Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
εμεις εχουμε εννοησει παντως, οχι τωρα, εδω και πολυ καιρο  :rockon:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456
Κατιανα ειναι απιστευτο πιπινι οτι πρεπει για πιπινολατρες...πρωτη συνεδρια καλο μασαζακι μεχρι αλλα μεχρι εκει...προ 10 ημερων...σημερινη επαναληψη ψιλοανεβηκε η πετσετουλα ουυυυπς καταλαθος μου σηκωθηκε..πονηρο γελακι με ειπε ζωηρο δεκτικη ομως στο οτι εξηχε ολο το κεφαλι....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ για παραπανω λεγοντας μου οτι ειμαι βιαστικος...ελπιζω να ακολουθησει τα βηματα αλλων κορασιδων του χωρου και την επομενη φορα να φλογερισει...and thats all..
Κανε κατι μωρη κατιανα..... :headbang:

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
Ρε μεγαλε η κατιανα ανεβηκε η φωτο της χθες προχθες δε θυμαμαι...ομως αν δεις στο site του your  γραφει συντομα κοντα σας η χρυσα η κατιανα κλπ....εγω δε περιμενω να ανεβει η φωτο τις δοκιμαζω με το που δω την αναγγελια....το καταλαβες η εισαι χαζος;?;

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
ΟΚ! Εγώ δεν υπονόησα κάτι, απλώς ρώτησα. Όσον αφορά τα... σχόλια που κάνουν κάποιοι, μην ασχολείσαι, τρολς που προμοτάρουν φθηνοπουτάνες είναι για κάν'α free fuck και έκπτωση..! Μη μασάς, το μεροκάματο είναι σεβαστό...

ta1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα. αν υπάρχουν πληροφορίες για το yourmassage παρακαλώ για ενημέρωση με πριβέ μήνυμα. ευχαριστώ!

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
Μααα δηλαδη εκνευριζομαι οσοι πανε να δωσουν μια πληροφορια αμεσως ειναι προμοτερς προαγωγοι κλπ κλπ ελεος με τις κατινιες δηλαδη χρονια αυτη η κολωνια.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε σεις, νομίζω οτι υπάρχει ξεχωριστό νήμα για το yourmassage.
Γιατί δεν γραφετε εκεί τις εντυπώσεις σας ώστε να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες κάπου και όχι σκόρπιες εδω κι εκεί;

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
Και κατι ακομα ο sexy ted εχει δικιο. Δεν μπορει να ζηταμε ενημερωση και οποτε ενημερωνει να τον κραζουμε.- :s&m_2:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ρε σεις, νομίζω οτι υπάρχει ξεχωριστό νήμα για το yourmassage.
Γιατί δεν γραφετε εκεί τις εντυπώσεις σας ώστε να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες κάπου και όχι σκόρπιες εδω κι εκεί;
Γιατί δεν γράφουμε μόνο για το συγκεκριμένο γραφείο. εγώ προσωπικά θα ήμουν σύμφωνος να άνοιγε νήμα ειδικά για τέτοια γραφεία, δεν ξέρω πως γίνεται όμως. αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει επ' αυτού.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Εχει κανεις εμπειρια για εδω;

Σε τηλ. Επικοινωνια μου ειπε 30 αποκλειστικα και μονο μασαζ χωρις περιπτωση για κατι αλλο.
λοιπον....απο το τηλ ειναι λιγο δυσκολο να παρουμε τις απαντησεις που θελουμε.ο λογος απλος.δεν ξερει ποιος κρυβεται πισω απο το ακουστικο.θα μου πεις,και μετα το ιδιο δεν μπορει να ειναι?..σιγουρα ναι.απλα αλλο η οτπικη επαφη αλλο η τηλεφωνικη.δυστηχως ο μονος τροπος να μαθει καποιος τι παιζει,ειναι το ραντεβου.

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
λοιπον....απο το τηλ ειναι λιγο δυσκολο να παρουμε τις απαντησεις που θελουμε.ο λογος απλος.δεν ξερει ποιος κρυβεται πισω απο το ακουστικο.θα μου πεις,και μετα το ιδιο δεν μπορει να ειναι?..σιγουρα ναι.απλα αλλο η οτπικη επαφη αλλο η τηλεφωνικη.δυστηχως ο μονος τροπος να μαθει καποιος τι παιζει,ειναι το ραντεβου.

Συμφωνω γι αυτο ακριβως ρωτησα μηπως καποιος εχει παει προσωπικα. Αν δε θελει να το γραψει εδω παρακαλω ας στειλει ενα pm.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτή η επιμονή να αναζητούνται μονίμως "πονηρές" καταστάσεις σε αγγελίες,η σε μαγαζιά που είναι και φαίνονται σοβαρά,με ξενίζει.......Ειδικά όταν ο άλλος περιμένει οτι με 10 και 20 ευρώ θα πάρει κάτι παραπάνω........χασιμο χρόνου και ανόητες αντιπαραθέσεις εδω μεσα....
Ενα καλό μασαζ είναι πάντα το ζητούμενο,προσφέρεται σε πολλά μερη,αλλά εδω το νημα αυτό αφορά κυρίως μασαζ με παρελκόμενα.........

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ενα καλό μασαζ είναι πάντα το ζητούμενο,προσφέρεται σε πολλά μερη,αλλά εδω το νημα αυτό αφορά κυρίως μασαζ με παρελκόμενα.........

αχαχαχ μου άρεσε το "παρελκόμενα".
Θα μπορούσες να πεις και μασάζ με "ατυχήματα" του τύπου μου σηκώθηκε κατά λάθος και η μασατζού αισθάνθηκε μια υποχρέωση να μου το ρουφήξει, με το αζημίωτο πάντα.

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281

Είχα μιλήσει παλαιότερα μαζί της. Έχει δικό της χώρο αν δεν κάνω λάθος στο Περιστέρι, 30 ευρώ για μία ώρα και 40 για μιάμιση, κάτι τέτοιο, με εκτόνωση. Μου είχε τονίσει όμως μέχρι εκτόνωση, δεν ξέρω αν το είπε λόγω τηλ ή αν όντως δεν προχωράει. Δεν την είχα πάρει τελικά καθώς είχα προτιμήσει τότε τη Στεφανία. Ξένη μου είχε ακουστεί στο τηλ αλλά μιλούσε καλά ελληνικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom