Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ε βρε βγηκανε οι αγαπουληδες στην φορα χαχαχαχα

ενω εσυ τι εισαι βρε????μετα απο 2,5 μηνες που εχεις να την δεις βγηκες ξαφνικα να ενημερωσεις τον κοσμο εδω????2,5 μηνες τι εκανες???να σου πω ...την παρακαλας για ραντεβου με τα εξοδα δικα της και να σε παει στα μπουζουκια μετα...τωρα ξερεις ποιος ειναι ο αγαπουλης ...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216
Φιλε τι λεει.εμφανισιακα?
φιλε μπορεις να δεις φωτο μεσω viber αν βαλεις το τηλ...ειναι στο λινκ που ανεβασα...
κανονικη σε υψος αδυνατη,ωραιο κωλο,μεγαλο στηθος,γαμευσιμη αλλα ανηκει στα δεν...για την ακριβεια θελει πολλα ισως για να κανει κι αλλα περα ττης χειρομαλαξης...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καθως πρεπει" κυρίες,που πηδιουνται ασύστολα,και κατα τα αλλα είναι υποδειγματικές συζυγοι και μητερες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ζητειται κυρια καθως πρεπει που πηδιεται ασύστολα ,και κατα τα αλλα να είναι υποδειγματικη συζυγος και μητερα.. :2funny: Ρε πως άλλαξαν οι αξιες και τα ζητουμενα των ανδρων......τι να πω βιτσια ειναι αυτα .....Αντε και καλα στεφανα σε οσους εχουν αυτα τα θελω  !!!!

φιλαρακι να φοβασαι αυτες που το παιζουν ηθικες και καθως πρεπει οχι αυτες που λενε εγω ειμαι αυτη και σε οποιον αρεσει??? ξερεις ποσες δικηγορινες κανουν τα οργια και ποσσες γιατρινες....πριν καιρο καποια μεγαλο κυρια την τραβαγαμε ανταλτ και ηθελε πανω απο 20 να παρει και ο αντρας κοιμοταν τον υπνο του δικαιου ....ε λοιπον καλυτερα να ξερεις τα θελω της καθε μιας και μετα να αποφασιζεις...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
θα το επιβεβαιωσω κ εγω,μεχρι κ στο μπανιο που πηγα μετα τον πρωτο γυρω ηρθε μαζι μου για να κανουμε μαζι ντουζ,οταν ετρεχε το νερο τησ ειπα οτι θελω να κατουρισω κ αντι να φυγει γονατισε τον πηρε στο στομα για να τα πιει...τελικα τα φτηνα πανερια ειναι τραγικα. :headbang: :headbang:

αν το εκανε ηταν ηλιθια και χαζη αυτο ...και εγω εχω κανει ουρολαγνεια σε πολλες αλλα με ηξεραν ...ελπιζω να προσεξει μετα απο ολα αυτα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαλκας είσαι και φαίνεσαι  :jerking: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

warnmute.gif
 πάλι τα ίδια....

παρεχτρεπεσαιιιιιι...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να την κανεις τι αλλα μαλλον θελεις να ολοκληρωσης κανει κοπρολαγνια η ολγα μην ανχωνεσαι ολα θα τα δης μπροστα σου αν εχεις χρημα να διαθεσης

ελα βρε με πατατες τα σερβιρες και κοκκινο κρασι??? εδω ο καλος φιδεμπορας..

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 19

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχει αναφερθεί πολύ παλαιότερα για Όλγα μακρυά πρέπει να σας το πεί ο Λοβέρδος η γυναίκα ειναι κίνδυνος

ο λοβερδος δεν διαβασε το μνημονιο...διαπομπευσε κοπελες για λιγους ψυφους φιλαρακι...θυμασαι φωτο απο τις κοπελες ε απο οτι ειδα η ολγα δεν ειναι ετσι αρα καμια συγκριση σε εμφανιση

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η Ολγα,για όσους την ξερουν και προσωπικά και σαν πελάτες,είναι μια ιδιόμορφη προσωπικότητα.......Μητέρα,συζυγος και "ψαγμένο" άτομο,με ποικιλόμορφες ευαισθησίες απο την μια,"λυσσασμένη" πουτάνα που τα κανει όλα απο την αλλη........Σύνθετη προσωπικότητα....
Τα χρήματα δεν ειναι η πρωτη της προτεραιότητα.......ούτε χρόνο κοιτάζει,πολλές φορες δε κανει πράγματα που θα επρεπε να τα χρεωνει πανακριβα,και αυτή τα κανει με 40 η 50 ευρω........γουστάρει να πηδιέται,γουστάρει να κανει ακραία πράγματα....

Οπωσδήποτε θέλει προσοχή σε θέματα υγιεινης,γιατι πολλές φορές πάνω στην τρελλα της ξεχνιέται.....εμενα μου ειναι πολύ συμπαθής,είναι καλόψυχη,αλλά οφειλω να πω και τις 2 πλευρες......
οπως και καποιε αλλες απο εδω μεσα αλλα δεν της κραψαμε ποτε γιατι καποιοι γουσταρουμε κατι παραπανω...η κοπελα ας βαλει φρενο και ελπιζω τα βιτσια της να τα κανει με τον τυπο που μπηκε εδω να την υπερασπισει και σε κλειστο κυκλο...  οπως εχω πει το κανουν πολλες εδω μεσα..

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
αν το εκανε ηταν ηλιθια και χαζη αυτο ...και εγω εχω κανει ουρολαγνεια σε πολλες αλλα με ηξεραν ...ελπιζω να προσεξει μετα απο ολα αυτα...
η ολγα δεν είναι τέτοια ,την παίρνω εδώ και έναν χρόνο έχει μεγάλη αίσθηση της καθαριότητας και της υγιεινής είναι πολύ ψαγμένη  γυναίκα όχι τόσο εμφανισιμη και παρα πολύ φθηνή γι αυτά που κάνει το πιο ακραίο που έχει κάνει μαζί μου είναι το cif με έμφαση στα ανοιχτά ματιά. ..

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Συναντηση προ ημερων με την εν λογω κορασιδα... www.freelist.gr/ad.php?adId=54645-7&cityId=146&subcatId=77]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=54645-7&cityId=146&subcatId=77[/url]
ευκολη συνενοηση και ραντεβου σε ξενοδοχειου των νοτιων προαστιων.ηρθε με κανα τεταρτο καθυστερησης λογω κινησης στο δρομο,καλυτερα γτ αργησα κι εγω δηλαδη..
νεο κοριτσι ελενα οπως μου συστηθηκε γυρω στα 27-28 με ωραιο σωμα μελαχρινη με πλουσιο στηθος...
στα του μασαζ αρκετα καλο μασαζ το κατεχει,κανει και δυνατο και αθλητικο αλλα εγω προτιμησα χαλαρωτικο και στο τελιωμα παρεχεται happy ending δια χειρος χωρις κατι αλλο...
σε ερωτηση μετα την ολοκληρωση αν παιζει κατι αλλο το αρνηθηκε πεισματικα...αν κι ανεφερε οτι χωρις ρουχα μονο(δηλ με τα εσωρουχα) εχει κανει σε πελατες εναντι και της εχουνε δωσει μεχρι και 100...
καλο μασαζ αλλα με εκτονωση χειρος για 50 ευρω νομιζω ειναι too much...και φυσικα δεν συζηταω για τα 100αρια διοτι με τοσα πηδας και σου μενουνε...
θα ξαναπαρω απλα δεν ειναι στις αμεσες επιλογες μου...

Και εγώ όσε φορές την είχα πάρει με είχε στο δεν! για κάτι περισσότερο. Ευγενική πάντως, καθαρή, κοντόύλα μεν, Αλβανίδα, βυζάρες, μπουτάρες, καλή σε ότι κάνει αλλά δεν προχωράει με τίποτα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
το μητερα συζηγος μου αρεσε το κραταω χαχαχαχα

φιλε εδω θα τσακωθω μαζι σου χοντρα...δηλαδη οτι βγηκε στην πουτανια δεν ειναι μανα βρε???ποιος εισαι εσυ που θα την κρινεις??? ο Θεος??? τι λες βρε μεγαλε που θα γελασεις με την καθε εκδιδομενη εδω μεσα??? εχεις πολυ χολη δικε μου και αν το συνεχισεις θα γινουμε μπιλιες ειλικρινα...τραβα ρωτα δεν ειμαι τυχαιος και σεβομαι τον αλλον ειτε ανρας η γυμαικα η γκευ και κοιτα στο περιβαλον σου μηπως γαμιεται καμια διπλα σου και μετα μιλα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
το να εισαι μια και να πας για την καβλα σου καλα κανεις το να εισαι επαγγελματιας και να κανεις ραντεβου με αλλους ανθρωπους χωρις να ξερουν οτι κανεις ακραια πραγματα ειναι λιγο η πολυ παραλογο απλα
να ζητας βιογραφικο απο την καθε που πας ...ασε βρε τωρα καταλαβα τι εισαι

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
η ολγα δεν είναι τέτοια ,την παίρνω εδώ και έναν χρόνο έχει μεγάλη αίσθηση της καθαριότητας και της υγιεινής είναι πολύ ψαγμένη  γυναίκα όχι τόσο εμφανισιμη και παρα πολύ φθηνή γι αυτά που κάνει το πιο ακραίο που έχει κάνει μαζί μου είναι το cif με έμφαση στα ανοιχτά ματιά. ..

φιλε μου δεν την ξερω αλλα θα την υπερασπιστω γιατι εχει παιδια και ο λακαμας εδω μεσα βγηκε να την θαψει ας επεμβει ο γκουρου η ο grazy ivan που με ξερουν στο να σταματησει γιατι μαναδες δεν βριζουμε δεν κοροιδευουμε ...με ξερεται πολυ εδω μεσα αν συνεχισει θα γινει συρια ...προστατεψτε την υποληψη καθε κοπελας ελλεος πια ...

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
φιλε μου δεν την ξερω αλλα θα την υπερασπιστω γιατι εχει παιδια και ο λακαμας εδω μεσα βγηκε να την θαψει ας επεμβει ο γκουρου η ο grazy ivan που με ξερουν στο να σταματησει γιατι μαναδες δεν βριζουμε δεν κοροιδευουμε ...με ξερεται πολυ εδω μεσα αν συνεχισει θα γινει συρια ...προστατεψτε την υποληψη καθε κοπελας ελλεος πια ...
ούτε τε Συρία ούτε  Βοσνία απλώς κάμποσοι λακαμαδες την πηρανε δύο τρεις φορές
την βλέπουνε φουκαριάρα και ανεξάρτητη και θέλουνε τζάμπα κοκο και ύστερα την θάβουν
οι περισσότεροι από αυτούς βέβαια ούτε τα  φουστάνια  της θείας Ολγας δεν είναι άξιοι
να φορέσουνε για τετοιους ανδρες μιλάμε. ...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά το τηλ. της ολγας πού το βρίσκω?

στο χρυσο οδηγο ....ειδες φως και χωθηκες???ελεος βρε...λιθοβολεισται την κιαλο να δειξεται ποσο ηθικοι αντρες εισται και πιστοι στις συντροφου σας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom