delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
και σταματα να στλενεις p.m. και να μας εξηγεις
οτι η τιμη αλλαζει γιατι αλλαζεισ σεντονια κλπ.
ελεος!
ποσα σεντονια αλλαζεις ? αν τα αλλαζεις σε καθε πελατη...
καλο μου κοριτσι μην συνεχιζεις!
και σταματα να στλενεις p.m. και να μας εξηγεις
οτι η τιμη αλλαζει γιατι αλλαζεισ σεντονια κλπ.
ελεος!
ποσα σεντονια αλλαζεις ? αν τα αλλαζεις σε καθε πελατη...
καλο μου κοριτσι μην συνεχιζεις!
Σαν Βίκυ ξεκίνησε να πλασάρει τον εαυτό της στις αγγελίες και σαν Βίκυ είχε συστηθεί στους περισσότερους. Το Στεφανία το χρησιμοποιεί στο fb και το ανακαλύψανε κάποια παιδιά από εδώ.και κάτι άσχετο από μένα
γιατί η πολυσυζητημένη κοπελιά διαθέτει 2 ονόματα; Και Βίκυ και Στεφανια;
ρε φιλε το πλυντηριο-καθαριστηριο-σιδερωτηριο κοστιζει.τι να κανει η κοπελλα?
Σαν Βίκυ ξεκίνησε να πλασάρει τον εαυτό της στις αγγελίες και σαν Βίκυ είχε συστηθεί στους περισσότερους. Το Στεφανία το χρησιμοποιεί στο fb και το ανακαλύψανε κάποια παιδιά από εδώ.
Εγώ 3 φορές είχα βρεθεί μαζί της. Στις δύο πρώτες έκανα το πρόγραμμα των 30€,της μιας ώρας δηλαδή με φραπέ και μου έλεγε τις γνωστές παπαριές, ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω κλπκλπ.
Τη δευτερη φορά που ξαναβρεθήκαμε και ζήτησα πάλι κάτι παραπάνω μου ειπε: ¨Πάρε το διώρο πρόγραμα των 50€ και δεν θα χάσεις."
Το πήρα ο μαλάκας και έχασα. Έχασα 50€ + 23€ το χοτέλι και στην ουσία μου έκανε μιαμιση ώρα μασαζ και κανα 20λεπτο χαδάκια στα ευαίσθητα σημεία τελειώνοντάς με, με φραπέ μόνο.
Από τότε έκοψα και δεν την ξαναπήρα
Νομίζω παραασχοληθήκαμε με το θέμα της Στεφανίας,η όπως αλλοιώς λέγεται......είναι κι αυτή μία πρόταση αναμεσα σε πολλές άλλες.....με τα καλά της και τα κακά της......νομίζω ο Τερρυ έδωσε ένα σωστό περίγραμμα.......δεν ωφελεί να τσακωνόμαστε τώρα για το αν προμοτάρεται,η αν κάποιος την εχει κανει θεά.......
Πάμε παρακάτω να μιλήσουμε και για καμμιά άλλη........
Σαν Βίκυ ξεκίνησε να πλασάρει τον εαυτό της στις αγγελίες και σαν Βίκυ είχε συστηθεί στους περισσότερους. Το Στεφανία το χρησιμοποιεί στο fb και το ανακαλύψανε κάποια παιδιά από εδώ.
Εγώ 3 φορές είχα βρεθεί μαζί της. Στις δύο πρώτες έκανα το πρόγραμμα των 30€,της μιας ώρας δηλαδή με φραπέ και μου έλεγε τις γνωστές παπαριές, ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω κλπκλπ.
Τη δευτερη φορά που ξαναβρεθήκαμε και ζήτησα πάλι κάτι παραπάνω μου ειπε: ¨Πάρε το διώρο πρόγραμα των 50€ και δεν θα χάσεις."
Το πήρα ο μαλάκας και έχασα. Έχασα 50€ + 23€ το χοτέλι και στην ουσία μου έκανε μιαμιση ώρα μασαζ και κανα 20λεπτο χαδάκια στα ευαίσθητα σημεία τελειώνοντάς με, με φραπέ μόνο.
Από τότε έκοψα και δεν την ξαναπήρα
original.. miss piggy ! δηλαδη. . .ειπαμε και δεν τα ξαναλεμε οτι ειναι πολυ βρωμιαρα τελος και μην ακουσω κανενα παπαρα να την σιγινταρει αντε στα διαλα με την μαλακω
ειπαμε και δεν τα ξαναλεμε οτι ειναι πολυ βρωμιαρα τελος και μην ακουσω κανενα παπαρα να την σιγινταρει αντε στα διαλα με την μαλακω
Εγω το έχω γραψει και σε άλλο θρεντ αυτο πριν προχωρησεις με κάποια την ρωτάς τι περιλαμβάνει το προγραμμα μην ντρεπομαστε επαγγελματιες ειναι πελάτες ειμαστε.
Καλη η πλάκα και ο χαβαλες αλλα αμα δεν καταλαβεις τι δινει η άλλη και τι θελεις εσυ να πάρεις λογικο δεν ειναι να μην περάσεις καλα? εγω πχ σε μασατζιδικα που θα σου πουνε "κατεβάσατε την πετσετα το σπαμ κλεινει για εσάς..." δεν προκειται να πατησω ουτε απεξω γιατι δεν με ενδιαφερει να πάω εκει και να μην κανω τιποτα θέλω το κατι παραπανω απο αυτες τις συνεδριες. Επισης δεν ξαναπαταω σε μαγαζια που δεν μου ανοιξαν την πρωτη αντε την δευτερη φορά.... δεν με ειδες? δεν με ακουσες? προβλημα σου εσυ θα χάσεις λεφτά και πελάτη. Δεν θα ξεροσταλιάσω εγω απο κατω να με επιλέξεις εσυ για να μου ανοιξεις.
adonis.corsi.η στεφανια βικυ καλυτερα...
σταματα φτανει σε καταλαβαμε!
κανε φουλ με ολους και μασαζακι και θα εχεις πελατεια.
σταματα να επιλεγεις και να κανονιζεισ την τιμη αναλογως
ειδικα αυτο το "μην το πεις σε κανενα" ελεος!!!
Επιτέλους μετά από τόσο καιρό βρήκα φοιτήτρια νοσηλευτικής που κατέχει το μασαζ και τελειώνει με χειρομάλαξη και αναλόγως πως θα φερθείς παίζει και στοματικό.Το μόνο κακό είναι ότι φοβάται και δεν θέλει να ανοίξει τον κύκλο της τουλάχιστον ακόμη.
Έκανα κι εγώ δοκιμή με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μετά από προσπάθεια. Πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενική αλλά τα καλά σταματούν εκεί. Δυστυχώς τουλάχιστον προς το παρόν, η κοπέλα δεν κάνει για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Το μασάζ της πολύ μέτριο, αν και το προσπαθεί και είναι πολύ φιλότιμη. Δεν το κατέχει όμως. Για τα υπόλοιπα, δεν έγινε τίποτα αν και το ζήτησα. Αν αποφασίσει κάποια στιγμή να το κάνει πιο συνειδητοποιημένα, είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθεί σε καλή περίπτωση. Προς το παρόν όμως καλύτερα άλλες επιλογές.
Έκανα κι εγώ δοκιμή με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μετά από προσπάθεια. Πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενική αλλά τα καλά σταματούν εκεί. Δυστυχώς τουλάχιστον προς το παρόν, η κοπέλα δεν κάνει για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Το μασάζ της πολύ μέτριο, αν και το προσπαθεί και είναι πολύ φιλότιμη. Δεν το κατέχει όμως. Για τα υπόλοιπα, δεν έγινε τίποτα αν και το ζήτησα. Αν αποφασίσει κάποια στιγμή να το κάνει πιο συνειδητοποιημένα, είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθεί σε καλή περίπτωση. Προς το παρόν όμως καλύτερα άλλες επιλογές.
οκ δεν το κατεχει αλλα εστω Απο εμφανιση τι λεει ? baby face ? σώμα ? υψος ? φωτο υπαρχει πουθενα ?