Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
η δευτερη αγγελια εχει ονομα σονια...?λες να κανει και κατ οικον?.......

Απαντάω τώρα, γιατί μόλις είδα τα μηνύματα.

Με τη Σόνια έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο πρόσφατο παρελθον, πριν από 2 μήνες περίπου. Δεν την έχω πάρει, αλλά θυμάμαι που μου είχε πει για 65 ευρώ. Είναι Ελληνίδα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επίσης, να πω ότι αν έχει κάποιος διαφορετική πληροφόρηση για τη συγκεκριμένη ή κάτι επιπλέον, παρακαλείται να ενημερώσει.

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Η αγγελία αυτή . έχει ενα τηλέφωνο πού άν τό ψάξεις μέσω google έχει ενδιαφέρον.Παρουσιάζεται καί σάν ραδιοφωνικός παραγωγός.Η δέ δέν απαντά στό τηλέφωνο.Γι'αυτό ρώτησα άν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Η αγγελία αυτή . έχει ενα τηλέφωνο πού άν τό ψάξεις μέσω google έχει ενδιαφέρον.Παρουσιάζεται καί σάν ραδιοφωνικός παραγωγός.Η δέ δέν απαντά στό τηλέφωνο.Γι'αυτό ρώτησα άν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι.

Η αναζήτηση τηλεφώνου από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν έχει πάντα ακριβή αποτελέσματα. Μη ξεχνάτε την ευκολία που έχεις πλεον τηλ. νούμερο, την φορητότητα και τους πολλούς παρόχους.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Η αναζήτηση τηλεφώνου από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν έχει πάντα ακριβή αποτελέσματα. Μη ξεχνάτε την ευκολία που έχεις πλεον τηλ. νούμερο, την φορητότητα και τους πολλούς παρόχους.
μη μου πεις οτι εισαι ο ραδιοφωνικος παραγωγος???!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Σόρυ παιδιά πυ άργησα αλλά ξεχάστηκα.... :uglystupid:
Λοιπόν έχουμε και λέμε

Εμφάνιση: 6 είναι πολύ λεπτή όπως είπε και ο IBLIS
Πρόσωπο: 6 με χάλασε αρκετα γιατί είχε μαυρισμένα δόντια..
Διάθεση : 9 πρόθυμη σε ότι της ζήτησα και έδειχνε να το ευχαριστιέτε.Αντέχει γερό σφυροκόπημα και σε πολλές στάσεις,δέχτηκε δάχτυλο στο κώλο, πίπα χωρίς αλλά μέτρια και ρηχή.
Μασάζ: 9  παρα πολύ καλό με χαλάρωσε ιδιαίτερα...  ;)

Τιμή 80 ευρώ για 1 ώρα και κάτι.Κανονικά είναι 70 αλλά χρεώνει +10 το OWC.
Γενικά πιστεύω είναι απο τις καλές επιλογές στο χώρο του μασάζ!
για ποια λεμε, δε θυμαμαι... :think:
στειλε και τηλ γιατι τα σβηνω καμια φορα  :2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε σεις η ελλη η βυζαρου τι κανει...την εχει παρει κανεις τωρα τελευταια?.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
  οτι θυμασαι χαιρεσαι.  :2funny:     ειπαμε ισωs  na ερθουν νεεs βυζαρουδεs   στα μαγαζια,   μετα απο αυτο που εγινε.   κανε  και καμμια παραγγελια να τουs πειs πωs ακριβωs τιs θελειs.     και κατι αλλο ( την φιλη σου την μαρικα  kai καποιεs   αλλεs  επρεπε να  δειs με τιs xειροπεδεs ).               

εσύ δηλ. πού τις είδες με χειροπέδες και πώς έτυχε να είσαι μπροστά;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αυτο σε νοιαζει?    και για να σου λυσω την απορια( γιατι προφανωs κατι υποννοειs , αυτα μαθαινονται). 

οκ, δεν είχα δει το έντιτ (αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν λες και ήσουν παρών)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οκ, δεν είχα δει το έντιτ (αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν λες και ήσουν παρών)
  δεν πειραζει.    αs το ληξουμε εδω.  εγω το δικο μου το εσβησα.  αν θεs σβησε και τα δικα σου.  απλα  καποια επικαιρα  νεα ,  οσο με παιρνει    σαs λεω.  δεν χρειαζονται περισσοτερεs ερωτησειs.    η  τα δεχεστε η οχι. 

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
Σόρυ παιδιά πυ άργησα αλλά ξεχάστηκα.... :uglystupid:
Λοιπόν έχουμε και λέμε

Εμφάνιση: 6 είναι πολύ λεπτή όπως είπε και ο IBLIS
Πρόσωπο: 6 με χάλασε αρκετα γιατί είχε μαυρισμένα δόντια..
Διάθεση : 9 πρόθυμη σε ότι της ζήτησα και έδειχνε να το ευχαριστιέτε.Αντέχει γερό σφυροκόπημα και σε πολλές στάσεις,δέχτηκε δάχτυλο στο κώλο, πίπα χωρίς αλλά μέτρια και ρηχή.
Μασάζ: 9  παρα πολύ καλό με χαλάρωσε ιδιαίτερα...  ;)

Τιμή 80 ευρώ για 1 ώρα και κάτι.Κανονικά είναι 70 αλλά χρεώνει +10 το OWC.
Γενικά πιστεύω είναι απο τις καλές επιλογές στο χώρο του μασάζ!

Εχει κανεις το τηλεφωνο τις συγκεκριμενης?!? την ψαχνω πολυ καιρο! πλεασε πμ οποιος ξερει ευχαριστω!!

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μμμμ, ενδιαφερον. Αν γινεται θα το ηθελα και εγω το τηλ. Γενικοτερα παντως θα ηταν πολυ ακυρο να παρω μια κορασιδα κατοικον και να ζητησω απλα ενα καλο μασαζ αλλα αυτη να ειναι καθολη την διαρκεια γυμνη? Απλα αυτο χωρις τιποτα περισσοτερο. Αντε ισως μια φραπεδια. Αν καποιος εχει καποια προταση, θα με βοηθουσε πολυ. :)

babsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα...εχει κανει τηλεφωνο να μου στειλει της συγκεκριμενης που μιλαμε στις τελευταιεσ απαντησεις και να μου πει γενικοτερα πληροφοριεσ σε ΡΜ

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Κοπελα απο Ουκρανια προσφερω χαλαρωτικο μασαζ. Επισκεψεις κατ`οικον.

Τιμη 50 ευρω 1 ωρα.

6972****** (10.00-22.00) Αποκρεψη δεν απαντω.Εγω δεν κανω πολη μβλα-μβλα. Ερχομε μονο σε πεδια, που κλεινουν ραντεβου και κανουν υπομονη.

Χωρις κανενα δικο μου σχολιο , ετσι για να κουνηθει λιγο η σελιδα αυτη.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Στη φωτό (mylist) καλή φαίνεται αλλά και μόνο από αυτά που λέει στην αγγελία δείχνει λίγο σπασαρχίδω..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Που είναι ο BBWlover???  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝ ΣΟΥ αρέσουν οι εύσωμες σαραντάρες με εμπειρία στο μασάζ, τότε κάλεσέ με, έρχομαι αποκλειστικά στον χώρο σου, έχοντας άνεση χρόνου.  6976.****13
εχει  συγκρατήσει καποιος συναγωνιστής το τηλ της;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο thread για να γράψω για τη συγκεκριμένη. Δεν είναι μασατζίδικο, αλλά έχει δικό της χώρο στα Καμίνια, κοντά στην Πειραιώς στο Καραϊσκάκη.

επίσκεψη τις προάλλες. Είναι από Σερβία μου είπε, από χωριό στα βόρεια. Ψηλή, χωρίς περιποιημένο πρόσωπο (είχε ίχνος από μουστάκι), γύρω στα 50, μικρό στήθος, μπυροκοιλιά και απεριποίητα χέρια και πόδια (για εμένα είναι πολύ σημαντικό). Οι φωτογραφίες, τώρα που τις βλέπω, είναι επεξεργασμένες και μάλιστα αρκετά.

Χώρος τραγικός. Μασαζοκρέβατο με πετσέτα και χαρτί κουζίνας από πάνω. Νερό στο μπάνιο δεν υπήρχε, αν ήθελε κάποιος να κάνει μπάνιο.

Στο προκείμενο, μασάζ της πλάκας, που περισσότερο πονούσες, παρά χαλάρωνες. Πάντως κράτησε για μια ώρα, γεμάτη. Στο τέλος και ενώ περίμενα να τον βάλει στο στόμα της (δεν ήθελα και κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη, αφού η εμφάνιση της δεν με προδιέθετε για κάτι περισσότερο) άρχισε μια εντελώς άτεχνη μαλακία, που για να μη μείνω με το σπέρμα μέσα μου, τελείωσα μόνος μου.

Αυτά από το συγκεκριμένο κασκαντεριλίκι. 40 ευρώ πεταμένα.

Πάμε στο επόμενο.

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο thread για να γράψω για τη συγκεκριμένη. Δεν είναι μασατζίδικο, αλλά έχει δικό της χώρο στα Καμίνια, κοντά στην Πειραιώς στο Καραϊσκάκη.

επίσκεψη τις προάλλες. Είναι από Σερβία μου είπε, από χωριό στα βόρεια. Ψηλή, χωρίς περιποιημένο πρόσωπο (είχε ίχνος από μουστάκι), γύρω στα 50, μικρό στήθος, μπυροκοιλιά και απεριποίητα χέρια και πόδια (για εμένα είναι πολύ σημαντικό). Οι φωτογραφίες, τώρα που τις βλέπω, είναι επεξεργασμένες και μάλιστα αρκετά.

Χώρος τραγικός. Μασαζοκρέβατο με πετσέτα και χαρτί κουζίνας από πάνω. Νερό στο μπάνιο δεν υπήρχε, αν ήθελε κάποιος να κάνει μπάνιο.

Στο προκείμενο, μασάζ της πλάκας, που περισσότερο πονούσες, παρά χαλάρωνες. Πάντως κράτησε για μια ώρα, γεμάτη. Στο τέλος και ενώ περίμενα να τον βάλει στο στόμα της (δεν ήθελα και κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη, αφού η εμφάνιση της δεν με προδιέθετε για κάτι περισσότερο) άρχισε μια εντελώς άτεχνη μαλακία, που για να μη μείνω με το σπέρμα μέσα μου, τελείωσα μόνος μου.

Αυτά από το συγκεκριμένο κασκαντεριλίκι. 40 ευρώ πεταμένα.

Πάμε στο επόμενο.
τιπατσαβουρα ειναι αυτη..... :s&m_3: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τιπατσαβουρα ειναι αυτη..... :s&m_3: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea:

δυστυχώς, όταν πήγα δεν την είχα δει σε φωτογραφία (τώρα την είδα, κάνοντας googlάρισμα), οπότε όπως καταλαβαίνεις έκανα κανονική καταδρομική...

Μαλακία μου, που δεν έφυγα αμέσως μόλις την είδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom