Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
το τι άκουσα δε λέγεται
όταν τη ρώτησα γιατι μόνο Σάββατο τα πήρε ασχημα
:2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:τη διεκοψες απο τα μπανια της φαινεται σημερα

αυριο λεω να δοκιμασω με την αλλη πιο πανω που ρωταγε ο φιλος χθες. ;)δε θελω αποδειξη θα της πω,εχουμε τιποτα περισσοτερο? :2funny: :2funny:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
:2funny: :2funny: :2funny:τη διεκοψες απο τα μπανια της φαινεται σημερα

αυριο λεω να δοκιμασω με την αλλη πιο πανω που ρωταγε ο φιλος χθες. ;)δε θελω αποδειξη θα της πω,εχουμε τιποτα περισσοτερο? :2funny: :2funny:
για το ουκρανιδι λες
μακάρι να γαμιόταν αλλα δύσκολο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
για το ουκρανιδι λες
μακάρι να γαμιόταν αλλα δύσκολο

θα της το φερω αλλιως.θα πω ειδα την αγγελια σου στο κανεσεξ να δουμε τι θα πει,οχι στη χε.

μπορει και να φυλαγεται παραπανω που ξερεις?

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
στο spamassage.gr υπάρχει ποδομασάζ από τη Ζωή και τη γιώτα..η γιώτα αστέρι...κάνουν και πατήματα στο πρόσωπο είπαν, δοκίμασε κανένας ποδολάγνος να μεταφέρει εμπειρια? κόστος 20 ή 30 ευρώ

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Συναντηση με την λεγαμενη Οντως παει σε ξενοδοχεια, οντως λεει για αποδειξη. Εκανα το κονε και της ειπα για ποιο ξενοδοχειο την ενδιαφερει και μου ειπε bill ή prive. Ok λεω bill. Προγραμμα μου ειπε χαλαρωτικο με 35 euro. Συμφωνησαμε ξενοδοχειο και ωρα. Φυσικα οταν της ειπα να βρεθουμε εξω απο το ξενοδοχειο μου ειπε παρε δωματιο και σε δεκα λεπτα ειμαι εκει. Οποτε μαλλον μενει εκει κοντα. Μπηκε μεσα μια κοπελα οχι 29 παντως καμια 35αρια την εκοψα με ενα τιραντε μπλουζακι λαϊκης και ενα μπλε ελεκτρικ κολαν και σαγιοναρες. Αφου συστηθηκαμε εγω ημουν με μπουρνουζι το εβγαλα εμεινα γυμνουλης και αυτη με τα ρουχα. Εβγαλε κρεμες λαδια και με πασαλειψε απο αυχενα πλατη ποδια. Κουβεντα εκανε περι ανεμων και υδατων και ρωταγε και κατι ασυναρτησιες (παραπανω δεν αναφερομαι γιατι θα καρφωθω). Γυρισμα απο την καλη πλευρα και της ειπα να βγαλει και αυτη τα ρουχα για να νοιωσει πιο ανετα. Τα εβγαλε και εμφανιστηκε ενα σωμα για τα δικα μου τα δεδομενα γεματο μπουτια μεγαλα κοιλια μετρια αλλα το στηθος τερας. Μιλαμε τεραστιο οταν εβγαλε το σουτιεν χυθηκαν κατω. Οποτε η ισπανικη ηταν μονοδρομος.  Ακολουθησε ισπανικη και τσιμπουκι με φιλτρο αφου ειχε δικα της λαστιχα στην τσαντα. Υψος κοντουλα. Ηξερα 35 μου ειπε οτι παιρνει 40 και 20 το στοματικο 60 συνολο. Φυσικα της εδωσα 40 δεν περιμενα και ρεστα να μου δωσει και της ειπα οτι δεν μου ανεφερε για καποια εξτρα απο το τηλεφωνο. Παντως στο τσιμπουκι εβεζε δοντι και σε προσπαθεια να τον χωσω βαθια τον εβγαζε εξω και ζοριζοταν. Απο σεξ δεν δοκιμασα και ουτε φυσικα μου περασε απο το μυαλο αφου ηταν πολυ μακρια απο τα στανταρντ μου. Για το χαλαρωτικο μασαζ της ωρας που προσεφερε και την ισπανικη στα τεραστια βυζια δεν μπορω να πω οτι τα 40 ειχαν αντικρυσμα. Φυσικα καταθετω προσωπικη αποψη και ο καθενας την συναντα και κρινει. Δεν θα ξαναπαρω μαλλον γιατι πρεπει και να στραβωσε με το σκηνικο της πληρωμης.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
Συναντηση με την λεγαμενη Οντως παει σε ξενοδοχεια, οντως λεει για αποδειξη. Εκανα το κονε και της ειπα για ποιο ξενοδοχειο την ενδιαφερει και μου ειπε bill ή prive. Ok λεω bill. Προγραμμα μου ειπε χαλαρωτικο με 35 euro. Συμφωνησαμε ξενοδοχειο και ωρα. Φυσικα οταν της ειπα να βρεθουμε εξω απο το ξενοδοχειο μου ειπε παρε δωματιο και σε δεκα λεπτα ειμαι εκει. Οποτε μαλλον μενει εκει κοντα. Μπηκε μεσα μια κοπελα οχι 29 παντως καμια 35αρια την εκοψα με ενα τιραντε μπλουζακι λαϊκης και ενα μπλε ελεκτρικ κολαν και σαγιοναρες. Αφου συστηθηκαμε εγω ημουν με μπουρνουζι το εβγαλα εμεινα γυμνουλης και αυτη με τα ρουχα. Εβγαλε κρεμες λαδια και με πασαλειψε απο αυχενα πλατη ποδια. Κουβεντα εκανε περι ανεμων και υδατων και ρωταγε και κατι ασυναρτησιες (παραπανω δεν αναφερομαι γιατι θα καρφωθω). Γυρισμα απο την καλη πλευρα και της ειπα να βγαλει και αυτη τα ρουχα για να νοιωσει πιο ανετα. Τα εβγαλε και εμφανιστηκε ενα σωμα για τα δικα μου τα δεδομενα γεματο μπουτια μεγαλα κοιλια μετρια αλλα το στηθος τερας. Μιλαμε τεραστιο οταν εβγαλε το σουτιεν χυθηκαν κατω. Οποτε η ισπανικη ηταν μονοδρομος.  Ακολουθησε ισπανικη και τσιμπουκι με φιλτρο αφου ειχε δικα της λαστιχα στην τσαντα. Υψος κοντουλα. Ηξερα 35 μου ειπε οτι παιρνει 40 και 20 το στοματικο 60 συνολο. Φυσικα της εδωσα 40 δεν περιμενα και ρεστα να μου δωσει και της ειπα οτι δεν μου ανεφερε για καποια εξτρα απο το τηλεφωνο. Παντως στο τσιμπουκι εβεζε δοντι και σε προσπαθεια να τον χωσω βαθια τον εβγαζε εξω και ζοριζοταν. Απο σεξ δεν δοκιμασα και ουτε φυσικα μου περασε απο το μυαλο αφου ηταν πολυ μακρια απο τα στανταρντ μου. Για το χαλαρωτικο μασαζ της ωρας που προσεφερε και την ισπανικη στα τεραστια βυζια δεν μπορω να πω οτι τα 40 ειχαν αντικρυσμα. Φυσικα καταθετω προσωπικη αποψη και ο καθενας την συναντα και κρινει. Δεν θα ξαναπαρω μαλλον γιατι πρεπει και να στραβωσε με το σκηνικο της πληρωμης.

ωραια ενημερωση συναγωνιστη.

εγω την πηρα τηλ χθες και μου ειπε οτι ειναι 21 ετων,με ωραιο σωμα,ειχε και καβλιαρικη φωνη κι οτι κανει ΜΟΝΟ μασαζ και τιποτα αλλο κι οταν της ειπα για την αγγελια της στο <<κανεσεξ>> και στο mylist εκανε την παλαβη.σε κουβεντα για το μασαζ μου ειπε κι εμενα για χαλαρωτικο κι αθλητικο κλπ κι οταν ειπαμε για χοτελια τα ανεφερε μονη της αυτα τα δυο. λεω αυτα ειναι γαμωχοτελια,πως πας εκει? λεει ειναι φθηνα για αυτο. :2funny: :2funny: :2funny:

ευτυχως κρατηθηκα και δεν ψωνισα

...ρε μπας κι ειναι το ουκρανακι απο τα παλια με τις βυζαρες?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006

εγω την πηρα τηλ χθες και μου ειπε οτι ειναι 21 ετων,με ωραιο σωμα,ειχε και καβλιαρικη φωνη κι οτι κανει ΜΟΝΟ μασαζ και τιποτα αλλο κι οταν της ειπα για την αγγελια της στο <<κανεσεξ>> και στο mylist εκανε την παλαβη.σε κουβεντα για το μασαζ μου ειπε κι εμενα για χαλαρωτικο κι αθλητικο κλπ κι οταν ειπαμε για χοτελια τα ανεφερε μονη της αυτα τα δυο. λεω αυτα ειναι γαμωχοτελια,πως πας εκει? λεει ειναι φθηνα για αυτο. :2funny: :2funny: :2funny:

:cheesy: :hi: :think:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 138450-pagoto.jpg
    138450-pagoto.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 29

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

επισης στα μεγαλα μειον ειναι οτι οταν ηρθε μου ειπε οτι ειχε κανει μπανιο σπιτι και οταν την ελουσα στα βυζια πηρε την πετσετα και σκουπιστηκε. εγω μπηκα για μπανιο τελειωσα και οταν της παραχωρησα ευγενικα το μπανιο αυτη ευγενικα αρνηθηκε οτι θα κανει μπανιο παλι σπιτι της. Φυσικα μου ειπε οτι φοβαται μυκητες κτλ που μπορει να κολλησεις απο τις πετσετες των ξενοδοχειων αν δεν εχουν καθαριστει σωστα. Τα συμπερασματα δικα σας

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Δεν εχει αδικο σε αυτό ..

Συμφωνω μπράβο για τις πληροφορίες

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Δεν εχει αδικο σε αυτό ..

Συμφωνω μπράβο για τις πληροφορίες
Μα για αυτο λεω τα συμπερασματα δικα σας. Και εγω μολις μου το ειπε κοιταξα καλα καλα την πετσετα. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom