Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
μάλλον την κατέβασε την αγγελία...κι εγώ δεν κράτησα το τηλέφωνο

λογικά θα ξανανέβει κάποια στιγμή
μαλλον θα παει να παρελασει κ δεν θα δουλευει κ κατεβασε την αγγελια  :grin: :grin:
καλα ρε συ δεν κρατησες τηλ??? τωρα πως θα την βρουμε?
λες να παω χυμα να χτυπησω το κουδουνι????? ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μαλλον θα παει να παρελασει κ δεν θα δουλευει κ κατεβασε την αγγελια  :grin: :grin:
καλα ρε συ δεν κρατησες τηλ??? τωρα πως θα την βρουμε?
λες να παω χυμα να χτυπησω το κουδουνι????? ;)

θα την ξανανεβάσει λογικά κάποια στιγμή...παρέλαση είναι, θα περάσει ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχουμε αποκτήσει "ειδικότητα" σε αυτό το site να "καίμε" τις καλές περιπτώσεις....τα παραδείγματα πάμπολλα....
Βέβαια,ο dimit31 έχει δίκιο....κάποια στιγμή θα βγεί νέα "ευκαιρία",θα στραφεί εκεί το ενδιαφέρον,η πελατεία θα εκλείψει,το χρήμα είναι γλυκό,οπότε θα εμφανισθεί και πάλι.... :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Εχουμε αποκτήσει "ειδικότητα" σε αυτό το site να "καίμε" τις καλές περιπτώσεις....τα παραδείγματα πάμπολλα....
Βέβαια,ο dimit31 έχει δίκιο....κάποια στιγμή θα βγεί νέα "ευκαιρία",θα στραφεί εκεί το ενδιαφέρον,η πελατεία θα εκλείψει,το χρήμα είναι γλυκό,οπότε θα εμφανισθεί και πάλι.... :2funny:
σε αναμομη λοιπον.....οχι τιποτα αλλο ειναι και διπλα μας....

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Δευτερη επισκεψη μεσα στη βδομαδα καλυτερη απο την πρωτη!!!εδωσε κ κωλο στα 80!!!εγινα πελατης εγω που δευτερη φορα δυσκολα ξαναπαω με την ιδια!λοιπον απο οτι καταλαβα την τρελαναν στα τηλεφωνα κ κατεβασε την αγγελια.αφηστε να περασει καμια βδομαδα κ μετα....μου ειπε κ οτι πηγε καποιος που τις ελεγε μαλακιες...ρε παιδια οτι λεμε εδω μην πατε κ τα λετε στην κοπελα χυμα!!!λιγο τροπο θελει για να φας...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δευτερη επισκεψη μεσα στη βδομαδα καλυτερη απο την πρωτη!!!εδωσε κ κωλο στα 80!!!εγινα πελατης εγω που δευτερη φορα δυσκολα ξαναπαω με την ιδια!λοιπον απο οτι καταλαβα την τρελαναν στα τηλεφωνα κ κατεβασε την αγγελια.αφηστε να περασει καμια βδομαδα κ μετα....μου ειπε κ οτι πηγε καποιος που τις ελεγε μαλακιες...ρε παιδια οτι λεμε εδω μην πατε κ τα λετε στην κοπελα χυμα!!!λιγο τροπο θελει για να φας...

Εχουμε πει χιλιάδες φορές ότι η αναφορά στο site δεν βοηθάει τα πράγματα....πουθενά.και σίγουρα όχι στις "μισόκρυφες" περιπτώσεις,όπου ΠΑΝΤΟΤΕ ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ολιγάριθμης,αλλά τακτικής πελατείας και η "απόσυρση" απο την πιάτσα.....Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε αυτό?
Εντάξει,ίσως τα φανερά μπουρδέλλα η τα μασατζίδικα (ίδια είναι κι' αυτά,με αλλον μανδυα) να θέλουν δημοσιότητα.Δεν έχουμε κανένα λόγο να τους την προσφέρουμε εμεις....Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας,όμορφα κι ωραία.....
Ο καλός φίλος dimit31 παραπονιέται συχνά για κάποιους που ενω ενημερώνονται απο εδω,"παραλείπουν" στην συνέχεια να ενημερώσουν το φόρουμ για τις δικές τους εμπειρίες....Φίλε dimit31,δεν είμαι πια καθόλου σίγουρος οτι αυτή είναι η καλύτερη τακτική....ενημέρωση ας γίνεται για τις κακές περιπτώσεις.Για προστασία των συναγωνιστών...αν και,αρκετοί φίλοι,προτιμούν να διαπιστώσουν μόνοι τους αν οι κακές κριτικές έχουν βάση.... :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εχουμε πει χιλιάδες φορές ότι η αναφορά στο site δεν βοηθάει τα πράγματα....πουθενά.και σίγουρα όχι στις "μισόκρυφες" περιπτώσεις,όπου ΠΑΝΤΟΤΕ ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ολιγάριθμης,αλλά τακτικής πελατείας και η "απόσυρση" απο την πιάτσα.....Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε αυτό?
Εντάξει,ίσως τα φανερά μπουρδέλλα η τα μασατζίδικα (ίδια είναι κι' αυτά,με αλλον μανδυα) να θέλουν δημοσιότητα.Δεν έχουμε κανένα λόγο να τους την προσφέρουμε εμεις....Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας,όμορφα κι ωραία.....
Ο καλός φίλος dimit31 παραπονιέται συχνά για κάποιους που ενω ενημερώνονται απο εδω,"παραλείπουν" στην συνέχεια να ενημερώσουν το φόρουμ για τις δικές τους εμπειρίες....Φίλε dimit31,δεν είμαι πια καθόλου σίγουρος οτι αυτή είναι η καλύτερη τακτική....ενημέρωση ας γίνεται για τις κακές περιπτώσεις.Για προστασία των συναγωνιστών...αν και,αρκετοί φίλοι,προτιμούν να διαπιστώσουν μόνοι τους αν οι κακές κριτικές έχουν βάση.... :think:

έχω αρχίσει κι εγώ πλέον να το πιστεύω αυτό...

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Έτσι είναι, δεν είναι πρώτη (ούτε και η τελευταία) φόρα που κάποια αξιόλογη περίπτωση "καίγεται" μετά από αναφορά στο site...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Γι'αυτο λοιπον οταν "εννοουμε" κατι στο φορουμ ας μην "λυσσανε" καποιοι για χυμα λεπτομεριες και αποδειξεις...
Αν πραγματικα σας ενδιαφερει κατι, στειλτε ενα πμ.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
το τηλ. το εχουμε.   το προβλημα ειναι αν θα απαντησει με τοση πελατεια που μαζευτηκε η απο αυτα που τηs ειπαν.  
Δωστε την "τσοντα" στο λαο... ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
Αναμενουμε πμ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
   οποιοs  προλαβε, προλαβε.  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εχετε αναρωτηθει καμια φορα γιατι κανουμε ετσι ?  :tooth:  λεs και δεν εχουμε ξαναπηδηξει  ,    η οτι αυτη ειναι η τοπ γκομενα ,    η οτι δεν εχουμε ξαναζησει παρομοια  εμπειρια  ,    η τελοs παντων γιατι δεν μπορουμε να βρουμε κατι αντιστοιχο.    εδω εχει  πηξει ο τοποs.      λεφτα να υπαρχουν. 

Mirag3

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Για την αγγελια στην Νεα Σμυρνη για το μασαζ,αν η κοπελα λεγεται Νανα εχω το τηλεφωνο της....Αν ειναι αυτη που λεω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
το τηλ. το εχουμε.   το προβλημα ειναι αν θα απαντησει με τοση πελατεια που μαζευτηκε η απο αυτα που τηs ειπαν.  
απανταει ,ολα θελουν τον τροπο τους αυριο εχουμε ραντεβου!!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
  εχετε αναρωτηθει καμια φορα γιατι κανουμε ετσι ?   :tooth:   λεs και δεν εχουμε ξαναπηδηξει  ,    η οτι αυτη ειναι η τοπ γκομενα ,    η οτι δεν εχουμε ξαναζησει παρομοια  εμπειρια  ,    η τελοs παντων γιατι δεν μπορουμε να βρουμε κατι αντιστοιχο.     εδω εχει  πηξει ο τοποs.       λεφτα να υπαρχουν. 
;) ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
συναδελφοι μην παμε και στο αλλο ακρο να μην γραφουμε τιποτα,
εγω παντος ψαχνο για καπια να ερχετε κατ΄ οικον (κηψελη μενο) για μασαζ και φραπεδακι μονο αν καπιος φιλος εχει να προτηνη κατι αξιολογο ας πει θα εινε και η προτη μου φορα.

GARDENIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
andy51 +10000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom