επισκεψη χθες στις 20.00 με την μαρια μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια αφθημερων...μαλιστα οταν εγω ανεβαινα εκλεκτος συναγωνηστης καποχωρουσε ,το διαμερισμα ειναι παλιο βρισκεται στον τριτο οροφο , ενα δωματιο με σχετικα μικρο μασαζοκρεβατο ενω και το μπανιο χρηζει ανακαινησης......λοιπον η μαρια ειναι 28 ετων , θα την εβαζα στην κατηγορια για τα γουστα μου στο συμπαθητικη ,ειναι αυτο που λεμε η νοικοκυρα της διπλανης πορτας εχει ωραια μεγαλα βυζια(που δεν αφηνει να της τα χυσεις)ασπρη απαλη επιδερμιδα ειναι πολυ καθαρη κ λιγο τονισμενη περιφερεια που ομως δενει αρμονικα με το συνολο του σωματωτυπου της,ειναι πολυ επικοινωνιακη κ ανετη μιλαγαμε κανα 30λεπτο πριν αρχισουμε το μασαζ ,κανει πολλες ερωτησεις για να δει τι καπνο φουμαρεις κ γουσταρει να τις πεις χυμα τι γουσταρεις να κανεις μαζι της,θελω να πω οτι κατα καποιον τροπο κανει αξιολογηση στο ατομο που εχει απεναντι της και αν δεν της "αρεσει"του λεει οτι κανει μονο μασαζ τιποτα αλλο ενω αν εισαι κ καποιας ηλικιας δεν παιζει να μπριζολιασεις.......το προγραμμα ειναι 60ευρω μασαζ(που ξερει ειναι φυσιοθεραπευτρεια αλλα....ειναι πολλα τα λεφτα αρη κ το γυρισε τι θεμα εδω κ δυο χρονια)κ εκτονωση με
,ενω στα 80ευρω ειναι το
χωρις να κανει τιποτα το εξτριμ(δεν κανει πιπα χωρις , δεν κανει κωλο , δεν δεχεται χυσιμο σε κανενα σημειο του σωματος της)στο μασαζ ειναι πολυ καλη κανει κ b2b ενω μεχρι να περασει στο μπριζολιασμα ειναι μονο με το στρινγκ ,σεχεται δαχτυλα στο μουνι δεν φιλαει κ κανει 69 ,στο γαμησι οσο προλαβα(γιατι ειχαμε ενα μικρο ατυχημα)θα αρκεστv να πω οτι ηταν κατι το τυπικο ,οχι για τα γουστα μου που ειναι ποιο pse αλλα οχι και κατι κακο.......να μην ξεχασω ακομα περιμενω καποιες απαντησεις απο εναν συναγωνηστη οχι τιποτα αλλο απλα για να μην υπαρχει παραπληροφορηση...