GARDENIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον θα αρχισω απο τα βασικα!καλως την , καλη αρχη στο σαιτ φρεσκια φρεσκια σαν γαρδενια
μαθηματα κατ οικον στο bilaki για βελτιωση της ορθογραφιας!
μαλλον θα αρχισω απο τα βασικα!καλως την , καλη αρχη στο σαιτ φρεσκια φρεσκια σαν γαρδενια
φιλε andy ενημερωση πρεπει να υπαρχει ειτε για καλη κριτικη ειτε για κακη , παντα κατα την αποψη μου ,αν καποια κοπελα και καλα την "καιμε" απο καλο μας φυλλο πχ ,εγω θα πω ε και τι εγινε , υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια....Εχουμε πει χιλιάδες φορές ότι η αναφορά στο site δεν βοηθάει τα πράγματα....πουθενά.και σίγουρα όχι στις "μισόκρυφες" περιπτώσεις,όπου ΠΑΝΤΟΤΕ ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ολιγάριθμης,αλλά τακτικής πελατείας και η "απόσυρση" απο την πιάτσα.....Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε αυτό?
Εντάξει,ίσως τα φανερά μπουρδέλλα η τα μασατζίδικα (ίδια είναι κι' αυτά,με αλλον μανδυα) να θέλουν δημοσιότητα.Δεν έχουμε κανένα λόγο να τους την προσφέρουμε εμεις....Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας,όμορφα κι ωραία.....
Ο καλός φίλος dimit31 παραπονιέται συχνά για κάποιους που ενω ενημερώνονται απο εδω,"παραλείπουν" στην συνέχεια να ενημερώσουν το φόρουμ για τις δικές τους εμπειρίες....Φίλε dimit31,δεν είμαι πια καθόλου σίγουρος οτι αυτή είναι η καλύτερη τακτική....ενημέρωση ας γίνεται για τις κακές περιπτώσεις.Για προστασία των συναγωνιστών...αν και,αρκετοί φίλοι,προτιμούν να διαπιστώσουν μόνοι τους αν οι κακές κριτικές έχουν βάση....
ναι εγω χρειαζομαι μαθηματα γιατι γραφω γρηγορα ποτε δεν δινω σημασια στην ορθογραφια ;)μαλλον θα αρχισω απο τα βασικα!
μαθηματα κατ οικον στο bilaki για βελτιωση της ορθογραφιας!
ναι εγω χρειαζομαι μαθηματα γιατι γραφω γρηγορα ποτε δεν δινω σημασια στην ορθογραφια ;)
εκτος απο μαθηματα κατ οικον στην ορθογραφια μηπως κανεις κ αλλα μαθηματα???????/
αν νομιζεις οτι πρεπει να μαθεις την τεχνικη γιατι μπορει να σου χρειαστει για δευτερη καριερα ευχαριστως!!..λες να κάνει μαθήματα πίπας???
αν και ειμαι λιγο εδω μεσα βλεπω οτι ειναι μια μικρη κοινωνια.Τα εχει ολα.Και andy οποτε θελεις μπορω να σου δειξω ποσο γυναικα ειμαι.H GARDENIA είναι μεν καινούργια στο site,αν φυσικά είναι γυναίκα,αλλά δίνει πολύ εύστοχες απαντήσεις.....
Για το θέμα που δημιουργήθηκε έχει δίκιο ο jerry....κάνουμε σαν να είμαστε εγκλειστοι κανένα εξάμηνο και μόλις μας εδωσαν αδεια εξόδου....έχουμε αναγάγει σε "υπεργκόμενες" κοπέλλες που αν μας τις συστήνανε σε μια παρέα,ούτε το τηλέφωνο δεν θα ζητούσαμε...
Εγω δεν έχω ούτε την διάθεση,ούτε το δικαίωμα να κριτικάρω κανέναν.Αλλά η συμπεριφορά ορισμένων είναι αχαρακτήριστη....καμμία ευγένεια,καμμία διακριτικότητα,ούτε καν μια πολιτισμένη προσέγγιση....αν φέρεστε ετσι στις παρέες σας,είναι λογικό να μην μπορείτε να σταυρώσετε γκόμενα και γι' αυτό φταίτε αποκλειστικά εσείς.Ο φίλος n.smirni76 σωστά είπε οτι για ολα χρειάζεται τρόπος...
αν και ειμαι λιγο εδω μεσα βλεπω οτι ειναι μια μικρη κοινωνια.Τα εχει ολα.Και andy οποτε θελεις μπορω να σου δειξω ποσο γυναικα ειμαι.
δεν προσβαλομαι και δεν ειχε αυτο τον τονο το μνμ μου.Ηταν μαλλον περισσοτερο με ποληρο υπονοουμενο και κλεισιμο του ματιου!!Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μου να σε προσβάλλω....καταλαβαίνεις όμως,οτι πίσω απο ένα ψευδώνυμο μπορεί να κρύβεται οποιοσδήποτε και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου κάποιος παρίστανε κάτι που δεν ήταν...
Πολύ σωστό αυτό που είπες για την "μικρή κοινωνία"...υπάρχουν όλα τα "φρούτα".Οι καυγάδες και οι εντάσεις δεν λείπουν,αλλά γενικά έχουμε καλό κλίμα.Βασικός στόχος είναι η αλληλοενημέρωση.Κάποιοι προσφέρουν περισσότερα,κάποιοι λιγότερα.Λίγη εμπειρία να έχει κάποιος ξεχωρίζει γρήγορα αυτούς που μπορεί να εμπιστευθεί και ίσως να κάνει και λίγο παρέα μαζί τους.
Αν θελεις μπορεις να το γραψεις εσυ κατω απο το δικο σου αφου το προτιμας,και i love your penis too!!!Γαρδενια μηπως κατω από τη φωτο σου να εγραφες καλύτερα "Εδώ ολα πληρωνονται" ?
αν νομιζεις οτι πρεπει να μαθεις την τεχνικη γιατι μπορει να σου χρειαστει για δευτερη καριερα ευχαριστως!!
πιστευω οτι η γλυκια γαρδενια μας κανει μαθηματα "ιδιαιτερα" επι χρημασι..... ;)..λες να κάνει μαθήματα πίπας???
δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω ,καλη απαντησηαν νομιζεις οτι πρεπει να μαθεις την τεχνικη γιατι μπορει να σου χρειαστει για δευτερη καριερα ευχαριστως!!
μονο αν με πληρωσει παω μαζι της.....
αγαπητε συναγωνηστη καλησπερα , εχω μερικες αποριες κ αν σου ηταν ευκολο να μου απαντησεις για να της λυσωΔευτερη επισκεψη μεσα στη βδομαδα καλυτερη απο την πρωτη!!!εδωσε κ κωλο στα 80!!!εγινα πελατης εγω που δευτερη φορα δυσκολα ξαναπαω με την ιδια!λοιπον απο οτι καταλαβα την τρελαναν στα τηλεφωνα κ κατεβασε την αγγελια.αφηστε να περασει καμια βδομαδα κ μετα....μου ειπε κ οτι πηγε καποιος που τις ελεγε μαλακιες...ρε παιδια οτι λεμε εδω μην πατε κ τα λετε στην κοπελα χυμα!!!λιγο τροπο θελει για να φας...