερα πρέπει να ανέβηκε....(άντε χτες αργαμιση)...
άρα ο νοών νοειτω....!!