Συναγωνιστες ξερουμε κατι γι αυτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Καλησπέρα παδιά. Πήρα τηλέφωνο την παρακάτω κορασίδα αλλά μου τα είπε λίγο περίεργα. Λέει ότι κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τα πόδια, όμως δεν μπορεί να μου το εξηγήσει από το τηλέφωνο, πρέπει λέει να το δω από κοντά και άλλες τέτοιες . Θέλει 50 γιούρα και είναι για ξενοδοχείο ή σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει τίποτα παραπάνω μου είπε το ίδιο, δηλαδή ότι πρέπει να τα δω από κοντά. Γνωρίζει κανείς κάτι;
*= marme ladies***********.gr/products/valia-6979384612-06062013/
Παλια ιστορια...Καλησπέρα παδιά. Πήρα τηλέφωνο την παρακάτω κορασίδα αλλά μου τα είπε λίγο περίεργα. Λέει ότι κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τα πόδια, όμως δεν μπορεί να μου το εξηγήσει από το τηλέφωνο, πρέπει λέει να το δω από κοντά και άλλες τέτοιες . Θέλει 50 γιούρα και είναι για ξενοδοχείο ή σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει τίποτα παραπάνω μου είπε το ίδιο, δηλαδή ότι πρέπει να τα δω από κοντά. Γνωρίζει κανείς κάτι;
*= marme ladies
Αν διαβασεις πιο πισω θα καταλαβεις, μεγαλη σε ηλικια κ οχι κατι ιδιατερο,
ουτε στο μασαζ ουτε αλλου.
takisbisex
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
εδω εχει δοκιμασει κανείς?
[URL unfurl="true"]https://*******/erotikes-ypiresies/masaz/imaste-dyo-kopeles_i100322[/url]
κανεσεχ
[URL unfurl="true"]https://*******/erotikes-ypiresies/masaz/imaste-dyo-kopeles_i100322[/url]
κανεσεχ
tsiribomb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ΤΗΛ.η αγγελια πού εχει?εδω εχει δοκιμασει κανείς?
κανεσεχ
takisbisex
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
νομιζω πως πρεπει να βαλεις το mail σου και καλα και μετα σου δινει η κοπελα το τηλεφωνο. Ιστοριες για αγριουςΔεν εχει..
takisbisex
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
εστειλα μνμ και με πηρε η κοπέλα μάλλον αλβανίδα 25€ με εκτόνωση χωρις σεχ κλπ.. και χωρις να γδύνεται..
μλκιες.
μλκιες.
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
καλησπερα σε ολους.εχω καιρο να γραψω,λιγο οι αφραγκιες,λιγο που ελειπα..ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!λοιπον πηρα σε μια στη χε,δε μπορω να βρω την αγγελια αυτη τη στιγμη να τη παραθεσω,γραφει 35χρ 50ε η ωρα,μαρουσι,το τηλ τελειωνει σε 915.εχει κανεις αποψη?μαλλον θα τη κανω,αλλα ρωταω μπας και γλυτωσουμε καμια στραβη!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
μπορεις να μου στελεις το τηλέφωνό της αν το εχεις;εστειλα μνμ και με πηρε η κοπέλα μάλλον αλβανίδα 25€ με εκτόνωση χωρις σεχ κλπ.. και χωρις να γδύνεται..
μλκιες.
takisbisex
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
μπορεις να μου στελεις το τηλέφωνό της αν το εχεις;
δεν το εχω αυτη με καλεσε
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
δεν το εχω αυτη με καλεσε
Κανένα νεότερο...?? Βρέθηκες ??
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Εχω ερωτηση:
Συνευρεθην με κυριας τινος η οποια κατεβασε την διαφημιση της και δεν ξερω πως να την αναφερω για να ενημερωσω το κοινο. Να βαλω το τηλεφωνο ξερω πως δεν κανει. Αναζητηση στο google με το τηλεφωνο της δεν δινει αποτελεσματα.
Δεν ηταν κατι το συνταρακτικο, μαλλον μετριοτατο, αλλα μπορει καποιος να γουσταρει ή να προστατευθει...
Συνευρεθην με κυριας τινος η οποια κατεβασε την διαφημιση της και δεν ξερω πως να την αναφερω για να ενημερωσω το κοινο. Να βαλω το τηλεφωνο ξερω πως δεν κανει. Αναζητηση στο google με το τηλεφωνο της δεν δινει αποτελεσματα.
Δεν ηταν κατι το συνταρακτικο, μαλλον μετριοτατο, αλλα μπορει καποιος να γουσταρει ή να προστατευθει...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Απλα κανε την ενημερωση με οσες περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις
Σωστος που ενημερωνεις!
Σωστος που ενημερωνεις!
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Δωσε info στο λαοΕχω ερωτηση:
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
συνεχίζει το πενηνταρικο? Ενημέρωσε αν παιζει και με τα δυο τελεφωνα...επίσης αν έκοψε τη κακή συνήθεια να πηγαινει μονο νότια..Εχω ερωτηση:
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
συνεχίζει το πενηνταρικο? Ενημέρωσε αν παιζει και με τα δυο τελεφωνα...επίσης αν έκοψε τη κακή συνήθεια να πηγαινει μονο νότια..
ρε λες ????
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
συνεχίζει το πενηνταρικο? Ενημέρωσε αν παιζει και με τα δυο τελεφωνα...επίσης αν έκοψε τη κακή συνήθεια να πηγαινει μονο νότια..
Ομιλουμε για κομψευομενη Ρωσσιδα, καλλιγραμμον μεν, αποστειρωμενηω δε που ουτε μασαζ καλο κανει, ουτε κρεββατι καλο κανει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις