Συναγωνιστες καλησπερα, αν και χρονια μελος στο σαιτ δεν εχω κανε ποτε τετοια κριτικη οποτε λεω σημερα μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο να κανω.
Πρωτη κοπελα ειναι η Στεφανια-Βικη. Με την εν λογο κοπελιτσα εχω κανει αρκετες συναντησεις. συμπαθητικη κοπελα, συνεννοησημη, με πολυ παρα πολυ καλο μασαζ και κοιταει να ικανοποιησει τον πελατη. σε τιμες δεν θα αναφερθω τις ξερετε ολοι πανω κατω. Στο δευτερο μερος δεχεται χαδια και εαν σε συμπαθησει δεχεται και παραπανω απο απλα χαδια. Εχει ωραιο δερμα λιγο πεσμενο αλλα ικανοποιητικο στηθος. Στην "χειρονακτικη" εργασια ειναι εξαιρετικη και εαν αποφασισει να προσφερει παραπανω υπηρεσιες ειναι εξισου καλη και δεν φαινεται να το κανει αγγαρεια. Επειδη πριν μερικες μερες ειχαμε ενα διπλωματικο επεισοδιο λογο μιας συναντησης που δεν εγινε και το λαθος ηταν δικο μου και παρολο που ζητησα συγνωμη η συμπεριφορα της δεν μου αρεσε μαλλον δεν θα την ξανατιμησω οποτε καλη συνεχεια και καλη καρδια. (συγνωμη στεφανια ξερω οτι διαβαζεις) Παντως παραμενει απο τις καλυτερες επιλογες σε σχεση αποδοσης τιμης
Δευτερη κοπελα ειναι η γνωστη Ευη η σουβλατζου. Μετριο μασαζ αθλιος χωρος πηγα 2 φορες μονο και μονο για τα βυζια που τελικα την καταφερα να τα βγαλει και να παιξω λιγο μαζι τους. (ειμαι τραγικος ξερω)
Τριτη κοπελα ειναι η Κατερινα η λαρισσαια που εχει αναφερθει αρκετες σελιδες πισω. Η κοπελα δεν το κατεχει το μασαζ απλα δεν θελει να παραδεχτει οτι κανει βυζιτες. Μπαινει στο δωματιο (ξενοδοχειο) λιγο social μου λεει ξαπλωσε, ξαπλωνω και την ωρα που γδυνοταν μου λεει :
-τι θα ηθελες?
-Τι προσφερεις?
-Τα παντα
-Δηλαδη?
-ε παρτουζες δεν κανω
ρε παιδια εκει με πιασαν τα γελια.
ΣΥνεχισαμε με 10λεπτο χαδι (γιατι μασαζ δεν το λες) και ξεκινησε με στοματικο με σκουφο, συνεχισαμε με αυτην στα 4 και καταληξαμε να αδειασω το φορτιο μου στην πισω τρυπουλα της.
Τριτη κοπελα η Ελενη
συναντηση σε ξενοδοχειο στο φαληρο, Ωραια κοπελα μετριο μασαζ. Εχει βυζαρες γυμνασμενο σωμα αλλα δεν προσφερει κατι παραπανω.
Αυτα προς το παρον συντομα θα ανεβασω κι αλλες κριτικες ελπιζω να βοηθησα.