Εγώ το έκανα το κασκαντεριλίκι μου πάντως... Έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή το απόγευμα και ξεκίνησα με κατέυθυνση τα Λιόσια για να βρω το στενό στο οποίο είναι χωμένο το σπίτι της. Δεν παιδεύτηκα ιδιαίτερα, ελέω GPS. Η τύπισσα είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψε ο xpapad. Χοντρούλα, με μουστάκι (ξυρισμένο κόντρα), σπυριά και σημάδια στο πρόσωπο, μελαχρινή, προς το ψηλό, με καλό βυζί (τριαροτεσσαρι). Ο χωρος θα ελεγα οτι ειναι ψιλοχαλι, ενω το μασαζ ειναι καλουτσικο. Στο τηλ σου λεει οτι υπαρχουν τρια προγραμματα: 40λεπτο με 40 γιουρια, 50λεπτο με 50 και ωρα με 60. Καλα, καλα της λεω... Παω εκει και πριν ξεκινησω της λεω ή θα γδυθεις τελειως και θα παρεις το 60αρι για μια ωρα ή αν μεινεις ντυμενη θα παρεις 40 πάλι για μια ωρα. Ξινυσε λιγο και ξεκινησε ντυμενη. Λιγο πριν ληξη το ματς, κι ενω εφτιαχνε φραπογαλο αλλα Λεντζος, της βγαζω εξω τις βυζαρες και αρχιζω να χουφτωνω και κωλο μεχρι που την τιμησα. 40 εδωσα, αλλα δεν θα τα ξαναεδινα.
Συνοπτικα, και έχοντας δοκιμασει τις εξης τεσσερις:
α)Φωτεινη, Ιλιον 40 ευρω
β)Αννα, Καμινια (υπαρχει κριτικη μου σε προηγουμενη σελιδα) 40 ευρω
γ)Μαρια, αλβανοτρικαλινη 35αρα που εχει αναφερθει απο πολλους 50 ευρω
δ)Ηλεκτρα, γνωστη και απο τις πρωτες στο κουρμπετι του μασαζ κατ'οικον 70 ευρω
συμπεραινω οτι με τη λογικη "στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος" η λιγοτερο μετρια ηταν η τελευταια. Ολες τους παντως ηταν καπου μεταξυ του "χαμενος κοπος" και "πεταμενα λεφτα"...
Η Ηλεκτρα ειναι η ψηλη ξανθια που προχωραει μεχρι φραπε? την εχει παρει κανεις ρε παιδια?