Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

timosgeranis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:o :o

Μινοως είναι ο δρόμος με τα κόκκινα φωτάκια! Το είπα για χαβαλέ. Που ναξερα οτι δεν ξέρεις απο εκια κάτω!
Παντως στα Χανιωτικα Νέα μπαίνανε καποιοες αγγελίες για μασαζ πριν 1-2 χρόνια. Τωρα δεν ξέρω. Θα κοιταξω (αν δεν έχει πεταχτεί) μια εφημερίδα που έφερα πριν 10 μέρες.
Από τα σημερινά Χανιώτικα
ΚΟΠΕΛΑ από Μολδαβία κάνει μασάζ για αυχενικό και ρηλάξ για γυναίκες και άνδρες. Πρωινές ώρες από 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.
Πληρ. Τηλ. 6994-1920.. κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Φιλε ζαντρεν μετα απο 5 συναντησεις μαζι της ειχα ακουσει διαφορα και την ρωτησα αν με καποιο εξτρα δωρακι μπορω να εχω κατι παραπανω και δεν το απεκλεισε και τελικα με χαλαρωσε με ενα ωραιο στοματικο. Απλα το ανεφερα τωρα φιλε χωρις κανενα λογο

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456
Φιλε ζαντρεν μετα απο 5 συναντησεις μαζι της ειχα ακουσει διαφορα και την ρωτησα αν με καποιο εξτρα δωρακι μπορω να εχω κατι παραπανω και δεν το απεκλεισε και τελικα με χαλαρωσε με ενα ωραιο στοματικο. Απλα το ανεφερα τωρα φιλε χωρις κανενα λογο

Και έπρεπε να κάνεις 5 συναντήσεις για να δείς άσπρη μέρα ?????  :headbang: :headbang:
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο.. ας διάβαζες λίγο το νήμα πιο πίσω, θα έβρισκες αρκετές info... Αλλά πέρα απο αυτό 5 συναντήσεις ?????  :huh: :huh: Με την συγκεκριμένη ?????  :kneel: :kneel: Τι να πω γούστα είναι αυτά !  :s&m_3:

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
βικυ στεφανια υπαρχει καποιο λινκ γιατι δεν μπορω να βρω κατι πιο πισω
ευχαριστώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.725
Πόντοι
41.813
Τελικα η Βικυ-Στεφανια με το καταλληλο αντιτιμο μια χαρα προχωραει εκτος απο μασαζ...

μηπως την <<απασχολουσες>> προχθες Κυριακη κατα τις 8 στο ΒILL και της εδωσες λαθος δωματιο γιατι με ενοχλησε πανω που τον ειχα μεσα και χτυπαγε πορτα  :cheesy: :cheesy:

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Που εχει φωτο από Βίκυ και στεφάνια
Ευχαριστω

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ! Αν βρεις το τηλεφωνο ομως θα την δεις στο viber!Κατω του μετριου για μενα ,με παραπανω κιλα!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Και έπρεπε να κάνεις 5 συναντήσεις για να δείς άσπρη μέρα ?????  :headbang: :headbang:
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο.. ας διάβαζες λίγο το νήμα πιο πίσω, θα έβρισκες αρκετές info... Αλλά πέρα απο αυτό 5 συναντήσεις ?????  :huh: :huh: Με την συγκεκριμένη ?????  :kneel: :kneel: Τι να πω γούστα είναι αυτά !  :s&m_3:
Κατι ειχα ακουσει απλα επειδη το επαιζε δυσκολη ηθελα να το διαπιστωσω. Μην φανταστεις απολαυσα ενα ωραιο στοματικο οχι κατι παραπανω δεν ψηνομαι κι'ολας

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Με αυτη την Ελενα / τουμπανο, μπορεσε καποιος να κανει κατι παραπανω απο μασαζ. 

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Κατι ειχα ακουσει απλα επειδη το επαιζε δυσκολη ηθελα να το διαπιστωσω. Μην φανταστεις απολαυσα ενα ωραιο στοματικο οχι κατι παραπανω δεν ψηνομαι κι'ολας
Οπου βρει τα κανει...
Στα 80 κανει φουλ χωρις κωλο, με η 1η!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Ποια ειναι η Ελενα/τουμπανο ρε παιδια??
Το τουμπανο ειναι το αγαπημενο μου οργανο  :grin: :grin:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Κανει μασαζ λεει μονο,   αυστηρά.  Το φάτσο τηςκαι το τηλ το εχω χάσει πλέον ...σε καποιους το ειχα στείλει κάποτε ας βγουν να πούνε.

Vicar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες. Μετά από τη βοήθεια που έχω πάρει κατά καιρούς από τα forum του bou, ήρθε η ώρα να δώσω κι εγώ κάτι πίσω. Θεού θέλοντος και Ντάισεμπλουμ επιτρέποντος, θα ανεβάσω κι εγώ καμιά κριτική. Καλώς σας βρήκα. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom