Τελικο κοστος, με , , μασαζ, ποσο ???
λοιπον πιστευω απο τα καλυτερα VFM K GFE του χωρου.πολυ καλο μασαζ κ επιτελους μια ελληνιδα που γουσταρει αυτο που κανει....τιποτα αλλο απλα πηγαινεται μια βολτα νεα σμυρνη.ουτε κουδουνια να χτυπανε.... χαλαρα μονη της.... η κοπελα της διπλανης πορτας....με καλο μασαζ λιγο b2b και πολυ καλη πιπα!!πιστευω πρεπει να παρουν κ αλλες το παραδειγμα της συγκεκριμενης.ξεκιναει απο 40 ευρω μονο μασαζ κ ανεβαινει....οπως το καυλι μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Πολυ καλη!κοπελα της διπλανης πορτας.λιγα πιασηματακια εχει αλλα μια χαρα....
.. δηλαδή χοντρούλα..!!..
τελική τιμή (ή όσο πιάσει τον "μαλάκα")???????????????????
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πολύ καλή η ανακάλυψη του georgekara.
παραθέτω κι εγώ με τη σειρά μου το link της αγγελίας
Ελληνίδα, περίπου στο 1.65, όμορφη, με γεμάτα 3άρια βυζιά, λίγα κιλά στην περιφέρεια (σε καμία περίπτωση χοντρή, αφού έμενα μου αρέσουν οι αδύνατες και μικρόσωμες). Γενικά η όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας, όπως είπε και ο georgekara.
Εγώ δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω σε άλλο thread, καθώς ο χώρος είναι επαγγελματικός, χωρίς όμως να χτυπάνε κουδούνια.
Στα 60 ευρώ προσφέρει πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ με επίσης πολύ καλό b2b και εκτόνωση με χέρι ή με πίπα (με προφυλακτικό). Γενικά η όλη φάση με άφησε ικανοποιημένο και θα ξαναπάω.
Ελληνίδα, περίπου στο 1.65, όμορφη, με γεμάτα 3άρια βυζιά, λίγα κιλά στην περιφέρεια (σε καμία περίπτωση χοντρή, αφού έμενα μου αρέσουν οι αδύνατες και μικρόσωμες). Γενικά η όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας, όπως είπε και ο georgekara.
Εγώ δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω σε άλλο thread, καθώς ο χώρος είναι επαγγελματικός, χωρίς όμως να χτυπάνε κουδούνια.
Στα 60 ευρώ προσφέρει πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ με επίσης πολύ καλό b2b και εκτόνωση με χέρι ή με πίπα (με προφυλακτικό). Γενικά η όλη φάση με άφησε ικανοποιημένο και θα ξαναπάω.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Ευχαριστουμε για την ανταποκριση συναγωνιστη κ μαλλον θα τιμησω κ εγω συντομα
τις ευχαριστίες μας στον georgekara που έκανε και την ανακάλυψη ;)
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
τα παντα ολα ειναι στα 80.εγω παντως θα γινω πελατης εκει.....ετσι πρεπει να ειναι τα μασαζ.οχι 10 λεπτα χαιδεμα και μετα γυρνα να στον πιασω...
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
τα παντα ολα ειναι στα 80.εγω παντως θα γινω πελατης εκει.....ετσι πρεπει να ειναι τα μασαζ.οχι 10 λεπτα χαιδεμα και μετα γυρνα να στον πιασω...
σύνολο από χρόνο το πακετάκι???
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Και πως πάνε Νεα Σμύρνη ρε παιδιά;; Είναι σε κάποιο σημείο που να βολεύει ΜΜΜ;;;
λοιπον πιστευω απο τα καλυτερα VFM K GFE του χωρου.πολυ καλο μασαζ κ επιτελους μια ελληνιδα που γουσταρει αυτο που κανει....τιποτα αλλο απλα πηγαινεται μια βολτα νεα σμυρνη.ουτε κουδουνια να χτυπανε.... χαλαρα μονη της.... η κοπελα της διπλανης πορτας....με καλο μασαζ λιγο b2b και πολυ καλη πιπα!!πιστευω πρεπει να παρουν κ αλλες το παραδειγμα της συγκεκριμενης.ξεκιναει απο 40 ευρω μονο μασαζ κ ανεβαινει....οπως το καυλι μας...
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
περιλαμβάνονται γλωσσόφιλα ;
bluetheo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τραμ. Βεβαια ειναι πιο αργο κι απ το θανατο, αλλα με λιγη υπομονη θα φτασεις. Μεχρι να φτασεις ομως μπορει να σου εχει κοπει η ορεξη γιαΚαι πως πάνε Νεα Σμύρνη ρε παιδιά;; Είναι σε κάποιο σημείο που να βολεύει ΜΜΜ;;;
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
περιγραφη της κοπελιας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
τι ερωτηση ηταν αυτηΚαι πως πάνε Νεα Σμύρνη ρε παιδιά;; Είναι σε κάποιο σημείο που να βολεύει ΜΜΜ;;;
ολοι οι δρομοι οδηγουν στη νεα σμυρνη
bilaki**
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι εδω μιλαμε για μασαζ ντελιβερη, γιατη βλεπω οτι "ξεστρατηζουμε".
Καμια να ερχετε κηψελη ξερουμε? δεν το εχω δοκιμαση ποτε στο σπητι μου
αλλα ηρθε η ωρα. Αν κανενας συναδελφος εχει να προτηνη καπια που πεζει στο 50αρικο ας ενημεροση.
Ευχαρηστο εκ τον προτερον...
αλλα ηρθε η ωρα. Αν κανενας συναδελφος εχει να προτηνη καπια που πεζει στο 50αρικο ας ενημεροση.
ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
με 50αρικο μόνο μασάζ βρίσκεις πολλές για σεξ πρέπει να βάλεις κάτι παραπάνω, εκτος κι' αν η γκόμενα είναι μπαζοΣυναδελφοι εδω μιλαμε για μασαζ ντελιβερη, γιατη βλεπω οτι "ξεστρατηζουμε".
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γραφειο,χρεωνει 80 ευρω τα απλα,και ολα τα υπολοιπα+20,+20,+20 κτλ.....
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν κάποιος συνάδελφος θυμάται μια μασατζου που δεχόταν στο χώρο της στη περιοχή γκαζι
είχε βάλει και 3 photo στο mylist αν θυμάμαι καλά
θα ήθελα να μου στείλει το τηλ. γιατί το έχασα.... έστω και πμ
ευχαριστώ
είχε βάλει και 3 photo στο mylist αν θυμάμαι καλά
θα ήθελα να μου στείλει το τηλ. γιατί το έχασα.... έστω και πμ
ευχαριστώ
αετε μου. εσκισεs παλι.γραφειο,χρεωνει 80 ευρω τα απλα,και ολα τα υπολοιπα+20,+20,+20 κτλ.....
To συγκεκριμένο link με οδηγει στην κεντρική σελίδα του mylist. Koιταξα και στην κατηγορια μασάζ και δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη αγγελία, ας βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ!
Πολύ καλή η ανακάλυψη του georgekara.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
To συγκεκριμένο link με οδηγει στην κεντρική σελίδα του mylist. Koιταξα και στην κατηγορια μασάζ και δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη αγγελία, ας βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ!
μάλλον την κατέβασε την αγγελία...κι εγώ δεν κράτησα το τηλέφωνο
λογικά θα ξανανέβει κάποια στιγμή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις