Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Το λες σαν να σου δίνει ήδη χρησιμοποιημένη  :grin:
Δε περιμένω πακεταρισμένη σίγουρα, αλλά καθαρή και ΜΗ χρησιμοποιημένη σαφώς, όπως και για τα σεντόνια το ίδιο
Θα ενημερώσω αναλόγως για τυχόν επίσκεψη
:vomit: :vomit: :vomit: :knockinb:

bakourakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οφείλω να ενημερώσω το νήμα ότι με τα 2-3 ποστ μου και τις πληροφορίες που ζήτησα δημόσια, δέχθηκα πριν λίγο πμ από άλλο χρήστη (που δε συμμετείχε στο διάλογο) όπου μου λέει τα καλύτερα για τη Βίκυ-Στεφανία..

Προμόσιον? μπα δε νομίζω μαλακίες λέω..  :grin: :grin: :grin:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Οφείλω να ενημερώσω το νήμα ότι με τα 2-3 ποστ μου και τις πληροφορίες που ζήτησα δημόσια, δέχθηκα πριν λίγο πμ από άλλο χρήστη (που δε συμμετείχε στο διάλογο) όπου μου λέει τα καλύτερα για τη Βίκυ-Στεφανία..

Προμόσιον? μπα δε νομίζω μαλακίες λέω..  :grin: :grin: :grin:
Καλά αυτό το δέχθηκα κι εγώ πριν 2 μέρες που δεν έχω αναφέρει καν το όνομα της εν λόγω πουτσορουφοπαίχτρας. Κι άλλοι συναγωνιστές επίσης!!
Ο αποστολεύς είχε όνομα ιδιο με τον φωνακλά αντιπρόεδρο της Ν.Δ.;

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
την στεφανια την ειχα παρει μια φορα πριν κανα χρονο...δεν εγραψα κατι γτ το θεμα ειχε εξαντληθει εχουν γραφτει αλλωστε τοσα για αυτη...εμφανισιακα δεν ειναι του γουστου μου και αυτο που λενε οτι δεν θα την κοιταζες στο δρομο ισχυει...μπορει να ισχυουν οτι ειναι και πονηρη και οτι αλλα λεει σε εναν και αλλα σε αλλον μπορει να εχει και αλλα πολλα που εγω σε μια συνεδρια δεν προλαβα να καταλαβω..εξισου σιγουρο ομως ειναι οτι ασχετα με την εμφανιση της κανει παρα πολυ καλο μασαζ και το τελειωμα πραγματικα ηταν απιστευτο...δεν την ξανα πηρα ομως γιατι για εμενα η εμφανιση παιζει ρολο καλως η κακως..

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
την στεφανια την ειχα παρει μια φορα πριν κανα χρονο...δεν εγραψα κατι γτ το θεμα ειχε εξαντληθει εχουν γραφτει αλλωστε τοσα για αυτη...εμφανισιακα δεν ειναι του γουστου μου και αυτο που λενε οτι δεν θα την κοιταζες στο δρομο ισχυει...μπορει να ισχυουν οτι ειναι και πονηρη και οτι αλλα λεει σε εναν και αλλα σε αλλον μπορει να εχει και αλλα πολλα που εγω σε μια συνεδρια δεν προλαβα να καταλαβω..εξισου σιγουρο ομως ειναι οτι ασχετα με την εμφανιση της κανει παρα πολυ καλο μασαζ και το τελειωμα πραγματικα ηταν απιστευτο...δεν την ξανα πηρα ομως γιατι για εμενα η εμφανιση παιζει ρολο καλως η κακως..
:jerking: :jerking: :jerking:
:vomit: :vomit: :vomit:

mparmpastrumf

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
εγώ γιατί δεν μπορώ να στείλω PM?στο πηγάδι κατούρησα?? :headbang: μου βγάζει μήνυμα λάθους... ξέρει κανείς κάτι??

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
πανω απο ωρα... 70 πιπα χωρις

κοιτα, ο χωρος της θελει δουλεια για να γινει σωστος... πχ δεν εχει πετσετα, αμα κανεις μπανιο ή καμια παντοφλα. Αμα παντως γουσταρεις το μασαζ, δε θα τα κλαψεις
Σε αυτή την τιμή 1000 φορές tantrazoe!!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
πληροφορίες σε pm
[/quote
Δεν είναι κακό να κάνεις επιλογές σε ηλικία ή σε άλλα προτερήματα-μειονεκτήματα...εσύ προσφερεσαι και διαλεγεις.Πες 50 ετών από την αρχή στην αγγελία σου ούτως να μην σε ενοχλούν όσοι είναι παραπάνω.Και άλλες έχουν βάλει στην αγγελία τους,μια έως 35 και άλλη μία γράφει πάνω από 40...δεν είναι κακό!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Καλά αυτό το δέχθηκα κι εγώ πριν 2 μέρες που δεν έχω αναφέρει καν το όνομα της εν λόγω πουτσορουφοπαίχτρας. Κι άλλοι συναγωνιστές επίσης!!
Ο αποστολεύς είχε όνομα ιδιο με τον φωνακλά αντιπρόεδρο της Ν.Δ.;
  :dancing:

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Απο δω το πατε απο εκει το πατε..παλι περσινα ξινα σταφυλια.. καμια σωτηρια! Ολο στεφανια κ  :wanker:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
άμα πρόκειται για καμιά μπουρούχα που κάνει πίπες και θέλει 70ε γράφουμε σεντόνια εδώ μέσα
για το μικρό το τρυφερούδι που παίρνει 50ε και σπάζει ταμεία μόνο 3 κριτικές

το μουνί του προηγούμενου μήνα, του τρέχοντος, αλλά και του επόμενου είναι για μένα η Μαριγούλα η Μολδαβή με 3322 επισκέψεις μέσα σε 15 μέρες

εις υγείαν!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Ααα γεια σου. Για αυτη π λεγαμε οτι θα ξεπερασει τα 3000 και  οντως... το τιμαει το 50αρικακι τελικα ????

:fuck2: :knockinb:

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
άμα πρόκειται για καμιά μπουρούχα που κάνει πίπες και θέλει 70ε γράφουμε σεντόνια εδώ μέσα
για το μικρό το τρυφερούδι που παίρνει 50ε και σπάζει ταμεία μόνο 3 κριτικές

το μουνί του προηγούμενου μήνα, του τρέχοντος, αλλά και του επόμενου είναι για μένα η Μαριγούλα η Μολδαβή με 3322 επισκέψεις μέσα σε 15 μέρες

εις υγείαν!
Για πες παραπανω..

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Για πες παραπανω..
« Απάντηση #13060 στις: 21/09/16, 21:09 » σελίδα 871

τα κλικ στην αγγελία της 3503
και κάνω μια απλή σκέψη
από το σύνολο το 30% είναι μέλη εδω δηλαδή περί τους 1000 και οι υπόλοιποι επισκέπτες παρτάκηδες

για να έχει πάρει 1000 άτομα από τις 22/9 είναι δύσκολο έως αδύνατο
αλλά με αρκετό ζόρι 150 ραντεβού τα έχει κάνει άντε 120 με το σκόντο που κάνω αυθαίρετα
και από τους 119 + την αφεντομουτσούνα μου κριτική έγραψαν 3-4

δηλαδή εσείς οι 115 πιστεύετε με το να μην μιλάτε ότι την κρατάτε μυστική από τους άλλους και για την πάρτη σας ?
:2funny: :2funny: :2funny:

μέχρι το τέλος της εβδομάδας βλέπω να περνά τις 5000

η περίπτωση μου θυμίζει την Γιούλη απ τα νότια που βγήκε εδώ πέρσι τέτοιο καιρό με 50 ευρώ αλλά με κώλο μέσα 
έχει περάσει τις 15000 επισκέψεις αλλά κανείς δε μιλάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom