zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
με κόπανο η χωρίς;
με κόπανο η χωρίς;
η καργιολα δεν εχει δουλεια τωρα στον δικο της χωρο και προμοταρει να κινηθει η δουλεια ουστ μωρη σαυραμυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
Να θυμίσω 2 πράγματα για να μην μου στέλνετε πμ,τα οποία δεν πρόκειται να απαντήσω.........όποια κοπέλλα κάνει αυτή τη δουλειά,είναι εξ' ορισμού πουτάνα....τέλος! τώρα,υπάρχουν καλές και κακές πουτάνες.Δηλαδή,καλές και κακές συμπεριφορές.Μην παραμυθιάζεστε από το "ενδιαφέρον" η την ευγένεια κάποιας κοπέλλας,τη δουλειά της κάνει........Δοκιμάστε να της ζητήσετε κάτι δωρεάν και θα δείτε αλλαγή συμπεριφοράς αμεσως.........
Δεύτερον,την τελευταία φορά που δώσαμε τηλέφωνο σε μέλος με 2 ποστς και εγγραφή την ιδια μερα,πήγε ενας μαλάκας από εδώ μεσα,το έπαιξε αστυνομικός στην κοπέλλα,δεν την πλήρωσε και την εκβίασε κιόλας........Οι περισσότεροι ξερουν το περιστατικό.Λοιπόν,κομμένα αυτά.Πρώτα θα συμμετέχετε ενεργά,θα δόσετε πληροφορίες και ενημερώσεις,και μετά θα ζητάτε τηλέφωνα και πληροφορίες........
Να θυμίσω 2 πράγματα για να μην μου στέλνετε πμ,τα οποία δεν πρόκειται να απαντήσω.........όποια κοπέλλα κάνει αυτή τη δουλειά,είναι εξ' ορισμού πουτάνα....τέλος! τώρα,υπάρχουν καλές και κακές πουτάνες.Δηλαδή,καλές και κακές συμπεριφορές.Μην παραμυθιάζεστε από το "ενδιαφέρον" η την ευγένεια κάποιας κοπέλλας,τη δουλειά της κάνει........Δοκιμάστε να της ζητήσετε κάτι δωρεάν και θα δείτε αλλαγή συμπεριφοράς αμεσως.........
Δεύτερον,την τελευταία φορά που δώσαμε τηλέφωνο σε μέλος με 2 ποστς και εγγραφή την ιδια μερα,πήγε ενας μαλάκας από εδώ μεσα,το έπαιξε αστυνομικός στην κοπέλλα,δεν την πλήρωσε και την εκβίασε κιόλας........Οι περισσότεροι ξερουν το περιστατικό.Λοιπόν,κομμένα αυτά.Πρώτα θα συμμετέχετε ενεργά,θα δόσετε πληροφορίες και ενημερώσεις,και μετά θα ζητάτε τηλέφωνα και πληροφορίες........
Εμένα προσωπικά μου αρκεί ότι η υπηρεσία που προσφέρει η Στεφανία είναι πολύ καλή και σε καλή τιμή. Όλα τα άλλα μπορεί να ισχύουν αλλά δε με ενδιαφέρουν γιατί δεν πρόκειται ούτε να την παντρευτώ ούτε να την πιάσω γκόμενα. Είναι μια καθαρά εμπορική συναλλαγή και θεωρώ ότι και τα 2 μέρη είναι κερδισμένα από αυτή.
Συμφωνώ με το φίλο 100%
παντρεψου την ! να ησυχασουμε..Οτι,οπως και οσο και να γραψετε...τομους ολοκληρους αν μπορειτε...καλοσυνη σας...γραμμενα κανονικα τα εχω! Εγω μονο την Στεφανια καλω γιατι ειναι αριστη μασεζ και η συμπεριφορα της προς εμενα ειναι αψογη!πραγματικα κυρια!και για μενα μονο αυτο μετραει!Ζω μεσω των δικων μου εμπειριων και οχι μεσω εμπειριων τριτων
φιλε, μεχρι χθες καλα...Ομως τωρα αρχιζεις και κουραζεις...οκ...καταλαβαμε...μην το συνεχιζεις με την κοπελα...οταν θελουμε να μας κουνησουν τα αρχιδια λοιπον με μινερβα σου δνουμε ορκο στοας οτι εκει θα παμε...Οτι,οπως και οσο και να γραψετε...τομους ολοκληρους αν μπορειτε...καλοσυνη σας...γραμμενα κανονικα τα εχω! Εγω μονο την Στεφανια καλω γιατι ειναι αριστη μασεζ και η συμπεριφορα της προς εμενα ειναι αψογη!πραγματικα κυρια!και για μενα μονο αυτο μετραει!Ζω μεσω των δικων μου εμπειριων και οχι μεσω εμπειριων τριτων
φιλε, μεχρι χθες καλα...Ομως τωρα αρχιζεις και κουραζεις...οκ...καταλαβαμε...μην το συνεχιζεις με την κοπελα...οταν θελουμε να μας κουνησουν τα αρχιδια λοιπον με μινερβα σου δνουμε ορκο στοας οτι εκει θα παμε...
τιποτε αλλο εχεις να προτεινεις??
Δε μου λέτε κορίτσια,ξερουμε κάτι γι' αυτή την αγγελία?
Αστο ρε φιλαράκι. Αφού περνάς καλά εσύ εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αλλα μη μας ζαλίζεις άλλο τον έρωτα. Όταν εσύ πήγαινες για μασαζ, εμείς γυρίζαμε. Μερικοί από εδώ μέσα μάλιστα όταν πήγαιναν για μασαζ, η γκομενίτσα σου ήταν ακόμα αγέννητη. Ξέρουμε πολύ καλά τι φρούτο είναι η κάθε μιά από εδώ μέσα. Ναι μεν σε κάποια σημεία είναι καλή αλλα μην υπερβάλουμε κιόλας.Οτι,οπως και οσο και να γραψετε...τομους ολοκληρους αν μπορειτε...καλοσυνη σας...γραμμενα κανονικα τα εχω! Εγω μονο την Στεφανια καλω γιατι ειναι αριστη μασεζ και η συμπεριφορα της προς εμενα ειναι αψογη!πραγματικα κυρια!και για μενα μονο αυτο μετραει!Ζω μεσω των δικων μου εμπειριων και οχι μεσω εμπειριων τριτων
Την Βίκυ-Στεφανία δεν την λές και πουρό. 23 χρονών κοπέλα είναι. Δηλαδή πιπίνι σύμφωνα με την υπογραφή σου.
Την Βίκυ-Στεφανία δεν την λές και πουρό. 23 χρονών κοπέλα είναι. Δηλαδή πιπίνι σύμφωνα με την υπογραφή σου.
Λες οτι ....Με την Στεφανία γνωριζόμαστε απο πολύ καιρο σχεδόν απο όταν ξεκίνησε και η μεταξύ μας συναλλαγή υπήρξε μεχρι σήμερα άψογη, χωρίς παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις ρόλων. Ήταν ξεκάθαρη από την αρχή στο τι παρέχει στο τι ΔΕΝ παρέχει και το τίμημα των παροχών της που ειναι value for money....
Απο θέμα ηλικίας φαίνεται το ποσο ειναι δε γίνεται αυτο να το αμφισβητήσει κανένας...