μυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
Εγω λεω μάλλον μοιράζεται η Στεφανια ανάμεσα μας. Από πουτσα σε πουτσα πάει και είναι (αθώα περιστέρα) χα χα χα.
μυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
καλα εκανες...Φίλε Zadren, σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Δεν είμαι ούτε βαλτός ουτε είναι φιλεναδα μου. απλά μου έκανε ένα καταπληκτικό μασαζ με φραπέ και είπα να μοιραστω την εμπειρία μου στο φόρουμ.
Τό έχω πεί ότι είναι επιτηδευμένα ευγενής καί μειλίχια η Βίκη-Στεφανία.Καλό μασάζ κάνει αλλά μέχρι εκεί.Δυστυχώς διακατέχετε από κουτοπονηριά καί καιροσκοπισμό.Βέβαια οποιος πάει μαζί της καί περνά καλά,καλά κάνει καί τό λέει.Δεν θάβουμε καμμία εδώ μέσα.Διαπιστώσεις κάνουμε γιά νά μαθαίνουμε καί νά προσέχουμε.Αλλωστε αυτός είναι καί ο λόγος ύπαρξης τού site.
Η αδεφη της παντως ειναι πολυ καλο εργαλειο!!!Τό έχω πεί ότι είναι επιτηδευμένα ευγενής καί μειλίχια η Βίκη-Στεφανία.Καλό μασάζ κάνει αλλά μέχρι εκεί.Δυστυχώς διακατέχετε από κουτοπονηριά καί καιροσκοπισμό.Βέβαια οποιος πάει μαζί της καί περνά καλά,καλά κάνει καί τό λέει.Δεν θάβουμε καμμία εδώ μέσα.Διαπιστώσεις κάνουμε γιά νά μαθαίνουμε καί νά προσέχουμε.Αλλωστε αυτός είναι καί ο λόγος ύπαρξης τού site.
οποιος θελει εχω εγω το τηλεφωνο της στεφανιας
τι ειναι αυτο?Ζαν Μπατιστ εισαι εσυ που εκανες το disney club ?
καμια σχεση
οντως εμοιαζε πολυμυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
Διαβαζω κ ξαναδιαβαζω κ αναρωτιεμαι,υπαρχει μηπωs κ αλλη Στεφανια εκτοs τηs γνωστηs; με το μετριο μασαζ,τη περιεργη μυρωδια,τον βρωμικο δικο τηs χωρο με τα ιδια σεντονια να εχουν χρησιμοποιηθει απο πολλουs,κ αυτη τη πουτανιστικη τακτικη τηs περασμενηs 20ετιαs,οτι δηλ εγω ειμαι κυρια κ δεν πρεπει να ζηταs sex κ αs σε τριβει σε ευαισθητα σημεια για να σου αφησει κ κανενα σημα στον αερα για την επομενη φορα που κ καλα θα γνωριστουμε καλυτερα,να τσιμπισει ο χανοs κ να ξαναπαει ''ελπιζονταs'',ετοιμοs βεβαια να ακουσει κ το νεο τιμοκαταλογο!!μυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
φιλε συγνωμη...εχεις παρακαλεσει πουτανα να σου βαρεσει τη πουτσα??Διαβαζω κ ξαναδιαβαζω κ αναρωτιεμαι,υπαρχει μηπωs κ αλλη Στεφανια εκτοs τηs γνωστηs; με το μετριο μασαζ,τη περιεργη μυρωδια,τον βρωμικο δικο τηs χωρο με τα ιδια σεντονια να εχουν χρησιμοποιηθει απο πολλουs,κ αυτη τη πουτανιστικη τακτικη τηs περασμενηs 20ετιαs,οτι δηλ εγω ειμαι κυρια κ δεν πρεπει να ζηταs sex κ αs σε τριβει σε ευαισθητα σημεια για να σου αφησει κ κανενα σημα στον αερα για την επομενη φορα που κ καλα θα γνωριστουμε καλυτερα,να τσιμπισει ο χανοs κ να ξαναπαει ''ελπιζονταs'',ετοιμοs βεβαια να ακουσει κ το νεο τιμοκαταλογο!!
ΤΟ ΚΑΛΟ κ επαγγελματικο μασαζ γινεται σε συγκεκριμενουs με προδιαγραφεs χωρουs,παντα σε ειδικο κρεββατι μασαζ κ οχι σε κρεββατι για υπνο,με τα πτυχια κρεμασμενα στο τοιχο, χωριs υπονοουμενα για την αλλη φορα,κ με μεγαλη προσοχη στη καθαριοτητα σαν ιατρειο.
Τωρα αυτα που διαβαζω για το ατομο αυτο με κανουν να αναρωτιεμαι αν υπαρχει κ αλλη Στεφανια η ειναι τοσο δυσκολο καποιοs να βρει στιs μερεs μαs το ΣΩΣΤΟ μασαζ,η το ΣΩΣΤΟ κοριτσι για να γαμησει κ να μη χρειαζεται να παρακαλαει για μια μαλακια!!
Εγραψες συναγωνιστή!φιλε συγνωμη...εχεις παρακαλεσει πουτανα να σου βαρεσει τη πουτσα??
και αν ναι, ποια???
Δεν είναι τού χώρου τού μασάζ?η τής πουτανικής?η αδελφη της στεφανιας δεν ειναι του χωρου
με κόπανο η χωρίς;φιλε συγνωμη...εχεις παρακαλεσει πουτανα να σου βαρεσει τη πουτσα??
και αν ναι, ποια???