Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Την τελευταία φορά που την έιχα πάρει στο Prive μόλις χτύπησε και της άνοιξα την πόρτα την είδε απαράδεκτος λυγούρης που έμπαινε σε άλλο δωμάτιο και της έπιασε την κουβέντα και κανόνισε real time το επόμενο ραντεβου στο διπλανό δωμάτιο μόλις θα τελείωνε μαζί μου ενω την ώρα που κανόνιζε εγώ ήμουν με την πούτσα στο χέρι!!
Έπρεπε να ζητήσω προμήθεια

χαχααχ ρε αυτο εγινε και σε μενα αλλα λιγο διαφορετικο.
ειχα παει με μια σχετικα μουναρα ξανθια (παλια ειχε εμφανιστει θεμο κτλπ) στο xdream και ο αλλος απεξω εμεινε παγωτο οταν την ειδε και της πεταει το γαματο "εισαι πολυ ομορφη " χαχαχαχ
ενταξει εκλαψα ...δεν της ζητησε τηλεφωνο ή τιποτα αλλο ...πρεπει να ψιλοκομπλαρε απο οτι καταλαβα....εγω μεσα ημουνα με την πουτσα στο χερι και την περιμενα να μπει γιατι εκανε ενα τηλεφωνημα εξω

παντως θελω να πω γενικα να μην κολωνετε...αν βλεπετε καποια που βγαζει ματι οτι ειναι πουταναριο ρωτατε στην ψυχρα κινητο κτλπ για συναντηση...να ειναι μονη της βεβαια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ειχα παει με μια σχετικα μουναρα ξανθια (παλια ειχε εμφανιστει θεμο κτλπ) στο xdream και ο αλλος απεξω εμεινε παγωτο οταν την ειδε και της πεταει το γαματο "εισαι πολυ ομορφη " χαχαχαχ
ενταξει εκλαψα ...δεν της ζητησε τηλεφωνο ή τιποτα αλλο ...πρεπει να ψιλοκομπλαρε απο οτι καταλαβα....εγω μεσα ημουνα με την πουτσα στο χερι και την περιμενα να μπει γιατι εκανε ενα τηλεφωνημα εξω

παντως θελω να πω γενικα να μην κολωνετε...αν βλεπετε καποια που βγαζει ματι οτι ειναι πουταναριο ρωτατε στην ψυχρα κινητο κτλπ για συναντηση...να ειναι μονη της βεβαια

στο gls
μια φορα την ωρα που παρκαρα σκει μιλφαρα 45 μουναρος απο vw cabrio
μαλακια που δεν χωθηκα
ψηλη κλασατη γυναικαρα

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
στο gls
μια φορα την ωρα που παρκαρα σκει μιλφαρα 45 μουναρος απο vw cabrio
μαλακια που δεν χωθηκα
ψηλη κλασατη γυναικαρα

δεν εχεις να χασεις τιποτα ρε
μερικες απλα θα σε αγνοησουνε
στην χειροτερη να ακουσεις κανα γαλλικο
αλλα αρκετες μοιραζουνε τα τηλεφωνα τους απο δω και απο κει
δουλευει καλα
ειτε την πετυχεις απεξω ειτε στο ασανσερ ειτε οπουδηποτε

τωρα παλι τις προαλλες εφευγα απο λακομπα και μολις βγαινω απο το δωματιο πετυχαινω μιλφαρα ξανθια να περιμενει στο ασανσερ τσιμπησα τηλεφωνο και κανονισα μεσα στην βδομαδα.

δεν εχει να κολωνεις σε κατι τετοια. χωνεσαι και οτι γινει με την προυποθεση οτι ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

Εντάξει αλλά ο τύπος ήταν θρασύτατος. Εκείνη είχε μπεί μέσα με το ενα πόδι και της άρχισε ολόκληρη κουβέντα για το τι πρόγραμμα κάνει κτλπ. Λίγο ακόμα και θα της έλεγε να παρακολουθήσει τι κάνει στο δωμάτιο μαζί μου. Αφου μου ρθε να τον ρωτήσω μήπως θέλει να μου ρίξει και μένα κανα πούτσο αλλά φοβήθηκα μην πεί ναι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δεν εχεις να χασεις τιποτα ρε
μερικες απλα θα σε αγνοησουνε
στην χειροτερη να ακουσεις κανα γαλλικο
αλλα αρκετες μοιραζουνε τα τηλεφωνα τους απο δω και απο κει
δουλευει καλα
ειτε την πετυχεις απεξω ειτε στο ασανσερ ειτε οπουδηποτε

τωρα παλι τις προαλλες εφευγα απο λακομπα και μολις βγαινω απο το δωματιο πετυχαινω μιλφαρα ξανθια να περιμενει στο ασανσερ τσιμπησα τηλεφωνο και κανονισα μεσα στην βδομαδα.

δεν εχει να κο

λωνεις σε κατι τετοια. χωνεσαι και οτι γινει με την προυποθεση οτι ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ.

το ξερω μαλακια μου :headbang:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
Εντάξει αλλά ο τύπος ήταν θρασύτατος. Εκείνη είχε μπεί μέσα με το ενα πόδι και της άρχισε ολόκληρη κουβέντα για το τι πρόγραμμα κάνει κτλπ. Λίγο ακόμα και θα της έλεγε να παρακολουθήσει τι κάνει στο δωμάτιο μαζί μου. Αφου μου ρθε να τον ρωτήσω μήπως θέλει να μου ρίξει και μένα κανα πούτσο αλλά φοβήθηκα μην πεί ναι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

μαλακια του
αλλα πλακα πλακα ετσι θελει

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1

ναι φιλε χαχααχαχ το γαμησε λιγο ειναι η αληθεια

ειπαμε οχι και ετσι

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Έλα ρε παίκτη nickthe greek. Εχεις κινεζάκι στα σκαριά και το μαθαινουμε τώρα;;  Θα καλέσω αύριο να δουμε τι θα μου πει.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Έλα ρε παίκτη nickthe greek. Εχεις κινεζάκι στα σκαριά και το μαθαινουμε τώρα;;  Θα καλέσω αύριο να δουμε τι θα μου πει.

Εντάξει άλλος συναγωνιστής το είχε ανακαλύψει χρόνια πριν. Εγω απλώς το επανέφερα γιατί πήρα πρόσφατα να δω αν παίζει μπάλα χωρις να είμαι αισιόδοξος οτι παίζει ακόμα και μου απάντησε στο τηλέφωνο.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Απαντάει και SMS αλλά να είναι πολύ απλά γραμμένο γιατί έχει κόφτη. Γενικά η συνενόηση δεν ειναι το ατού της

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εντάξει άλλος συναγωνιστής το είχε ανακαλύψει χρόνια πριν. Εγω απλώς το επανέφερα γιατί πήρα πρόσφατα να δω αν παίζει μπάλα χωρις να είμαι αισιόδοξος οτι παίζει ακόμα και μου απάντησε στο τηλέφωνο.

αρα ειναι ακομα ενεργη
αιντε κ το χω αποθυμενο με ασια

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Την τελευταία φορά που την έιχα πάρει στο Prive μόλις χτύπησε και της άνοιξα την πόρτα την είδε απαράδεκτος λυγούρης που έμπαινε σε άλλο δωμάτιο και της έπιασε την κουβέντα και κανόνισε real time το επόμενο ραντεβου στο διπλανό δωμάτιο μόλις θα τελείωνε μαζί μου ενω την ώρα που κανόνιζε εγώ ήμουν με την πούτσα στο χέρι!!
Έπρεπε να ζητήσω προμήθεια
Αλλοίμονο..., εννοείται πως έπρεπε να ζητήσεις προμήθεια..., να και μια φορά που συμφωνούμε!!  :headbang:  :2funny:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Καλημερα σε ολους

Ξανα περασμα απο την Στεφανια/Βικυ.

Στα γρηγορα και βιαστικα γιατι με πιεζε ο χρονος, μασαζ (με επιμονη στον αυχενα λογο ψυξης) μιας ωρας και τελειωμα στο χερι.

Το μασαζ στα γνωστα επιπεδα, το κοστος 40€

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Είχα πρόσφατη επικοινωνία με το κινεζάκι, τη Νανα/Μαρία και παίζει μπάλα ακόμα. Έχω 1 χρόνο να την πάρω και ετυχε κατι και αναγκάστηκα να ακυρώσω οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες ή στο παρουσιαστικό.
Μηπως ειναι μια Ασιατισα που εμφανιζοταν παλια με μαγιω στην παραλια, λιγο ζουμπουρλουδικη, ονοματι Καταλινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom