Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Τι εννοείς ???? έψαξα αλλα δεν εχει γραφτεί κατι

Εγω πάλι είμαι αντίθετος σε αυτή την άποψη..Σε συνεύρεση σε hotel φέρνει δικά της σαμπουάν κλπ..και στο τέλος έχει μαζί της και οινόπνευμα..κάτι που μου έκανε εντύπωση..γιατί φόβάται πολύ και προσέχει αρκετά ! Λίγες έχω συναντήσει έτσι..όλες με τα σαπουνάκια απο το hoteli και ότι να ΄ναι... !

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Εγω πάλι είμαι αντίθετος σε αυτή την άποψη..Σε συνεύρεση σε hotel φέρνει δικά της σαμπουάν κλπ..και στο τέλος έχει μαζί της και οινόπνευμα..κάτι που μου έκανε εντύπωση..γιατί φόβάται πολύ και προσέχει αρκετά ! Λίγες έχω συναντήσει έτσι..όλες με τα σαπουνάκια απο το hoteli και ότι να ΄ναι... !
Και εγω ετσι ξέρω απλα για να το αναφέρει ο φίλος κατι θα εχει υπόψην του.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Επαθε και εμαθε παιδες....σε όποιον πέσει το λαχείο ειναι αυτά.  Δεν εχω κατι αλλο να πω,  δεν θα τις υποστηριζουμε κι απο πανω οταν δεν κανουν απλα πράγματα.

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Εδώ... αλλά αν δεν σου κάνει μάλλον θα σου αρέσει καλύτερα αυτή εδώ η καύλα....
Είσαι έξυπνος! Πάντοτε διαβάζω τις κριτικές σου και ομολογουμένως είσαι από τους ελάχιστους αντικειμενικούς πληροφοριοδότες εδώ μεσά. Απορώ γιατί μου τη λες αλλά είναι απόλυτο δικαίωμα σου.

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές!. Παρακαλώ θερμά για τα φώτα σας βασιζόμενοι σε προσωπικές εμπειρίες σας αναφορικά με ικανές μασαζοκόρες! Έχω την τύχη μετά από αρκετό καιρό να λείπει η οικογένεια και σκέφτομαι να επωφεληθώ της κατάστασης αρχικά με ένα χαλαρωτικό μασάζ και εν συνεχεία αν υπάρξει κάτι περαιτέρω ακόμη καλύτερα! Με ενδιαφέρει η άποψη σας αν μπορώ να εμπιστευθώ κάποια πιθανή πρόταση σας για να έρθει στο σπίτι ή να προτιμήσω τη λύση ξενοδοχείου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευελπιστώ στην πολύτιμη βοήθεια σας! Όποιος συναγωνιστής διατίθεται να βοηθήσει παρακαλείται να στείλει π.μ. Οποιαδήποτε πρόταση θα εκτιμηθεί δεόντως!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλησπέρα συναγωνιστές!. Παρακαλώ θερμά για τα φώτα σας βασιζόμενοι σε προσωπικές εμπειρίες σας αναφορικά με ικανές μασαζοκόρες! Έχω την τύχη μετά από αρκετό καιρό να λείπει η οικογένεια και σκέφτομαι να επωφεληθώ της κατάστασης αρχικά με ένα χαλαρωτικό μασάζ και εν συνεχεία αν υπάρξει κάτι περαιτέρω ακόμη καλύτερα! Με ενδιαφέρει η άποψη σας αν μπορώ να εμπιστευθώ κάποια πιθανή πρόταση σας για να έρθει στο σπίτι ή να προτιμήσω τη λύση ξενοδοχείου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευελπιστώ στην πολύτιμη βοήθεια σας! Όποιος συναγωνιστής διατίθεται να βοηθήσει παρακαλείται να στείλει π.μ. Οποιαδήποτε πρόταση θα εκτιμηθεί δεόντως!

Φίλε βρες όποια θέλεις, για ότι θέλεις και για όσο θέλεις. Όμως όχι στο σπίτι σου. Οι γυναίκες έχουν μια τρομερή ικανότητα να αντιλαμβάνονται και το παραμικρό που συνέβη κατά την απουσία τους. Άσε που μπορεί να βρεθεί ο "καλός" γείτονας που δεν πήρες χαμπάρι πως έχει καταγράψει τα πάντα... Έχεις οικογένεια φίλε. ΟΧΙ στο σπίτι σου...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Είσαι έξυπνος! Πάντοτε διαβάζω τις κριτικές σου και ομολογουμένως είσαι από τους ελάχιστους αντικειμενικούς πληροφοριοδότες εδώ μεσά. Απορώ γιατί μου τη λες αλλά είναι απόλυτο δικαίωμα σου.
Δεν στη λέω ρε συ.. με παρεξήγησες... Βρήκα κάποια παλιά σου μηνύματα από τις εμπειρίες σου με τα τραβέλια και το είδα σαν ευκαιρία για χαβαλέ...Μπουρδελοφόρουμ είμαστε, αν δεν κάνουμε και λίγο χαβαλέ μεταξύ μας εδώ που θα κάνουμε...;;;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε βρες όποια θέλεις, για ότι θέλεις και για όσο θέλεις. Όμως όχι στο σπίτι σου. Οι γυναίκες έχουν μια τρομερή ικανότητα να αντιλαμβάνονται και το παραμικρό που συνέβη κατά την απουσία τους. Άσε που μπορεί να βρεθεί ο "καλός" γείτονας που δεν πήρες χαμπάρι πως έχει καταγράψει τα πάντα... Έχεις οικογένεια φίλε. ΟΧΙ στο σπίτι σου...

Συμφωνω και επαυξάνω.......ποτέ στο σπιτι.......όχι μονον,για τους λόγους αυτους........αλλά ποτε δεν ξερεις τι "παρεες" εχουν.....

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Δεν στη λέω ρε συ.. με παρεξήγησες... Βρήκα κάποια παλιά σου μηνύματα από τις εμπειρίες σου με τα τραβέλια και το είδα σαν ευκαιρία για χαβαλέ...Μπουρδελοφόρουμ είμαστε, αν δεν κάνουμε και λίγο χαβαλέ μεταξύ μας εδώ που θα κάνουμε...;;;
Κάθε σχόλιο αποδεκτό! Καμία παρεξήγηση!

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο και θα κολουθήσω τη συμβουλή σου!

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Την καλημέρα μου σε όλη τη παρέα.Πολύ πρόσφατα μίλησα με την www.xe.gr/health/MASER%7Cad-266302205.html]http://www.xe.gr/health/MASER%7Cad-266302205.html[/url] αλλά με χάλασε όταν μου είπε πως πάει μόνο σε ξενοδοχείο.Έλα όμως που η φωνούλα της ήταν πολύ γλυκιά και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω κόντρα στις αρχές μου;Υπάρχει κανένας φίλος να δώσει περισσότερες πλεροφορίες;Ευχαριστώ.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Την καλημέρα μου σε όλη τη παρέα.Πολύ πρόσφατα μίλησα με την www.xe.gr/health/MASER%7Cad-266302205.html]http://www.xe.gr/health/MASER%7Cad-266302205.html[/url] αλλά με χάλασε όταν μου είπε πως πάει μόνο σε ξενοδοχείο.Έλα όμως που η φωνούλα της ήταν πολύ γλυκιά και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω κόντρα στις αρχές μου;Υπάρχει κανένας φίλος να δώσει περισσότερες πλεροφορίες;Ευχαριστώ.

Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω άλλα δε τα κατάφερα μέχρι τώρα. Μίλησες για τιμές  ; 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
οντως παει σε ξενοδοχειο μονο, ομως δεν αφηνει υπονοουμενο για γαμησι ή εστω πιπα
εδω μου ειπε οτι διδει και αποδειξη το ουκρανιδι για το μασαζ που κανει

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
οντως παει σε ξενοδοχειο μονο, ομως δεν αφηνει υπονοουμενο για γαμησι ή εστω πιπα
εδω μου ειπε οτι διδει και αποδειξη το ουκρανιδι για το μασαζ που κανει
Αν googlareis το τηλέφωνο της θα δεις παλιές αγγελίες....
Ουκρανιδα.... Σιγα μην εχει μπλοκάκι να κόβει αποδείξεις

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Αν googlareis το τηλέφωνο της θα δεις παλιές αγγελίες....
Ουκρανιδα.... Σιγα μην εχει μπλοκάκι να κόβει αποδείξεις
ετσι μου ειπε
μπορει και να εχει ως φυσικοθεραπευτρια
δεν ειναι δυσκολο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732