Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
άμα πρόκειται για καμιά μπουρούχα που κάνει πίπες και θέλει 70ε γράφουμε σεντόνια εδώ μέσα
για το μικρό το τρυφερούδι που παίρνει 50ε και σπάζει ταμεία μόνο 3 κριτικές

το μουνί του προηγούμενου μήνα, του τρέχοντος, αλλά και του επόμενου είναι για μένα η Μαριγούλα η Μολδαβή με 3322 επισκέψεις μέσα σε 15 μέρες

εις υγείαν!

ρε φιλε μη ξανα βαλεις το λινκ.αφου θελουνε γιουβαρλακι,θα τους αλλαξουμε εμεις τα μυαλα...
εμενα να δεις ποσα πμ μου ηρθανε...και πια ειναι,και τι κανει,και κανει αυτο,κανει το αλλο...
και γιουβαρλακια κανει ρε σεις!!!!
αφου κανω παραθεση σε σενα,δε μπαινουν στο κοπο να δουνε λιγο πιο πισω...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
ρε φιλε μη ξανα βαλεις το λινκ.αφου θελουνε γιουβαρλακι,θα τους αλλαξουμε εμεις τα μυαλα...
εμενα να δεις ποσα πμ μου ηρθανε...και πια ειναι,και τι κανει,και κανει αυτο,κανει το αλλο...
και γιουβαρλακια κανει ρε σεις!!!!
αφου κανω παραθεση σε σενα,δε μπαινουν στο κοπο να δουνε λιγο πιο πισω...
το γιουβαρλάκι το προμοτάρουν σε μας
το τρυφερούδι το θέλουν για πάρτη τους και γι αυτό η σιωπή
μέχρι τα Χριστούγεννα όμως το τρυφερούδι θα έχει πάρει 800 άτομα και μπορεί και να σταματήσει αν είναι ξύπνια
κρατώντας 20 νοματαίους έτσι για τα τσιγάρα της

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
παιδια, μονοι σας το κανετε θεμα και γραφετε σεντονια, αυτοι που δε γουσταρουν την Α ή την Β...

Εγω εγραψα μια επισκεψη που εκανα, αλλωστε απο δω μεσα την βρηκα την κορασιδα. Αμα δε θελετε σεντονια να μην της κανετε promotion (και τα μπινελικια promotion ειναι)

Πως γινετε απο μια επισκεψη που ανεφερα στο forum να γινομαι προμοτορας δεν εχω καταλαβει. Ασε δε που σαν λατρης του καλου μασαζ δεν μπορω να πω οτι δε το εχει η συγκεκριμενη... ουτε εχω βρει καμια αλλη ωστε να εχω επιλογες. Να ξεκαθαρισω και κατι, δε με ενδιαφερει να γαμησω, μασαζ θελω με τελειωμα. ουτε με ενδιαφερει να ειναι μοντελο (αν ειναι ακομα καλυτερα, αλλα δε με νοιαζει)

αν εχει τις λοξες της? Φυσικα και τις εχει...
Ομορφη ή ασχημη? που να ξερω τα γουστα του καθενος?
προβληαμτα στο σερβις? τα εγραψα νομιζω

Στην ερωτηση μου αν πρεπει να αλλαξει νημα, πηρα ειρωνια.. το ρωτησα γιατι εχει δικο της χωρο και δε ξερω αν θα επρεπε να ειναι στο home service.

Τελος παντων over and out απο μενα για το θεμα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδια, μονοι σας το κανετε θεμα και γραφετε σεντονια, αυτοι που δε γουσταρουν την Α ή την Β...

Εγω εγραψα μια επισκεψη που εκανα, αλλωστε απο δω μεσα την βρηκα την κορασιδα. Αμα δε θελετε σεντονια να μην της κανετε promotion (και τα μπινελικια promotion ειναι)

Πως γινετε απο μια επισκεψη που ανεφερα στο forum να γινομαι προμοτορας δεν εχω καταλαβει. Ασε δε που σαν λατρης του καλου μασαζ δεν μπορω να πω οτι δε το εχει η συγκεκριμενη... ουτε εχω βρει καμια αλλη ωστε να εχω επιλογες. Να ξεκαθαρισω και κατι, δε με ενδιαφερει να γαμησω, μασαζ θελω με τελειωμα. ουτε με ενδιαφερει να ειναι μοντελο (αν ειναι ακομα καλυτερα, αλλα δε με νοιαζει)

Στην ερωτηση μου αν πρεπει να αλλαξει νημα, πηρα ειρωνια.. το ρωτησα γιατι εχει δικο της χωρο και δε ξερω αν θα επρεπε να ειναι στο home service.

σωστο σε βρισκω φιλε

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

Σωστός ο συναγωνιστής.

Stella***

Call-Girl
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
40.047
Δεν είναι κακό να κάνεις επιλογές σε ηλικία ή σε άλλα προτερήματα-μειονεκτήματα...εσύ προσφερεσαι και διαλεγεις.Πες 50 ετών από την αρχή στην αγγελία σου ούτως να μην σε ενοχλούν όσοι είναι παραπάνω.Και άλλες έχουν βάλει στην αγγελία τους,μια έως 35 και άλλη μία γράφει πάνω από 40...δεν είναι κακό!

:thumbsup: μασάζ κάνω σε όλους, σεξ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω με όλους, δεν έχω δουλέψει στα μπουρδέλα και δεν γουστάρω κάποια πράματα, τα υπολειπα σε πμ

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
[/quote
Δεν είναι κακό να κάνεις επιλογές σε ηλικία ή σε άλλα προτερήματα-μειονεκτήματα...εσύ προσφερεσαι και διαλεγεις.Πες 50 ετών από την αρχή στην αγγελία σου ούτως να μην σε ενοχλούν όσοι είναι παραπάνω.Και άλλες έχουν βάλει στην αγγελία τους,μια έως 35 και άλλη μία γράφει πάνω από 40...δεν είναι κακό!

:thumbsup: μασάζ κάνω σε όλους, σεξ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω με όλους, δεν έχω δουλέψει στα μπουρδέλα και δεν γουστάρω κάποια πράματα, τα υπολειπα σε πμ
μπορεις να πληρωνεις κιολας αν θες !

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.847
Πόντοι
201
Εχει κανείς τηλέφωνο απο elina giorgos masaz γιατι εκλεισε το fb kαι δεν προλαβε να μου το δώσει. :hi:

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Stella κανένας δεν λέει ότι πρέπει να κάνεις και κάτι παραπάνω από μασάζ... μία στις εκατό και λιγότερο θα πει στο τηλέφωνο ή σε μνμ ότι κάνει και sex.Οταν ξεκίνησαν τα μασάζ ήταν μεγάλη υπόθεση να κάνουν κάτι παραπάνω...Λίγο ματι και χάδια και τίποτα άλλο.Απο το πρώτο μνμ απεκλεισες την ηλικία!Και επαναλαμβάνω απόλυτο δικαίωμα σου και το σέβομαι γιατί μετά από 30+ χρόνια που ασχολούμαι ξέρω ότι τα κορίτσια δεν είναι ρομπότ.Να είσαι καλά...

Stella***

Call-Girl
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
40.047
Stella κανένας δεν λέει ότι πρέπει να κάνεις και κάτι παραπάνω από μασάζ... μία στις εκατό και λιγότερο θα πει στο τηλέφωνο ή σε μνμ ότι κάνει και sex.Οταν ξεκίνησαν τα μασάζ ήταν μεγάλη υπόθεση να κάνουν κάτι παραπάνω...Λίγο ματι και χάδια και τίποτα άλλο.Απο το πρώτο μνμ απεκλεισες την ηλικία!Και επαναλαμβάνω απόλυτο δικαίωμα σου και το σέβομαι γιατί μετά από 30+ χρόνια που ασχολούμαι ξέρω ότι τα κορίτσια δεν είναι ρομπότ.Να είσαι καλά...

:thumbsup: επίσης

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

siou111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
527
Πόντοι
291

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
και επειδη εχει χωρο? Γιατι να παει σε αλλο νημα? Ετσι σου ειπε να μας πεις? Πριν κανει νημα, να καθορισει προγραμμα και τιμες....Οχι να τα κανει ολα και να λεει πως οχι, και ουτε να λεει 40 και να παιρνει 60-70-80 αναλογα με το πυρφορο!

:rockon: :rockon: :rockon:

likos1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ξερει καποιος τροπο επικοινωνιας με την ελινα;προσπαθω να την βρω στο fb σαν ελξνα-γιωργος μασαζ οπως ειχε ανεφερθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα τιποτα..οποιος γνωριζει πληροφοριες κ εντυπωσεις ας στειλει ενα μνμα.ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom