massazakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχα μαλλον για να βαλει και σ αυτο το σαιτ εχει μερικες που στελνει για κατι παραπανω.. πολυ ενδιαφερον...γκουγκλαρα το τηλ και 1ο βγαζει αυτο ξερουμε κατι?
χαχα μαλλον για να βαλει και σ αυτο το σαιτ εχει μερικες που στελνει για κατι παραπανω.. πολυ ενδιαφερον...γκουγκλαρα το τηλ και 1ο βγαζει αυτο ξερουμε κατι?
χαχα μαλλον για να βαλει και σ αυτο το σαιτ εχει μερικες που στελνει για κατι παραπανω.. πολυ ενδιαφερον...
μια αληθεια ειναι οτι εχει αλλο νουμερο...η αλλη αληθεια ειναι οτι το εβγαζε ως 1ο αποτελεσμα...οταν τσεκαρα τον τηλ.της αλλης αγγελιας
Μηπως στο εβγαζε σαν διαφημιση; Αν δει πως τα αποτελεσματα αφορουν μασαζ βγαζει πρωτα διαφημισεις σχετικες
έχουμε ξεφύγειμπορεις να πληρωνεις κιολας αν θες !
ναι ρε συ είναι ωραίο το πασάλειμμα έτσιΗθελε χυσιμο στο στομα κ καθως θα τραβιοταν σπερματοντουζ.....συγνωμη μου εφυγαν
Δεν πρεπει να ρωτας, μονο να τα χυνεις τα πορνιδια.....
Εχουμε να φαμε πολυ δουλεμα ακομα απο δαυτες...
μαθαίνω από συναγωνιστές ότι η μικρή τα παίρνει στο στόμα και τα πίνει κιόλα
γιατί εμένα που πήγα να τη χύσω στο στόμα τρελάθηκε και της τάρηξα στα βυζά
μεγάλες οι εξελίξεις μέσα σε 2 εβδομάδες
ένας άλλος φίλος ορκίστηκε ότι πήρε κώλο με +20
ρε μπας και η ανακάλυψη μου είναι στουντιοκόριτσο και όχι ανεξάρτητη
αν ναι σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και καλά γαμήσα βεβαίως
Βικυ Στεφανια; Νομιζω οτι νας δουλευει ολουςμαθαίνω από συναγωνιστές ότι η μικρή τα παίρνει στο στόμα και τα πίνει κιόλα
γιατί εμένα που πήγα να τη χύσω στο στόμα τρελάθηκε και της τάρηξα στα βυζά
μεγάλες οι εξελίξεις μέσα σε 2 εβδομάδες
ένας άλλος φίλος ορκίστηκε ότι πήρε κώλο με +20
ρε μπας και η ανακάλυψη μου είναι στουντιοκόριτσο και όχι ανεξάρτητη
αν ναι σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και καλά γαμήσα βεβαίως
Σε ποιά ανφέρεσαι? λινκ?
50 2φορες όλα μεσα εκτος κωλοτί τιμες σου ειχε δωσει και τι σε αφησε να κανεις?
50 2φορες όλα μεσα εκτος κωλο
Πρωτα να ευχαριστησω δημοσια τον Gari που ανακαληψε την Μαρια κ μαs τη συστησε.
Πρωτα να ευχαριστησω δημοσια τον Gari που ανακαληψε την Μαρια κ μαs τη συστησε.
Λοιπον συναντηση πριν λιγο με τη κοπελλα στο Λακομπα,συνεννοηση ευκολη με 2-3 sms,ηρθε στην ωρα τηs,ξανθια με ωραιο σωμα,περι το 1,70,ντυμενη με ενα ωραιο φορεμα στο γονατο κ πλατφορμεs.
Ειναι ευγενικη κ χαμογελαστη,κανει τα παντα εκτοs πρωκτικο κ προσπαθει να περασειs καλα.
Ζητα να ειναι κ ο πελατηs ευγενικοs κ καθαροs.50e για 1 ωρα κ 2 εκτονωσειs.
Ηλικια περι τα 30,στηθοs φτιαγμενο ωραιο που ταιριαζει με το υπολοιπο σωμα,δερμα πολυ απαλο σαν μωρου,φρεσκοαποτριχωμενη παντου κ καθαρη,το τηλ στο αθορυβο κ δεν το κοιταξε οσο ηταν στο δωματιο.Ωραιος φιλε! Ηλικια περιπου? Στηθος μικρο? Τελευταια ερωτηση. Ποσο πληρωσες δωματιο γιατι δεν εχω παει λακομπα. 25?
γιατι η αγγελια ειναι ποσταρισμενη, σε σελιδα μασαζ.εγω εχω μια απορια.. γιατι δε το ποσταρετε στις ανεξαρτητες αν ειναι να μη μιλατε για το μασσαζ της?