Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
μπραβο στους καργιοληδες..συνεχιστε να μιλατε με τανες για το site κ τι λεμε εδω..
σταματησε να κανει οτιδηποτε γιατι λεει εχει μαθει οτι συζητιεται στο ιντερνετ (κ συγκεκριμενα στη "στηλη" μασαζ) κ φοβαται απο την διασταση της φημης που εχει παρει το θεμα..
μονο αισθησιακο μασαζ πλεον κ αυτο με ρουχα
την καψαμε κ αυτην..
τιποτα το εξαιρετικο δεν ειναι από εμφανιση αλλα σημασια εχει η καταληξη

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
μην αγχωνεσαι φίλε. και να καεί αυτή θα ξεπροβάλουν άλλες.

μπραβο στους καργιοληδες..συνεχιστε να μιλατε με τανες για το site κ τι λεμε εδω..
σταματησε να κανει οτιδηποτε γιατι λεει εχει μαθει οτι συζητιεται στο ιντερνετ (κ συγκεκριμενα στη "στηλη" μασαζ) κ φοβαται απο την διασταση της φημης που εχει παρει το θεμα..
μονο αιστησιακο μασαζ πλεον κ αυτο με ρουχα
την καψαμε κ αυτην..

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
παρατηρω πως γινετε μεγαλος ντορος γυρω απο το αν η εν λογω κοπελα-κυρια-ανακουφιστρια οπως θελετε πειτε την προσφερει η οχι τον κωλο της ....το πιο καλο δεν θα ηταν ολοι εσεις που εχετε αποριες να πατε να εξακριβωσετε απο μονοι σας ...το λεω αυτο διοτι εγω αυτο ακριβως κανω χωρις να ζαλισω τα αρχιδια του καθενος...επισης να τονισω πως για να δωσει κωλο μπορει να μην θελει σε ολους παρα μονο σε αυτους που γουσταρει....παντως μολις περασει λιγο η λαιλαπα που παρατηρειτε με την κυρια θα επισκευτω και εγω για να γευτω τις υπηρεσιες της......να ειστε ολοι καλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μονο αιστησιακο μασαζ πλεον κ αυτο με ρουχα
την καψαμε κ αυτην..
διαβαζει κ αυτη αλλα επειδη δεν προλαβαινει εχει δυο φιλου της που την ενημερωνουν...
για να καψεις κατι θα πρεπει να ειναι κατι καλο...εδω δεν ισχυει
φιλε μου ξερεις ποιο ειναι το μοτο μου με της συγκεκριμενες....υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
παρατηρω πως γινετε μεγαλος ντορος γυρω απο το αν η εν λογω κοπελα-κυρια-ανακουφιστρια οπως θελετε πειτε την προσφερει η οχι τον κωλο της ....το πιο καλο δεν θα ηταν ολοι εσεις που εχετε αποριες να πατε να εξακριβωσετε απο μονοι σας ...το λεω αυτο διοτι εγω αυτο ακριβως κανω χωρις να ζαλισω τα αρχιδια του καθενος...επισης να τονισω πως για να δωσει κωλο μπορει να μην θελει σε ολους παρα μονο σε αυτους που γουσταρει....παντως μολις περασει λιγο η λαιλαπα που παρατηρειτε με την κυρια θα επισκευτω και εγω για να γευτω τις υπηρεσιες της......να ειστε ολοι καλα
α γεια σου σωστα τα γραφεις.....σορρυ  κ που σου ζαλισα τα αρχιδια...απλα ειχαν γραφτει καποιες δυφορουμενες αποψεις....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
μονο αισθησιακο μασαζ πλεον κ αυτο με ρουχα
την καψαμε κ αυτην..
μωρη ξεκουμπωτη ρομπα εβαλες χερι στα καβουρια που εχεις στη τσεπη και πηγες να παρεις γκομενα ??????? και σε δεχθηκε η κουκλα ???????????????? αμφιβαλω ρε ψευτη. αντε χασου απο εκει.....και φυσικα απο το site. μας επηξες στο ψεμα....

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
μωρη ξεκουμπωτη ρομπα εβαλες χερι στα καβουρια που εχεις στη τσεπη και πηγες να παρεις γκομενα ??????? και σε δεχθηκε η κουκλα ???????????????? αμφιβαλω ρε ψευτη. αντε χασου απο εκει.....και φυσικα απο το site. μας επηξες στο ψεμα....

ρε στρακι.. ποιανης τανας εισαι νταβας/αγαπουλης??
πρεπει να εισαι πολυ εξοργισμενος απο τις αναδουλειες
τωρα παω να γραψω στο θρεντ "πρασινε θεε παναθηναικε", ελα κ εκει να συνεχισεις

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
διαβαζει κ αυτη αλλα επειδη δεν προλαβαινει εχει δυο φιλου της που την ενημερωνουν...
για να καψεις κατι θα πρεπει να ειναι κατι καλο...εδω δεν ισχυει
φιλε μου ξερεις ποιο ειναι το μοτο μου με της συγκεκριμενες....υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες....

ναι αλλα απο που το εμαθε δεν μας ειπες..
εκτος κ εαν οι φιλοι της εκαναν οι ιδιοι ποστ στην αγγελια..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
ναι αλλα απο που το εμαθε δεν μας ειπες..
εκτος κ εαν οι φιλοι της εκαναν οι ιδιοι ποστ στην αγγελια..
εμαθες και τις αδελφες ???? κοσμογυρισμενος ...... δουλευεις και την ροδελα μωρη ρομπα ξεκουμπωτη μπας και βγαλεις κανενα ευρω...... αντε χασου γελοιε.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μπραβο παιδια ετσι γερα....κατεβαστε κι αλλο το επιπεδο...δεν τα λετε με πμ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σκέψου να  επρόκειτο για κανά νιμού της προκοπής..παπαπαπαπα

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
μπραβο αυτο ηθελα να ακουσω....επειδη πολλοι γραφουν μαλακιες εδω μεσα σου εκανα της ερωτησεις.....παντος φιλε επιμενω οτι κωλο  δεν δινει ηταν καθετη απο  την αρχη ,σε αλλο χωρο με κρεβατι ειπε ναι εδω σε μασαζοκρεβατο με τιποτα , μετα να σε ευχαριστησουμε δεν καταλαβα για ποιο πραγμα.....σορρυ που στο λεω σιγα την ανακαλυψη....υπαρχουν πολυ καλυτερες...
οσο για την ρενια δουκα εκτος του οτι ειναι ασχετο εντελος οτι κανονιζεις δεν σημαινει τιποτα...παρεπιπτοντος αν εχεις προβλημα με το να κανονισεις την παρτουζα με την ρενια πεστο μου να σε φερω σε επαφη με ατομο που την ξερει!!!!
α και κατι αλλο η μαρια γουσταρει απο την αρχη κ ξεκαθαρα να της πεις τι θελεις κ τι γουσταρεις κ δεν της αρεσουν τα μισολογα...καλο βραδυ , δεν εχω τιποτα μαζι σου απλα εγραψες οτι πηγε καποιος οτι πηγε κ εκανε φασαρια εκει...αυτο εινα κατι που δεν ισχυει....το τατου οντοςειναι ενα ψαρι(αποτυχημενο) και ειναι λιγο ποιο κατω απο την αριστερη μασχαλη....
αφου σου ειπε σε αλλο χωρο ναι γιατι λες οτι δεν δινει....
Και αν δεν εγραφα για αυτην εσυ θα πηγαινες να ρισκαρεις;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα μου επιτρέψετε να σας πώ,και το λέω αυτό με ολη μου την αγάπη,οτι στην ψυχολογία μένετε ολοι μεταξεταστέοι....Δεν θέλω να θίξω κανέναν,πολλοί απο εδω μέσα είναι καλοί μου φίλοι,αλλά προσέχετε υπερβολικά το κάτω κεφάλι και το επάνω εχει ατονήσει.... :rockon:
Η κυρία προσπαθεί,ανεπιτυχως,να παίξει το παμπάλαιο παιχνίδι του "απαγορευμένου"....δηλαδή,ακόμα και αν δεν αξιζει κάτι,δεν έχεις παρά να το απαγορεύσεις,η να το κάνεις δυσεύρετο,και,ω του θαύματος,αρχίζουν να το θέλουν ολοι....
Και να πω ρε μαγκες οτι δεν προσφέρεται αφειδώς,δεν προσφέρεται με το κιλό το πήδημα στις μέρες μας,θα είχε ισως κάποια εξήγηση.Μα μόνο στην Ν.Σμύρνη,για να μην πω στην ευρύτερη περιοχή,υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 μασατζίδικα που προσφέρουν τα πάντα...αν πας μεχρι την Καλλιρόης,πρέπει να κρατάς σημειωματάριο για να γράφεις τις διευθύνσεις και τα τεμάχια...όλων των ειδων,όλων των ηλικιών,όλων των αποχρώσεων...
Λοιπόν,αγνοήστε την κυρία και σε λίγο καιρό θα παρακαλάει...το ότι εβαλε πάλι την αγγελία 2 μέρες μετά την απόσυρσή της,δεν σας λέει κάτι? πολλοί απο εσας είστε εμποροι.Οταν το μαγαζί σας έχει φουλ πελατεία,βάζετε αγγελίες και κάνετε διαφήμιση? όταν πατάει ένας πελάτης τη μέρα του κάνετε νούμερα?
Ας βάλουμε λίγο και το πάνω κεφαλάκι να δουλέψει......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
Ό συνετός μαθαίνει χωρίς νά ταξιδεύει, άναγνωρίζει δίχως νά κοιτά !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom