Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Καλησπέρα παδιά. Πήρα τηλέφωνο την παρακάτω κορασίδα αλλά μου τα είπε λίγο περίεργα. Λέει ότι κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τα πόδια, όμως δεν μπορεί να μου το εξηγήσει από το τηλέφωνο, πρέπει λέει να το δω από κοντά και άλλες τέτοιες  :pipa1:. Θέλει 50 γιούρα και είναι για ξενοδοχείο ή σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει τίποτα παραπάνω μου είπε το ίδιο, δηλαδή ότι πρέπει να τα δω από κοντά. Γνωρίζει κανείς κάτι;

***********.gr/products/valia-6979384612-06062013/
*= marme ladies

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Καλησπέρα παδιά. Πήρα τηλέφωνο την παρακάτω κορασίδα αλλά μου τα είπε λίγο περίεργα. Λέει ότι κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τα πόδια, όμως δεν μπορεί να μου το εξηγήσει από το τηλέφωνο, πρέπει λέει να το δω από κοντά και άλλες τέτοιες  :pipa1:. Θέλει 50 γιούρα και είναι για ξενοδοχείο ή σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει τίποτα παραπάνω μου είπε το ίδιο, δηλαδή ότι πρέπει να τα δω από κοντά. Γνωρίζει κανείς κάτι;
*= marme ladies
Παλια ιστορια...
Αν διαβασεις πιο πισω θα καταλαβεις, μεγαλη σε ηλικια κ οχι κατι ιδιατερο,
ουτε στο μασαζ ουτε αλλου.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Αμα κανείς λογαριασμό, απλά στέλνεις μήνυμα. Δε χρειάζεται να δώσεις το email σου σε αυτόν που θα στείλεις το μήνυμα.

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
εστειλα μνμ και με πηρε η κοπέλα μάλλον αλβανίδα 25€ με εκτόνωση χωρις σεχ κλπ.. και χωρις να γδύνεται..
μλκιες.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους.εχω καιρο να γραψω,λιγο οι αφραγκιες,λιγο που ελειπα..ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!λοιπον πηρα σε μια στη χε,δε μπορω να βρω την αγγελια αυτη τη στιγμη να τη παραθεσω,γραφει 35χρ 50ε η ωρα,μαρουσι,το τηλ τελειωνει σε 915.εχει κανεις αποψη?μαλλον θα τη κανω,αλλα ρωταω μπας και γλυτωσουμε καμια στραβη!

GENREN

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Ψαχνω και εγω πληροφοριες για τη συγκεκριμενη....ενημερωστε σχετικα

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Εχω ερωτηση:
Συνευρεθην με κυριας τινος η οποια κατεβασε την διαφημιση της και δεν ξερω πως να την αναφερω για να ενημερωσω το κοινο. Να βαλω το τηλεφωνο ξερω πως δεν κανει. Αναζητηση στο google με το τηλεφωνο της δεν δινει αποτελεσματα.

Δεν ηταν κατι το συνταρακτικο, μαλλον μετριοτατο, αλλα μπορει καποιος να γουσταρει ή να προστατευθει...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Απλα κανε την ενημερωση με οσες περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις :)

Σωστος που ενημερωνεις!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Εχω ερωτηση:
Συνευρεθην με κυριας τινος η οποια κατεβασε την διαφημιση της και δεν ξερω πως να την αναφερω για να ενημερωσω το κοινο. Να βαλω το τηλεφωνο ξερω πως δεν κανει. Αναζητηση στο google με το τηλεφωνο της δεν δινει αποτελεσματα.

Δεν ηταν κατι το συνταρακτικο, μαλλον μετριοτατο, αλλα μπορει καποιος να γουσταρει ή να προστατευθει...
Δωσε info στο λαο  :rockon:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχω ερωτηση:

συνεχίζει το πενηνταρικο? Ενημέρωσε αν παιζει και με τα δυο τελεφωνα...επίσης αν έκοψε τη κακή συνήθεια να πηγαινει μονο νότια..

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
συνεχίζει το πενηνταρικο? Ενημέρωσε αν παιζει και με τα δυο τελεφωνα...επίσης αν έκοψε τη κακή συνήθεια να πηγαινει μονο νότια..

Ομιλουμε για κομψευομενη Ρωσσιδα, καλλιγραμμον μεν, αποστειρωμενηω δε που ουτε μασαζ καλο κανει, ουτε κρεββατι καλο κανει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom