80 Κλωτσες θα της δωσω !!!επιβεβαιώνω, πρόκειται για αματούρι (=δουλεύει μόνη της) όμως με κακώς νοούμενη επαγγελματική συμπεριφορά (πολύ τυπική δηλαδή), μπαζάκι στην φάτσα με πλαδαρό σώμα και κακή περίπτωση γενικότερα, το μόνο καλό ήταν το Β2Β που έκανε για λίγα λεπτά, εμένα με σέρβιρε και άφησε υποσχέσεις ότι από την επόμενη φορά θα μου καθόταν, όμως δεν ξέρω γιατί θα το επεδίωκε κανείς να την ξαναπάρει (σύνολο 80Ε )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
80 Κλωτσες θα της δωσω !!!
60 ζηταει LEON....
Ενταξει τοτε !!!60 ζηταει LEON....
60 για και μασαζ ???
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
επειδή εξηγηθήκαμε από την αρχή, μου είπε ότι θα κοστίσει 60Ε για μασάζ και φράπα και από εκεί και πέρα βλέπουμε, αν θυμάμαι καλά ανέφερε ως έξτρα και το Β2Β, οπότε στο τέλος έπρεπε να της δώσω κάτι παραπάνω (πιθανόν τα +20 να ήταν πολλά για ένα Β2Β και ένα καλαμωτό, αλλά στο τέλος ούτε η ίδια μου ζήτησε ακριβώς πόσα ήθελε και περίμενε από εμένα να δώσω κάτι... ίσως να μ'έπιασε και λίγο κώτσο, αλλά της έδωσα ένα εικοσάρικο παραπάνω μιας και ούτως ή άλλως στο 80ευρω το είχα υπολογίσει πριν την καλέσω)60 ζηταει LEON....
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
λοιπον ας βαλουμε τα πταγματα σε μια ταξη η μαρια εχει τα εξης θετικα και αρνητικα:
θετικα
ειναι ομορφη για τα δικα μου δεδομενα
ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας
δεν εχει καθολου περιττα κιλα οπως ειπαν καποιοι εν αντιθεση εχει κορμι του θανατα
εχει καβλοφατσα
εχει κοστος 60 ευρω για 1 ωρα χωρις χρονοτριβες, σχεση κοστος-αποδοσηw= VFM
αρνητικα
εκανα ασφηκτικο πρεσσιγκ για μπριζολιασμα και αρνηθηκε αυτα.....
xpapa επειδη σε εχω τεσταρει και αλλες φορες και ξερω οτι εισαι αξιοπιστος θα τιμησω την κοπελα... βεβαια χθες την πηρα τρεις φορες τηλεφωνο και δεν το σηκωσε.... γιατι?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
η κοπελα δουλευει μονη της, οταν αφιερωνει 1ωρα και 20 λεπτα για τον καθε πελατη (βαλε και ντουζ μπρος πισω και 1 ωρα καθαρο μασαζ) απο κει και περα αν αναλογιστεις οτο δουλευει 11πμ με 9 μμ ειναι 10 ωρες δηλαδη 8 πελατες.... τι σημαινει αυτο?? οτι εχει φουλ ωραριο και εχει λιγο χρονο για να σηλωσει το τηλ... απλα να επιμεινεις και ο κοπος σου θα ανταμειφθει... αν πας μια φορα πλεον η δευτερη και η τριτη φορα θα ειναι πολυ ευκολη για το ραντεβουxpapa επειδη σε εχω τεσταρει και αλλες φορες και ξερω οτι εισαι αξιοπιστος θα τιμησω την κοπελα... βεβαια χθες την πηρα τρεις φορες τηλεφωνο και δεν το σηκωσε.... γιατι?
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
η κοπελα δουλευει μονη της, οταν αφιερωνει 1ωρα και 20 λεπτα για τον καθε πελατη (βαλε και ντουζ μπρος πισω και 1 ωρα καθαρο μασαζ) απο κει και περα αν αναλογιστεις οτο δουλευει 11πμ με 9 μμ ειναι 10 ωρες δηλαδη 8 πελατες.... τι σημαινει αυτο?? οτι εχει φουλ ωραριο και εχει λιγο χρονο για να σηλωσει το τηλ... απλα να επιμεινεις και ο κοπος σου θα ανταμειφθει... αν πας μια φορα πλεον η δευτερη και η τριτη φορα θα ειναι πολυ ευκολη για το ραντεβου
thank you
η κοπελα δουλευει μονη της, οταν αφιερωνει 1ωρα και 20 λεπτα για τον καθε πελατη (βαλε και ντουζ μπρος πισω και 1 ωρα καθαρο μασαζ) απο κει και περα αν αναλογιστεις οτο δουλευει 11πμ με 9 μμ ειναι 10 ωρες δηλαδη 8 πελατες.... τι σημαινει αυτο?? οτι εχει φουλ ωραριο και εχει λιγο χρονο για να σηλωσει το τηλ... απλα να επιμεινεις και ο κοπος σου θα ανταμειφθει... αν πας μια φορα πλεον η δευτερη και η τριτη φορα θα ειναι πολυ ευκολη για το ραντεβου
ελληνιδα ειναι;;
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ελληνιδα ειναι φιλεελληνιδα ειναι;;
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
στην περιοχη που δραστηριοπειται σε κοντινη αποσταση εχει εδρα ποδοσφαιρικη ομαδα με ετος ιδρυσης 1896 μαλιστα η ομαδα αυτη εκανε προσφατα αλλαγη προπονητη, ανελαβε ο μαντζιος και παρεδωσε ο λεμονης... ο χωρος ειναι αρκετα προσεγμενος με καθαρες μπουρνουζοπετσετες για αφαιρεση της λιγδας απο πανω μας....Σε ποιά περιοχή δραστηριοποιειται? Ο χώρος καλός?
στην περιοχη που δραστηριοπειται σε κοντινη αποσταση εχει εδρα ποδοσφαιρικη ομαδα με ετος ιδρυσης 1896 μαλιστα η ομαδα αυτη εκανε προσφατα αλλαγη προπονητη, ανελαβε ο μαντζιος και παρεδωσε ο λεμονης... ο χωρος ειναι αρκετα προσεγμενος με καθαρες μπουρνουζοπετσετες για αφαιρεση της λιγδας απο πανω μας....
Να μην παω τοτε, μην ψαχνω την λιγδα μου !!!
Ν. Σμυρνη ???
Πανιωνιος ???
Το βρηκα ???
Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Να μην παω τοτε, μην ψαχνω την λιγδα μου !!!
Ν. Σμυρνη ???
Πανιωνιος ???
Το βρηκα ???
Xaxaxa...Ναι και στα 3..Να ομολογήσω, εγω δεν θα το έβρισκα, κι ας μένω κοντα..(δεν είμαι του ποδοσφαιρου..)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
φιλε η μαρια εινα 27 χρονων οντως κοριτσι της διπλανης πορτας τα γραφω και στην κριτικη μου που εκανα γι αυτη ,δεν εχει γραφτει οτι εχει παραπανησια κιλα αλλα οτι εχει λιγο ανοιχτη περιφερεια(εγω το εγραψα και μαλιστα με πηρε τηλ και μου εκανε παραπονα.....)το μπριζολιασμα το εχει κοψει αν και νομιζω οτι κανει μονο με μερικους απο τους παλιου της πελατες...λοιπον ας βαλουμε τα πταγματα σε μια ταξη η μαρια εχει τα εξης θετικα και αρνητικα:
θετικα
ειναι ομορφη για τα δικα μου δεδομενα
ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας
δεν εχει καθολου περιττα κιλα οπως ειπαν καποιοι εν αντιθεση εχει κορμι του θανατα
εχει καβλοφατσα
εχει κοστος 60 ευρω για 1 ωρα χωρις χρονοτριβες, σχεση κοστος-αποδοσηw= VFM
αρνητικα
εκανα ασφηκτικο πρεσσιγκ για μπριζολιασμα και αρνηθηκε αυτα.....
φιλε η μαρια εινα 27 χρονων οντως κοριτσι της διπλανης πορτας τα γραφω και στην κριτικη μου που εκανα γι αυτη ,δεν εχει γραφτει οτι εχει παραπανησια κιλα αλλα οτι εχει λιγο ανοιχτη περιφερεια(εγω το εγραψα και μαλιστα με πηρε τηλ και μου εκανε παραπονα.....)το μπριζολιασμα το εχει κοψει αν και νομιζω οτι κανει μονο με μερικους απο τους παλιου της πελατες...
Επιλεκτικη ???
Τοτε μαυρο και παλι μαυρο !!!
portoleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επιλεκτικη ???
Τοτε μαυρο και παλι μαυρο !!!
[size=11pt]Καλά!!! Κούνισε της λίγα μαρουλό(€)φυλλα και θα δούμε, αν θα σου κάτσει ή όχι!!![/size]
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Εχει συναντήσει κανένας συναγωνιστής αυτήν τήν κυρία?
[size=11pt]Καλά!!! Κούνισε της λίγα μαρουλό(€)φυλλα και θα δούμε, αν θα σου κάτσει ή όχι!!![/size]
Για κοροιδο ψαχνει ???
Θα της κουνισω, τα @@ μου και αν θελει θα τα παρει !!!
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
φιλε η μαρια εινα 27 χρονων οντως κοριτσι της διπλανης πορτας τα γραφω και στην κριτικη μου που εκανα γι αυτη ,δεν εχει γραφτει οτι εχει παραπανησια κιλα αλλα οτι εχει λιγο ανοιχτη περιφερεια(εγω το εγραψα και μαλιστα με πηρε τηλ και μου εκανε παραπονα.....)το μπριζολιασμα το εχει κοψει αν και νομιζω οτι κανει μονο με μερικους απο τους παλιου της πελατες...
.. νομίζω με αυτά που αναφέρεις την "εκθέτεις" ακόμα περισσότερο
..να μην επαναλαμβάνομαι με την κυρία...
..δεν είναι
καποιοι πιο πριν την εχουν περιγραψει, και εχει και περιτα κιλα κλπ..κλπ
..[size=14pt]δεν νομίζω πως εχει κάτι ιδιαίτερο από τις άλλες του σιναφιού[/size]....(εκτός του ότι ξέρει-κάνει κ λίγο μασσάζ)
..και μετά απο επισκέψεις, αναφορές "δοκιμαστών" κλπ..κλπ...
μάλλον πάμε στο [size=12pt]ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ[/size]...
...και ας πάρει τηλέφωνα να μας κάνει τα παραπονάκια της... (ας πρόσεχε!!!)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις