συνεδρία με αυτήν
Μετά την αναφορά του συναθλητή Kosnic 26, συνάντησα κι εγώ την εν λόγω "κοπέλα" :-
Είναι γύρω στα 45 με 47, με ρώτησε πού έμαθα γι' αυτήν, της λέω από ένα σάιτ που γράφει κριτική και μου λέει μπορείς να μου το δείξεις; Όπως καταλαβαίνετε, έκανα το Κινέζο
γιατί δεν ήθελα να δει τις αναφορές για μαξιλαροθήκες και τέτοια και να τα πάρει λίγο πριν από τον αγώνα. Δεν μου πολυάρεσε σαν γκόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα της κολλούσα κάπου έξω, αλλά έκανε καλό μασαζάκι, σε όλο το σώμα, με λάδι και τέτοια
Μόνο που σε κάποια φάση της λέω δε βγάζεις την μπλούζα σου, θέλω 10 ευρώ λέει, εντάξει λέω, την έβγαλε κι έμεινε με το σουτιέν. Αυτό δεν θα το βγάλεις της λέω και μου ζήταγε άλλα 10 ευρώ
. Επίσης, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι γίνεται και κάτι παραπάνω από το φραπέ αλλά δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ακόμα περισσότερα λεφτά στη συγκεκριμένη. Το τέλος είχε φραπέ
όχι πιεστικό για να τελειώσεις γρήγορα, εντάξει, καλός ήταν. Το σύνολο κράτησε γύρω στα 30 - 35 λεπτά και 60 ευρώ. Αν θα την ξανάπαιρνα; Δύσκολο εως αδύνατον
Μια φορά φτάνει.