Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Τήν είχα διαβάσει τήν κριτική σου τότε καί επειδή είχες αφήσει περιθώριο γιά κάτι καλό σέ μασάζ προσπάθησα επι δύο ημέρες,νά επικοινωνήσω μαζί της,αλλά φεύ.Δέν απαντά στίς κλήσεις.Τό ίδιο καί σήμερα.Δέν απαντά.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,ότι θέλει ψάξιμο,δοκιμή καί χρήμα η δουλειά.Υπομονή!  ;)
Και εγώ μία από τα ίδια. Μετά την κριτική του zadren είχα προσπαθήσει να την βρώ χωρίς επιτυχία. Την έχει συναντήσει κανείς τώρα τελευταία? Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω τώρα που μου την θυμήσατε και αν την πετύχω θα σας πω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ραντεβού ξανά με στεφανία. Καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μασάζ. Η κοπέλα το κατέχει, το προσπαθεί και γενικά δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Δε θα πώ άλλα γιατί και έχουν ειπωθεί, και θα κατηγορηθώ για promotion.

σωστος
η κοπελα το κατεχει αβερτα το μασαζ

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Και εγώ μία από τα ίδια. Μετά την κριτική του zadren είχα προσπαθήσει να την βρώ χωρίς επιτυχία. Την έχει συναντήσει κανείς τώρα τελευταία? Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω τώρα που μου την θυμήσατε και αν την πετύχω θα σας πω.
Αυτό θα πεί τύχη. Μόλις της έστειλα μύνημα και μου απάντησε άμεσα. Θα μιλήσουμε το πρωί για τα περαιτέρω

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ραντεβού ξανά με στεφανία. Καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μασάζ. Η κοπέλα το κατέχει, το προσπαθεί και γενικά δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Δε θα πώ άλλα γιατί και έχουν ειπωθεί, και θα κατηγορηθώ για promotion.
γιατι ρε φιλε??? ποιος ειπε οτι το να περνας καλα ειναι σα να κανεις ανωγιο??
Καλα εκανες και τα ειπες...εμπειρια ειναι...ετσι δεν ειναι?

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε??? ποιος ειπε οτι το να περνας καλα ειναι σα να κανεις ανωγιο??
Καλα εκανες και τα ειπες...εμπειρια ειναι...ετσι δεν ειναι?

Ναι φυσικά, απλά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διχογνωμία με τη συγκεκριμένη κοπέλα και δε θέλω να συμμετάσχω σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι τα πάνε καλά με κάποιους ανθρώπους και όχι καλά με άλλους, εγώ όμως θέλω να μιλήσω μόνο για τις υπηρεσίες της κοπέλας, τις οποίες θεωρώ εξαιρετικές. Για μένα το πιο σημαντικό από όλα είναι το μασάζ, με ένα καλό τελειώμα στο τέλος. Ούτε σεξ θέλω μετά το μασάζ ούτε τίποτα άλλο. Το τι παραπάνω κάνει ή δεν κάνει η Στεφανία δε με απασχολεί. Επίσης βασικό για μένα είναι ότι ακόμα και σε φάση που την έχω καλέσει αργά, δε δείχνει κουρασμένη αλλά το πρόγραμμά της είναι σταθερά πολύ καλό.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
..Καλησπέρα..

πήρα αυτήν σήμερα περίμενα καμιά νταρντάνα σύμφωνα με τις φωτό, αλλά τελικά είναι ένα petit Ουγγαρέζικο καυλάκι με γλυκό πονηρό μουτράκι...πολύ καλό μασάζ (είναι επαγγελματίας) και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος...χαμογελαστή, κοινωνική, πολύ ωραίο πλασματάκι..παρ ότι είναι εκτός target group, σκέφτομαι να ξαναπάρω...50 ευρώ...
πηρα και εγω την αγνη!πολυ καλο μασαζ 1 ωρα και μετα τα παντα ολα!!
για να βρειτε το τηλ καντε αναζητηση αγνη μασαζ...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι φυσικά, απλά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διχογνωμία με τη συγκεκριμένη κοπέλα
Τουναντίον. Όλοι συμφωνούμε ότι κάνει καλό μασαζ. Όλοι συμφωνούμε ότι είναι ασχημη και χοντρούλα. Απλα μονη της χαλασε την φήμη της με το να κάνει διακρίσεις στις υπηρεσίες και στα λεφτά

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ρε αγορια , βαλτε το "προσθετο" tineye [ ] στον browser σας για να τσεκαρετε μονοι τις εικονες που βλεπετε ! ! ! ! 

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Συνάντησα και εγώ την Αγνή πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι νέα (γύρω στα 30) και εμφανίσιμη στρουμπουλουλι με σχιστα ματια. Έχει πιασιματάκια και μεγάλο φυσικό στήθος (size 3 πιστεύω). Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το μασάζ της καθώς η κοπέλα δουλεύει και μόνιμα σε ΣΠΑ. Επίσης είναι πολύ φιλική και έχει ασυναγώνιστη τιμή στα 50€ για μια ολόκληρη ώρα, 45 λεπτά τέλειο μασάζ και μετά 2ο γύρο με ορεξάτο σεξ. Άλλες πατσαβούρες χρεώνουν 50€ σκέτο μασάζ και δεν εχουν ιδέα κι'όλας... Την προτέινω ανεπιφύλακτα.

Για να βρείτε το τηλ της γράψτε στο google: 74-masaz-agni και είναι το 1ο αποτέλεσμα. (*****)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ΠΑιδες η Αγνη , παιζει μπαλα και στο χωρο σου , ή εχει δικο της ή μονο σε ξενοδοχειο ( και σε ποια περιοχη παιζει ) .
Ευχαριστω

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνάντησα και εγώ την Αγνή πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι νέα (γύρω στα 30) και εμφανίσιμη στρουμπουλουλι με σχιστα ματια. Έχει πιασιματάκια και μεγάλο φυσικό στήθος (size 3 πιστεύω). Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το μασάζ της καθώς η κοπέλα δουλεύει και μόνιμα σε ΣΠΑ. Επίσης είναι πολύ φιλική και έχει ασυναγώνιστη τιμή στα 50€ για μια ολόκληρη ώρα, 45 λεπτά τέλειο μασάζ και μετά 2ο γύρο με ορεξάτο σεξ. Άλλες πατσαβούρες χρεώνουν 50€ σκέτο μασάζ και δεν εχουν ιδέα κι'όλας... Την προτέινω ανεπιφύλακτα.

Για να βρείτε το τηλ της γράψτε στο google: 74-masaz-agni και είναι το 1ο αποτέλεσμα. (*******)
όπως τα λες μονο που εμένα μου ζητησε επι πλεον ευρω 20 για ελευθερο στοματικο

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
ΠΑιδες η Αγνη , παιζει μπαλα και στο χωρο σου , ή εχει δικο της ή μονο σε ξενοδοχειο ( και σε ποια περιοχη παιζει ) .
Ευχαριστω

Δεν έχει δικό της χώρο. Κάνει επισκέψεις στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο και νομίζω ότι πάει σε κεντρικές περιοχές μόνο επειδή δεν οδηγεί.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η φιλη μας η Ολγα θα απουσιασει για περιπου 10 μερες....Θα βρισκεται εκτος Αθηνων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom