Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

ptrsth

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
0
η τζινα ειναι ενα μετριο εμφανισιακα κοριτσακι με ακομη πιο μετριο μασαζ, μιλησαμε και πιο ανετα στο τελος, καλο παιδι αλλα μην περιμενετε τπτ παραπανω

η Τζινα ειναι καλυτερη νομιζω  :grin: ;)

...εμφανισιακα παντα  ;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
20  σκετο  μασαζ  και  50  η  επαφη.
για μασαζ-πιπα-μουνι μου ζητησε 60 ευρα
για μια ωρα και ενα τεταρτο!
της λεω ολες οι κοπελες 40 παιρνουνε εσυ γιατι 60?
δεν παιρνουν 40 μου απαντα , 50 παιρνουν

αρα της λεω και συ πενηντα θα παρεις
αλλα δεν ερχεται βορεια γμτ  :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
..Καλησπέρα..

πήρα αυτήν σήμερα
http://www.*****.gr/74-masaz-agni
περίμενα καμιά νταρντάνα σύμφωνα με τις φωτό, αλλά τελικά είναι ένα petit Ουγγαρέζικο καυλάκι με γλυκό πονηρό μουτράκι...πολύ καλό μασάζ (είναι επαγγελματίας) και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος...χαμογελαστή, κοινωνική, πολύ ωραίο πλασματάκι..παρ ότι είναι εκτός target group, σκέφτομαι να ξαναπάρω...50 ευρώ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
στα αστεράκια βάλτε *****.gr

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697
..Καλησπέρα..

πήρα αυτήν σήμερα περίμενα καμιά νταρντάνα σύμφωνα με τις φωτό, αλλά τελικά είναι ένα petit Ουγγαρέζικο καυλάκι με γλυκό πονηρό μουτράκι...πολύ καλό μασάζ (είναι επαγγελματίας) και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος...χαμογελαστή, κοινωνική, πολύ ωραίο πλασματάκι..παρ ότι είναι εκτός target group, σκέφτομαι να ξαναπάρω...50 ευρώ...

ναι ειναι γνωστο οτι στο τραγκετ γκρουπ σου ειναι μονο φαλαινες, ορκες, μπετονιερες κτλ

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
..Καλησπέρα..

πήρα αυτήν σήμερα περίμενα καμιά νταρντάνα σύμφωνα με τις φωτό, αλλά τελικά είναι ένα petit Ουγγαρέζικο καυλάκι με γλυκό πονηρό μουτράκι...πολύ καλό μασάζ (είναι επαγγελματίας) και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος...χαμογελαστή, κοινωνική, πολύ ωραίο πλασματάκι..παρ ότι είναι εκτός target group, σκέφτομαι να ξαναπάρω...50 ευρώ...

στα αστεράκια βάλτε *******.gr

παλι δεν φαινεται βλαξ...

Εδώ το λίνκ

anatol φαινεται να έχει  :tits: .  Είναι μεγάλα ή ξεγελάει η φώτο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα, αν και χρονια μελος στο σαιτ δεν εχω κανε ποτε τετοια κριτικη οποτε λεω σημερα μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο να κανω.

Πρωτη κοπελα ειναι η Στεφανια-Βικη. Με την εν λογο κοπελιτσα εχω κανει αρκετες συναντησεις. συμπαθητικη κοπελα, συνεννοησημη, με πολυ παρα πολυ καλο μασαζ και κοιταει να ικανοποιησει τον πελατη. σε τιμες δεν θα αναφερθω τις ξερετε ολοι πανω κατω. Στο δευτερο μερος δεχεται χαδια και εαν σε συμπαθησει δεχεται και παραπανω απο απλα χαδια. Εχει ωραιο δερμα λιγο πεσμενο αλλα ικανοποιητικο στηθος. Στην "χειρονακτικη" εργασια ειναι εξαιρετικη και εαν αποφασισει να προσφερει παραπανω υπηρεσιες ειναι εξισου καλη και δεν φαινεται να το κανει αγγαρεια. Επειδη πριν μερικες μερες ειχαμε ενα διπλωματικο επεισοδιο λογο μιας συναντησης που δεν εγινε και το λαθος ηταν δικο μου και παρολο που ζητησα συγνωμη η συμπεριφορα της δεν μου αρεσε μαλλον δεν θα την ξανατιμησω οποτε καλη συνεχεια και καλη καρδια. (συγνωμη στεφανια ξερω οτι διαβαζεις) Παντως παραμενει απο τις καλυτερες επιλογες σε σχεση αποδοσης τιμης

Δευτερη κοπελα ειναι η γνωστη Ευη η σουβλατζου. Μετριο μασαζ αθλιος χωρος πηγα 2 φορες μονο και μονο για τα βυζια που τελικα την καταφερα να τα βγαλει και να παιξω λιγο μαζι τους. (ειμαι τραγικος ξερω)

Τριτη κοπελα ειναι η Κατερινα η λαρισσαια που εχει αναφερθει αρκετες σελιδες πισω. Η κοπελα δεν το κατεχει το μασαζ απλα δεν θελει να παραδεχτει οτι κανει βυζιτες. Μπαινει στο δωματιο (ξενοδοχειο) λιγο social μου λεει ξαπλωσε, ξαπλωνω και την ωρα που γδυνοταν μου λεει :
-τι θα ηθελες?
-Τι προσφερεις?
-Τα παντα
-Δηλαδη?
-ε παρτουζες δεν κανω
ρε παιδια εκει με πιασαν τα γελια.
ΣΥνεχισαμε με 10λεπτο χαδι (γιατι μασαζ δεν το λες) και ξεκινησε με στοματικο με σκουφο, συνεχισαμε με αυτην στα 4 και καταληξαμε να αδειασω το φορτιο μου στην πισω τρυπουλα της.

Τριτη κοπελα η Ελενη συναντηση σε ξενοδοχειο στο φαληρο, Ωραια κοπελα μετριο μασαζ. Εχει βυζαρες γυμνασμενο σωμα αλλα δεν προσφερει κατι παραπανω.

Αυτα προς το παρον συντομα θα ανεβασω κι αλλες κριτικες ελπιζω να βοηθησα.

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Συναγωνιστες καλησπερα, αν και χρονια μελος στο σαιτ δεν εχω κανε ποτε τετοια κριτικη οποτε λεω σημερα μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο να κανω.

Πρωτη κοπελα ειναι η Στεφανια-Βικη. Με την εν λογο κοπελιτσα εχω κανει αρκετες συναντησεις. συμπαθητικη κοπελα, συνεννοησημη, με πολυ παρα πολυ καλο μασαζ και κοιταει να ικανοποιησει τον πελατη. σε τιμες δεν θα αναφερθω τις ξερετε ολοι πανω κατω. Στο δευτερο μερος δεχεται χαδια και εαν σε συμπαθησει δεχεται και παραπανω απο απλα χαδια. Εχει ωραιο δερμα λιγο πεσμενο αλλα ικανοποιητικο στηθος. Στην "χειρονακτικη" εργασια ειναι εξαιρετικη και εαν αποφασισει να προσφερει παραπανω υπηρεσιες ειναι εξισου καλη και δεν φαινεται να το κανει αγγαρεια. Επειδη πριν μερικες μερες ειχαμε ενα διπλωματικο επεισοδιο λογο μιας συναντησης που δεν εγινε και το λαθος ηταν δικο μου και παρολο που ζητησα συγνωμη η συμπεριφορα της δεν μου αρεσε μαλλον δεν θα την ξανατιμησω οποτε καλη συνεχεια και καλη καρδια. (συγνωμη στεφανια ξερω οτι διαβαζεις) Παντως παραμενει απο τις καλυτερες επιλογες σε σχεση αποδοσης τιμης

Δευτερη κοπελα ειναι η γνωστη Ευη η σουβλατζου. Μετριο μασαζ αθλιος χωρος πηγα 2 φορες μονο και μονο για τα βυζια που τελικα την καταφερα να τα βγαλει και να παιξω λιγο μαζι τους. (ειμαι τραγικος ξερω)

Τριτη κοπελα ειναι η Κατερινα η λαρισσαια που εχει αναφερθει αρκετες σελιδες πισω. Η κοπελα δεν το κατεχει το μασαζ απλα δεν θελει να παραδεχτει οτι κανει βυζιτες. Μπαινει στο δωματιο (ξενοδοχειο) λιγο social μου λεει ξαπλωσε, ξαπλωνω και την ωρα που γδυνοταν μου λεει :
-τι θα ηθελες?
-Τι προσφερεις?
-Τα παντα
-Δηλαδη?
-ε παρτουζες δεν κανω
ρε παιδια εκει με πιασαν τα γελια.
ΣΥνεχισαμε με 10λεπτο χαδι (γιατι μασαζ δεν το λες) και ξεκινησε με στοματικο με σκουφο, συνεχισαμε με αυτην στα 4 και καταληξαμε να αδειασω το φορτιο μου στην πισω τρυπουλα της.

Τριτη κοπελα η Ελενη συναντηση σε ξενοδοχειο στο φαληρο, Ωραια κοπελα μετριο μασαζ. Εχει βυζαρες γυμνασμενο σωμα αλλα δεν προσφερει κατι παραπανω.

Αυτα προς το παρον συντομα θα ανεβασω κι αλλες κριτικες ελπιζω να βοηθησα.
  Η Βικη -Στεφανία είναι επιτηδευμένα ευγενής καί μειλίχια καί γιά αυτό εχει αυτό τό διττόν τής συμπεριφοράς.Γιά ποιά Κατερίνα μιλάς συναγωνιστή?Την Κατερίνα flower?Γιά τήν Ελένη πού αναφέρεις δέν κάνει ούτε "φραπέ"?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
  Η Βικη -Στεφανία είναι επιτηδευμένα ευγενής καί μειλίχια καί γιά αυτό εχει αυτό τό διττόν τής συμπεριφοράς.Γιά ποιά Κατερίνα μιλάς συναγωνιστή?Την Κατερίνα flower?Γιά τήν Ελένη πού αναφέρεις δέν κάνει ούτε "φραπέ"?
Ετσι ,ε?  Εισαι σιγουρος??

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Ετσι ,ε?  Εισαι σιγουρος??
Την εχω συναντήσει 3 φορές γιά μασάζ.Από τήν κουβέντα μαζί της,αλλά καί από τήν φυσιογνωμία της,αυτό εχω αποκομίσει.Προσωπική άποψη είναι αυτή πού διατυπώνω.Δεν μέμφομαι τήν κοπέλα.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
οχι δεν μιλαω για την κατερινα flower.
Η ελενη δεν κανει ουτε φραπε δυστυχως.
εχεις Pm googlare το τηλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom