georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Ειναι στο mylist στα μασαζ στην 1 απριλιου κ το τηλ τελειωνει σε 486.ειδα ενα καινουργιο ξανθο στα 50ε παλι .καντε κανα test drive....
Και Νότια Προάστειαειδα ενα καινουργιο ξανθο στα 50ε
Κοιτάτε ρε φωτος που έχει βάλει ο "φοιτητης"
www.mylist.gr/?view=showad&adid=29881&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=29881&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
Κοιτάτε ρε φωτος που έχει βάλει ο "φοιτητης"
www.mylist.gr/?view=showad&adid=29881&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=29881&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
Που είναι ο BBWlover???
ΑΝ ΣΟΥ αρέσουν οι εύσωμες σαραντάρες με εμπειρία στο μασάζ, τότε κάλεσέ με, έρχομαι αποκλειστικά στον χώρο σου, έχοντας άνεση χρόνου. 6976.****13
ειδα που ελεγε νοτια.....περνω τηλ μου λεει ποια περιοχη?της λεω πειραια και μου λεει δεν γινεται....
ρε μαγκα τα βυζια της ειναι οπως φαινονται στη φωτο απο ακροποληπηρα και εγω την συγκεκριμενη την κυριακη.λοιπον ειναι μια πολυ καλη προταση για 50αρικο στο σπιτι σου για 1 ωρα.απο φατσα οκ αυτα περι σακουλες δεν υπαρχουν.μια χαρα βλεμμα εχει και αρκετα ομιλιτικη.εχει λιγα κιλα παραπανω για μενα.σε αλλους αρεσουν αυτα....απο μασαζακι αρκετα καλο και στο τελος αν εισαι καλος βγαζει την μπλουζιτσα της και στον παιζει πολυ ωραια....τωρα αν καποιος θελει κατι παραπανω υπαρχει τιμοκαταλογος....εγω δεν ηθελα και εμεινα εκει...
ρε μαγκα τα βυζια της ειναι οπως φαινονται στη φωτο απο ακροπολη
που εχει βαλει
ποια ρωσιδα μιλφακι ειναι αυτη ?.....παιζει αγγελια?....συνάντηση σε 10' με τη ρωσίδα το μιλφάκι 1 ώρα 70 ευρώ +10 για ακάποτο....Για να δουμε....αν ειναι όντως ετσι θα είναι vfm...
Σόρυ παιδιά πυ άργησα αλλά ξεχάστηκα....
Λοιπόν έχουμε και λέμε
Εμφάνιση: 6 είναι πολύ λεπτή όπως είπε και ο IBLIS
Πρόσωπο: 6 με χάλασε αρκετα γιατί είχε μαυρισμένα δόντια..
Διάθεση : 9 πρόθυμη σε ότι της ζήτησα και έδειχνε να το ευχαριστιέτε.Αντέχει γερό σφυροκόπημα και σε πολλές στάσεις,δέχτηκε δάχτυλο στο κώλο, πίπα χωρίς αλλά μέτρια και ρηχή.
Μασάζ: 9 παρα πολύ καλό με χαλάρωσε ιδιαίτερα... ;)
Τιμή 80 ευρώ για 1 ώρα και κάτι.Κανονικά είναι 70 αλλά χρεώνει +10 το OWC.
Γενικά πιστεύω είναι απο τις καλές επιλογές στο χώρο του μασάζ!
Από ότι είδα πρέπει να την έχει βγάλει από τα νέα....