You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
μυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου, η Στεφανία είναι και θα είναι αναμεσα μας... τουλαχιστων ανάμεσα σε όλους όσους λατρεύουν το ποιοτικό μασαζ
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ανοικτό γράμμα διαβάζειςμυριζομαι Στεφανια(η οπως αλλιως)αναμεσα μας...
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
Ανοικτό γράμμα διαβάζεις
Απιστευτη σκηνοθεσια μεχρι και εικονικοι διαλογοι !!!
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ 100% μαζί σου στο γεγονός ότι όταν μια γυναικα δέχεται στο στόμα της τους ερωτικούς χυμούς ενός άντρα ειναι το πιο απόλυτα ερωτικό συμβαν για έναν άντρα... Αλλά, λατρέυω να γεύομαι αυτήν την απόλυτη εμπειρία μόνον αν και όταν μια γυναίκα γουστάρει απο μόνη της, με την ψυχή της να τα πάρει, να τα γευτεί και να τα πιεί σαν να ήταν το πιο γλυκό γλυκόπιοτο στον κόσμο! και για να το κάνει αυτό θα πρεπει να με γουσταρει τρελλά, και όχι επειδη θέλω εγώ με το ζόρι να το κάνει
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η κακία βλέπω πάει συνεφο
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν έχετε κατι με την κοπέλα δεν είνα προβλημα μου. Θα είναι μόνο αν ποτέ μου κανει εμένα κάτι κακό
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ 100% μαζί σου στο γεγονός ότι όταν μια γυναικα δέχεται στο στόμα της τους ερωτικούς χυμούς ενός άντρα ειναι το πιο απόλυτα ερωτικό συμβαν για έναν άντρα... Αλλά, λατρέυω να γεύομαι αυτήν την απόλυτη εμπειρία μόνον αν και όταν μια γυναίκα γουστάρει απο μόνη της, με την ψυχή της να τα πάρει, να τα γευτεί και να τα πιεί σαν να ήταν το πιο γλυκό γλυκόπιοτο στον κόσμο! και για να το κάνει αυτό θα πρεπει να με γουσταρει τρελλά, και όχι επειδη θέλω εγώ με το ζόρι να το κάνει
Αρλεκιν σελιδα 69
η πολύ αθωος εισαι,η παριστάνεις τον αθώο........αλήθεια,πόσων ετων εισαι?
Πρώτη φορά ακούω ότι για να τα πάρει μια πουτάνα στο στόμα πρέπει να σε γουστάρει τρελλά.........
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αδελφέ βλέπω ότι είσαι καλα και ποιοτικα διαβασμένος
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
49... το είπες μονος σου φιλε... "πουτάνα" Οι πουτάνες κάνουν ότι τις πληρώσεις να κάνουν!!!κανένα συναισθημα!!! Δεν είδα καμία πουτάνα όμως
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ειναι φιλε...αστο...Αδελφέ βλέπω ότι είσαι καλα και ποιοτικα διαβασμένος
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
49... το είπες μονος σου φιλε... "πουτάνα" Οι πουτάνες κάνουν ότι τις πληρώσεις να κάνουν!!!κανένα συναισθημα!!! Δεν είδα καμία πουτάνα όμως
μαλακες κλαιω ρε....τι αλλο θα διαβασω ρε πουστη μου για την καριολα τη Στεφανια...Που αν ειναι στα πανω της δεν μετραει ποσους παιρνει....οχι ρε παιδια σταματηστε ρε....
απολύτως σεβαστό αυτό που λές.........από μένα οκ.Μαζί σου......πρόσεξε όμως,γιατί η προσγείωση στις περιπτώσεις αυτές είναι ανώμαλη........όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο.......
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχω μια απορία...Αφού λέτε ότι τα κάνει όλα,γιατί την βρίζετε?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
θα σου πω εγω φιλαρακο γιατι...μιας και εχω λοιπον αποψη...η φιλεναδα σου ειναι ενας χαρακτηρας πολυ περιεργος...δλδ...σπαει ραντεβου χαλαει παρτυ, βριζει τις υπολοιπες φιλες μας,.δημιουργει προβληματα σε φιλους...και το κυριοτερο λεει ψεματα για το προγραμμα της...ολα μαθαινονται φιλε...και ανα τα ζεις κιολας ξερεις... ;)Έχω μια απορία...Αφού λέτε ότι τα κάνει όλα,γιατί την βρίζετε?
και μια συμβουλη...να σταματησει η κυρια να βαζει ανθρωπους εδω μεσα να γραφουν μαλακιες...
delfinosimos69fetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φίλε Zadren, σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Δεν είμαι ούτε βαλτός ουτε είναι φιλεναδα μου. απλά μου έκανε ένα καταπληκτικό μασαζ με φραπέ και είπα να μοιραστω την εμπειρία μου στο φόρουμ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις