Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
520
Πόντοι
81
Να θυμίσω 2 πράγματα για να μην μου στέλνετε πμ,τα οποία δεν πρόκειται να απαντήσω.........όποια κοπέλλα κάνει αυτή τη δουλειά,είναι εξ' ορισμού πουτάνα....τέλος! τώρα,υπάρχουν καλές και κακές πουτάνες.Δηλαδή,καλές και κακές συμπεριφορές.Μην παραμυθιάζεστε από το "ενδιαφέρον" η την ευγένεια κάποιας κοπέλλας,τη δουλειά της κάνει........Δοκιμάστε να της ζητήσετε κάτι δωρεάν και θα δείτε αλλαγή συμπεριφοράς αμεσως.........
Δεύτερον,την τελευταία φορά που δώσαμε τηλέφωνο σε μέλος με 2 ποστς και εγγραφή την ιδια μερα,πήγε ενας μαλάκας από εδώ μεσα,το έπαιξε αστυνομικός στην κοπέλλα,δεν την πλήρωσε και την εκβίασε κιόλας........Οι περισσότεροι ξερουν το περιστατικό.Λοιπόν,κομμένα αυτά.Πρώτα θα συμμετέχετε ενεργά,θα δόσετε πληροφορίες και ενημερώσεις,και μετά θα ζητάτε τηλέφωνα και πληροφορίες........

Το θέμα είναι ότι εξαιτίας αυτών των μαλακισμένων παιδιών την πληρώνουμε μετά όλοι οι υπόλοιποι με μαλακισμένες συμπεριφορές απο αυτές

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Να θυμίσω 2 πράγματα για να μην μου στέλνετε πμ,τα οποία δεν πρόκειται να απαντήσω.........όποια κοπέλλα κάνει αυτή τη δουλειά,είναι εξ' ορισμού πουτάνα....τέλος! τώρα,υπάρχουν καλές και κακές πουτάνες.Δηλαδή,καλές και κακές συμπεριφορές.Μην παραμυθιάζεστε από το "ενδιαφέρον" η την ευγένεια κάποιας κοπέλλας,τη δουλειά της κάνει........Δοκιμάστε να της ζητήσετε κάτι δωρεάν και θα δείτε αλλαγή συμπεριφοράς αμεσως.........
Δεύτερον,την τελευταία φορά που δώσαμε τηλέφωνο σε μέλος με 2 ποστς και εγγραφή την ιδια μερα,πήγε ενας μαλάκας από εδώ μεσα,το έπαιξε αστυνομικός στην κοπέλλα,δεν την πλήρωσε και την εκβίασε κιόλας........Οι περισσότεροι ξερουν το περιστατικό.Λοιπόν,κομμένα αυτά.Πρώτα θα συμμετέχετε ενεργά,θα δόσετε πληροφορίες και ενημερώσεις,και μετά θα ζητάτε τηλέφωνα και πληροφορίες........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26
Εμένα προσωπικά μου αρκεί ότι η υπηρεσία που προσφέρει η Στεφανία είναι πολύ καλή και σε καλή τιμή. Όλα τα άλλα μπορεί να ισχύουν αλλά δε με ενδιαφέρουν γιατί δεν πρόκειται ούτε να την παντρευτώ ούτε να την πιάσω γκόμενα. Είναι μια καθαρά εμπορική συναλλαγή και θεωρώ ότι και τα 2 μέρη είναι κερδισμένα από αυτή.

Συμφωνώ με το φίλο 100%

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
η κουτοπονηρια σε ολο της το μεγαλειο...αλλη τιμη πριν αλλη τιμη τωρα με τον δικο της χωρο...σωστα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το promotion πήγε να γίνει με εξυπνο τρόπο,αλλά όταν μία κυρία έχει κακή προιστορία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτεί μια καλύτερη εικόνα.........γι' αυτό πρέπει όσες ξεκινούν τωρα να ξεκινούν σωστά,γιατί αμα γίνει η ζημιά,δύσκολα διορθώνεται........

Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Οτι,οπως και οσο και να γραψετε...τομους ολοκληρους αν μπορειτε...καλοσυνη σας...γραμμενα κανονικα τα εχω! Εγω μονο την Στεφανια καλω γιατι ειναι αριστη μασεζ και η συμπεριφορα της προς εμενα ειναι αψογη!πραγματικα κυρια!και για μενα μονο αυτο μετραει!Ζω μεσω των δικων μου εμπειριων και οχι μεσω εμπειριων τριτων

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.013
Πόντοι
96
Οτι,οπως και οσο και να γραψετε...τομους ολοκληρους αν μπορειτε...καλοσυνη σας...γραμμενα κανονικα τα εχω! Εγω μονο την Στεφανια καλω γιατι ειναι αριστη μασεζ και η συμπεριφορα της προς εμενα ειναι αψογη!πραγματικα κυρια!και για μενα μονο αυτο μετραει!Ζω μεσω των δικων μου εμπειριων και οχι μεσω εμπειριων τριτων
παντρεψου την ! να ησυχασουμε..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
φιλε, μεχρι χθες καλα...Ομως τωρα αρχιζεις και κουραζεις...οκ...καταλαβαμε...μην το συνεχιζεις με την κοπελα...οταν θελουμε να μας κουνησουν τα αρχιδια λοιπον με μινερβα σου δνουμε ορκο στοας οτι εκει θα παμε...

τιποτε αλλο εχεις να προτεινεις??

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φιλε, μεχρι χθες καλα...Ομως τωρα αρχιζεις και κουραζεις...οκ...καταλαβαμε...μην το συνεχιζεις με την κοπελα...οταν θελουμε να μας κουνησουν τα αρχιδια λοιπον με μινερβα σου δνουμε ορκο στοας οτι εκει θα παμε...

τιποτε αλλο εχεις να προτεινεις??

κ να τα παιρνει στο στομα εε? :grin:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αστο ρε φιλαράκι.  Αφού περνάς καλά εσύ εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αλλα μη μας ζαλίζεις άλλο τον έρωτα. Όταν εσύ πήγαινες για μασαζ, εμείς γυρίζαμε. Μερικοί από εδώ μέσα μάλιστα όταν πήγαιναν για μασαζ, η γκομενίτσα σου ήταν ακόμα αγέννητη. Ξέρουμε πολύ καλά τι φρούτο είναι η κάθε μιά από εδώ μέσα. Ναι μεν σε κάποια σημεία είναι καλή αλλα μην υπερβάλουμε κιόλας.

Βίκη-Στεφανία, κάντου ένα μασαζ δώρο του παιδιού.. Τόση διαφήμιση σου κάνει. Νομίζω το αξίζει!!!

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Λοιπον εγω λεω αντι για μασαζ κατ οικον να το ονομάσουμε πουτανες πουρες Ναταλια ολγα βικυ Στεφανια δρακουμελ... κατ οικον...οσο για το μασαζ αγνωστη λεξη... το 80% του νηματος αφορα αυτες ειτε με αρνητικη ειτε θετικη διαφημιση... παντως διαφημιση αναλογα με τις εκαστοτε συνθηκες...

Και επειδη καποιοι ψαχνουν καθαρα για επαγγελματικο μασαζ προτεινω αυτην επαγγελματιας γυμναστρια, πρόσωπο για άλλους μετρια για αλλους σκυλι μαπα αλλα γαμω τα σώματα !! στο δευτερο τριτο προσφερει και φραπε αν δημιουργηθει χημεια...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, πριν ενα χρονο περιπου στο τριτο μου τον επαιξε με παθος... χαχαχα  

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Την Βίκυ-Στεφανία δεν την λές και πουρό. 23 χρονών κοπέλα είναι. Δηλαδή πιπίνι σύμφωνα με την υπογραφή σου.

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Την Βίκυ-Στεφανία δεν την λές και πουρό. 23 χρονών κοπέλα είναι. Δηλαδή πιπίνι σύμφωνα με την υπογραφή σου.

σωστα την πηρε η μπαλα μαζι με τις υπολοιπες λογω φατσας και διαφημισης...

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26

Με την Στεφανία γνωριζόμαστε απο πολύ καιρο σχεδόν απο όταν  ξεκίνησε  και η μεταξύ μας συναλλαγή υπήρξε μεχρι σήμερα άψογη, χωρίς παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις ρόλων. Ήταν ξεκάθαρη από την αρχή στο τι παρέχει στο τι ΔΕΝ παρέχει  και το τίμημα των παροχών της που ειναι value for money....
Απο θέμα ηλικίας φαίνεται το ποσο ειναι δε γίνεται αυτο να το αμφισβητήσει κανένας...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Με την Στεφανία γνωριζόμαστε απο πολύ καιρο σχεδόν απο όταν  ξεκίνησε   και η μεταξύ μας συναλλαγή υπήρξε μεχρι σήμερα άψογη, χωρίς παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις ρόλων. Ήταν ξεκάθαρη από την αρχή στο τι παρέχει στο τι ΔΕΝ παρέχει  και το τίμημα των παροχών της που ειναι value for money....
Απο θέμα ηλικίας φαίνεται το ποσο ειναι δε γίνεται αυτο να το αμφισβητήσει κανένας...
Λες οτι ....
"Ήταν ξεκάθαρη από την αρχή στο τι παρέχει στο τι ΔΕΝ παρέχει  και το τίμημα των παροχών της που ειναι value for money...."

μπορεις να μας τι ειπε σε εσενα οτι ΔΕΝ κανει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom