Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Όχι, εγώ δεν είχα δει φωτό πριν τη συναντήσω. Θα έλεγα ότι είναι στο επίπεδο της Στεφανίας η εμφάνισή της.
Αν η εμφάνιση της ειναι σάν τής Στεφανίας,δέν ξέρει μασάζ,δέν κάνει καί σέξ,τότε γιατί νά τήν συναντήσουμε?

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Αν η εμφάνιση της ειναι σάν τής Στεφανίας,δέν ξέρει μασάζ,δέν κάνει καί σέξ,τότε γιατί νά τήν συναντήσουμε?

Αυτό λέμε φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να τη συναντήσεις με αυτές τις προϋποθέσεις

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Όχι, εγώ δεν είχα δει φωτό πριν τη συναντήσω. Θα έλεγα ότι είναι στο επίπεδο της Στεφανίας η εμφάνισή της.

αστα να πανε δηλαδη.... δεν χρειαζεται να φοβάται να ανοιξει τον κυκλο της... κλειστος θα μεινει

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εγω το έχω γραψει και σε άλλο θρεντ αυτο πριν προχωρησεις με κάποια την ρωτάς τι περιλαμβάνει το προγραμμα μην ντρεπομαστε επαγγελματιες ειναι πελάτες ειμαστε.

Καλη η πλάκα και ο χαβαλες αλλα αμα δεν καταλαβεις τι δινει η άλλη και τι θελεις εσυ να πάρεις λογικο δεν ειναι να μην περάσεις καλα? εγω πχ σε μασατζιδικα που θα σου πουνε "κατεβάσατε την πετσετα το σπαμ κλεινει για εσάς..." δεν προκειται να πατησω ουτε απεξω γιατι δεν με ενδιαφερει να πάω εκει και να μην κανω τιποτα θέλω το κατι παραπανω απο αυτες τις συνεδριες. Επισης δεν ξαναπαταω σε μαγαζια που δεν μου ανοιξαν την πρωτη αντε την δευτερη φορά.... δεν με ειδες? δεν με ακουσες? προβλημα σου εσυ θα χάσεις λεφτά και πελάτη. Δεν θα ξεροσταλιάσω εγω απο κατω να με επιλέξεις εσυ για να μου ανοιξεις.
ρε παιδια να ρωτατε
και χυμα δλδ οπως - μουνι δινεις κουκλα μου?
αμα δε δινει πας παρακατω

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

λοιπον λαδακης δεν ειμαι αρα για μασαζ δεν ξερω τα το τι και πως...

Η κυρια ομως συνηθιζει να το πηγαινει το ραντεβου και σε χοτελ...

να ξερετε οτι τον πουτσο τον φοβαται ομως...και πολυ!

Ειχαμε μιλησει εδω για την κυρια πριν τρεις μηνες περιπου...ειχε μπει εδω και με nick name μαλιστα...
κλασσικη περιπτωση ανιατης πεοφοβιας δλδ
εχει καταντησει μαστιγα  :2funny:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αγαπητοι κύριοι,λυπάμαι αλλα αυτό το είδος αισχρών βδελλύγματων που διαβαζω, εκρέει μόνο απο την πάνω τρύπα ενός ανθρωπόμορφου ασκού, στην συγκριση του οποίου ενας βόθρος φαντάζει ακριβο Γαλλικο αρωμα!
κελ φιλοσοφ!  :kneel:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Δέν υπάρχει τελικά καμμιά μασέζ,αξιόλογης εμφάνισης,νά κάνει αξιοπρεπές μασάζ καί νά τελειώνει τήν συνεδρία μέ ανακουφιστικό σέξ.Κολλήσαμε!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δέν υπάρχει τελικά καμμιά μασέζ,αξιόλογης εμφάνισης,νά κάνει αξιοπρεπές μασάζ καί νά τελειώνει τήν συνεδρία μέ ανακουφιστικό σέξ.Κολλήσαμε!
Για ριξε μια ματια εδω...Εχω ανεβασει κριτικη....Για μενα που δεν ειμαι λαδακης δεν ξερω απο το τριψιμο που κανει(την ειδα οργανωμενη παντως και φορτσατη) ...Στα αλλα μπορει σε εσενα να ειναι καλη...Εμενα ισως επειδη ειμαι γερος ανθρωπος δεν μου εκανε και πολλα....

ΥΓ Θελει πολυ ψαξιμα και δοκιμη. Γενικα μπορει να βγαλετε καλα πραγματα....Απλα θελει και υπομονη (και φυσικα επενδυση)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Για ριξε μια ματια εδω...Εχω ανεβασει κριτικη....Για μενα που δεν ειμαι λαδακης δεν ξερω απο το τριψιμο που κανει(την ειδα οργανωμενη παντως και φορτσατη) ...Στα αλλα μπορει σε εσενα να ειναι καλη...Εμενα ισως επειδη ειμαι γερος ανθρωπος δεν μου εκανε και πολλα....

ΥΓ Θελει πολυ ψαξιμα και δοκιμη. Γενικα μπορει να βγαλετε καλα πραγματα....Απλα θελει και υπομονη (και φυσικα επενδυση)

:hi: zad . ... Καταντήσαμε το νήμα '' μασαζ κατ' οικον'' σε Στεφανία-Βίκυ.. για να φρεσκάρουμε και τίποτα άλλο

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το ξέρω μα αυτό λέω..για την Σάντυ... να φρεσκάρουμε λίγο τα πράγματα !
Η Σαντυ εκανε καλο γαμησι φιλε....Ασχετως αν εγω δεν περασα πολυ καλα...Αλλοι φιλοι μπορει να περασουν σουπερ με μασαζ μεσα...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955

Τήν είχα διαβάσει τήν κριτική σου τότε καί επειδή είχες αφήσει περιθώριο γιά κάτι καλό σέ μασάζ προσπάθησα επι δύο ημέρες,νά επικοινωνήσω μαζί της,αλλά φεύ.Δέν απαντά στίς κλήσεις.Τό ίδιο καί σήμερα.Δέν απαντά.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,ότι θέλει ψάξιμο,δοκιμή καί χρήμα η δουλειά.Υπομονή!  ;)

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Τήν είχα διαβάσει τήν κριτική σου τότε καί επειδή είχες αφήσει περιθώριο γιά κάτι καλό σέ μασάζ προσπάθησα επι δύο ημέρες,νά επικοινωνήσω μαζί της,αλλά φεύ.Δέν απαντά στίς κλήσεις.Τό ίδιο καί σήμερα.Δέν απαντά.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,ότι θέλει ψάξιμο,δοκιμή καί χρήμα η δουλειά.Υπομονή!  ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Ραντεβού ξανά με στεφανία. Καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μασάζ. Η κοπέλα το κατέχει, το προσπαθεί και γενικά δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Δε θα πώ άλλα γιατί και έχουν ειπωθεί, και θα κατηγορηθώ για promotion.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom