Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
τι κοινό έχει η Στεφανία και ο Bruce Willis;
Και εγώ μία από τα ίδια. Μετά την κριτική του zadren είχα προσπαθήσει να την βρώ χωρίς επιτυχία. Την έχει συναντήσει κανείς τώρα τελευταία? Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω τώρα που μου την θυμήσατε και αν την πετύχω θα σας πω.Τήν είχα διαβάσει τήν κριτική σου τότε καί επειδή είχες αφήσει περιθώριο γιά κάτι καλό σέ μασάζ προσπάθησα επι δύο ημέρες,νά επικοινωνήσω μαζί της,αλλά φεύ.Δέν απαντά στίς κλήσεις.Τό ίδιο καί σήμερα.Δέν απαντά.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,ότι θέλει ψάξιμο,δοκιμή καί χρήμα η δουλειά.Υπομονή! ;)
Ραντεβού ξανά με στεφανία. Καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μασάζ. Η κοπέλα το κατέχει, το προσπαθεί και γενικά δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Δε θα πώ άλλα γιατί και έχουν ειπωθεί, και θα κατηγορηθώ για promotion.
Αυτό θα πεί τύχη. Μόλις της έστειλα μύνημα και μου απάντησε άμεσα. Θα μιλήσουμε το πρωί για τα περαιτέρωΚαι εγώ μία από τα ίδια. Μετά την κριτική του zadren είχα προσπαθήσει να την βρώ χωρίς επιτυχία. Την έχει συναντήσει κανείς τώρα τελευταία? Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω τώρα που μου την θυμήσατε και αν την πετύχω θα σας πω.
γιατι ρε φιλε??? ποιος ειπε οτι το να περνας καλα ειναι σα να κανεις ανωγιο??Ραντεβού ξανά με στεφανία. Καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μασάζ. Η κοπέλα το κατέχει, το προσπαθεί και γενικά δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Δε θα πώ άλλα γιατί και έχουν ειπωθεί, και θα κατηγορηθώ για promotion.
σωστος
η κοπελα το κατεχει αβερτα το μασαζ
γιατι ρε φιλε??? ποιος ειπε οτι το να περνας καλα ειναι σα να κανεις ανωγιο??
Καλα εκανες και τα ειπες...εμπειρια ειναι...ετσι δεν ειναι?
πηρα και εγω την αγνη!πολυ καλο μασαζ 1 ωρα και μετα τα παντα ολα!!..Καλησπέρα..
πήρα αυτήν σήμερα περίμενα καμιά νταρντάνα σύμφωνα με τις φωτό, αλλά τελικά είναι ένα petit Ουγγαρέζικο καυλάκι με γλυκό πονηρό μουτράκι...πολύ καλό μασάζ (είναι επαγγελματίας) και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος...χαμογελαστή, κοινωνική, πολύ ωραίο πλασματάκι..παρ ότι είναι εκτός target group, σκέφτομαι να ξαναπάρω...50 ευρώ...
οταν λες τα παντα ολα?πηρα και εγω την αγνη!πολυ καλο μασαζ 1 ωρα και μετα τα παντα ολα!!
για να βρειτε το τηλ καντε αναζητηση αγνη μασαζ...
Τουναντίον. Όλοι συμφωνούμε ότι κάνει καλό μασαζ. Όλοι συμφωνούμε ότι είναι ασχημη και χοντρούλα. Απλα μονη της χαλασε την φήμη της με το να κάνει διακρίσεις στις υπηρεσίες και στα λεφτάΝαι φυσικά, απλά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διχογνωμία με τη συγκεκριμένη κοπέλα
Αν σου πω εγω, θα μου υποσχεθεις να μην το πεις πουθενα?ξεκόλυμα απο στεφανια
ξερουμε κατι για τις βυζαρες;
όπως τα λες μονο που εμένα μου ζητησε επι πλεον ευρω 20 για ελευθερο στοματικοΣυνάντησα και εγώ την Αγνή πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι νέα (γύρω στα 30) και εμφανίσιμη στρουμπουλουλι με σχιστα ματια. Έχει πιασιματάκια και μεγάλο φυσικό στήθος (size 3 πιστεύω). Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το μασάζ της καθώς η κοπέλα δουλεύει και μόνιμα σε ΣΠΑ. Επίσης είναι πολύ φιλική και έχει ασυναγώνιστη τιμή στα 50€ για μια ολόκληρη ώρα, 45 λεπτά τέλειο μασάζ και μετά 2ο γύρο με ορεξάτο σεξ. Άλλες πατσαβούρες χρεώνουν 50€ σκέτο μασάζ και δεν εχουν ιδέα κι'όλας... Την προτέινω ανεπιφύλακτα.
Για να βρείτε το τηλ της γράψτε στο google: 74-masaz-agni και είναι το 1ο αποτέλεσμα. (*******)
ΠΑιδες η Αγνη , παιζει μπαλα και στο χωρο σου , ή εχει δικο της ή μονο σε ξενοδοχειο ( και σε ποια περιοχη παιζει ) .
Ευχαριστω
Η φιλη μας η Ολγα θα απουσιασει για περιπου 10 μερες....Θα βρισκεται εκτος Αθηνων...
Τι δεν καταλαβες?