Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Εχω ερωτηση:
Συνευρεθην με κυριας τινος η οποια κατεβασε την διαφημιση της και δεν ξερω πως να την αναφερω για να ενημερωσω το κοινο. Να βαλω το τηλεφωνο ξερω πως δεν κανει. Αναζητηση στο google με το τηλεφωνο της δεν δινει αποτελεσματα.

Δεν ηταν κατι το συνταρακτικο, μαλλον μετριοτατο, αλλα μπορει καποιος να γουσταρει ή να προστατευθει...

Επειδη φιλοι με ρωτουν, η κυρια ειχε δηλωσει ονομα Εβελινα, ειναι καπου στον Νεο Κοσμο, κανει ραντεβου μονο μετα τις 16:00 και καταγεται απο την Ρωσσια.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Επειδη φιλοι με ρωτουν, η κυρια ειχε δηλωσει ονομα Εβελινα, ειναι καπου στον Νεο Κοσμο, κανει ραντεβου μονο μετα τις 16:00 και καταγεται απο την Ρωσσια.
:pipa3:

Λες για την αγγελια που τελειωβει σε 846???

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.954
Πόντοι
2.846
  Κανα  νεο  απ  την  Κατερινα  την  Λαρισαια με τις  βυζαρες  που  παει  και σε σπιτια  εχουμε ???
  Ας μας  πει καποιος  αν  την  εχει κλεσει  για  ραντεβου  , διοτι εγω  εχω  καιρο  να την  δω  η να μιλησουμε στο  τηλεφωνο , πλιζ  αν  την  εχει  δει  καποιος  προσφατα  ας  ενημερωσει  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχει κανεις αποψη γι' αυτό εδώ? μου το εβγαλε ξαφνικά το φατσοβιβλίο.....
"μασαζ και ευεξια"............

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καμία ελληνίδα μικρή μικροκαμωμένη υπάρχει;

ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση.....

γι' αυτό που ζητάς,θα σου πρότεινα την Ζωή,με δικό της χωρο....Ελληνίδα είναι,μικροκαμωμενη όχι,κανονική θα έλεγα.Πάρα πολύ καλό σερβις όμως......δες το νημα tantrazoe και στειλτης μηνυμα.

georgeforsex22

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2009
Like
4
Πόντοι
0

γι' αυτό που ζητάς,θα σου πρότεινα την Ζωή,με δικό της χωρο....Ελληνίδα είναι,μικροκαμωμενη όχι,κανονική θα έλεγα.Πάρα πολύ καλό σερβις όμως......δες το νημα tantrazoe και στειλτης μηνυμα.

Ok. Σε ευχαριστώ!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

Πραγματικά πάρα πολύ καλό. Την επισκέφτηκα μια απο αυτές τις μέρες και μετάνιωσα που καθυστέρησα τόσο πολύ να την επισκεφτώ.
Περισσότερα θα γράψω στο νήμα της αργότερα

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Κατεβηκα Χανια και ξαφνικα απολυτη ξεραιλα.  Εχεις καποιος συντροφος κατι υπ οψιν?

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6
Μήπως ξέρει κανείς κανένα νέο σχετικά με τη Γιούλη απο Γλυφάδα ;;
Εχει χαθεί το τελευταίο διάστημα και το τηλέφωνο που εχω ( λήγει σε 89 ) δέν ισχύει πλέον, δεν ανήκει σε συνδρομητή σύμφωνα με το μύνημα της εταιρείας.......
Αν κάποιος εχει τό νεο της αριθμό θα εκτιμούσα μια ενημέρωση σε pm

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Τελικα η Βικυ-Στεφανια με το καταλληλο αντιτιμο μια χαρα προχωραει εκτος απο μασαζ...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μινοως; Για πες, δεν εχω ιδεα απο εδω. Στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα, ουτε σε αγγελιες...

:o :o

Μινοως είναι ο δρόμος με τα κόκκινα φωτάκια! Το είπα για χαβαλέ. Που ναξερα οτι δεν ξέρεις απο εκια κάτω!
Παντως στα Χανιωτικα Νέα μπαίνανε καποιοες αγγελίες για μασαζ πριν 1-2 χρόνια. Τωρα δεν ξέρω. Θα κοιταξω (αν δεν έχει πεταχτεί) μια εφημερίδα που έφερα πριν 10 μέρες.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Μήπως ξέρει κανείς κανένα νέο σχετικά με τη Γιούλη απο Γλυφάδα ;;
Εχει χαθεί το τελευταίο διάστημα και το τηλέφωνο που εχω ( λήγει σε 89 ) δέν ισχύει πλέον, δεν ανήκει σε συνδρομητή σύμφωνα με το μύνημα της εταιρείας.......
Αν κάποιος εχει τό νεο της αριθμό θα εκτιμούσα μια ενημέρωση σε pm

Πριν κανα 3μηνο μου ειχε πει η ιδια στο τηλ οτι σταματησε !  (η Γιουλη).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom