Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
σωμα.....?εχει τιποτα βυζουμπες?.....αντε ρε σεις πειτε, πειτε.....
Γιατινα μη σου πουμε....βυζουμπα 2+,μεγαλουτσικη ευαισθητη ρωγα,απαλο δερματακι,μυρωδατη,νινακι καθαρο,μουσκευει με το παραμικρο....στα μειον,φωναζει πολυ ρε γαμωτο,σου αραδιαζει τιμοκαταλογο σαν μενου εστιατοριου και βεβαια ειπαμε στο προσωπο,μια μαξιλαροθηκη ισως χρειαστει....

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Γιατινα μη σου πουμε....βυζουμπα 2+,μεγαλουτσικη ευαισθητη ρωγα,απαλο δερματακι,μυρωδατη,νινακι καθαρο,μουσκευει με το παραμικρο....στα μειον,φωναζει πολυ ρε γαμωτο,σου αραδιαζει τιμοκαταλογο σαν μενου εστιατοριου και βεβαια ειπαμε στο προσωπο,μια μαξιλαροθηκη ισως χρειαστει....
3.
Συναθλητη το μασαζ τουλαχιστον το εχει????η κομοδινε φαση ειναι σε ολα??

σορρυ εδω το σωστο

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΑΝ σας αρέσει το "Feet massaz", μασάζ με τα πόδια ή ντουζ μασάζ, τηλεφωνήστε μου 6979.****12. Σε δικό σας χώρο, ώρες 4μμ-10μμ και Σαββατοκύριακα

Αυτήν εδώ τη έχει τεστάρει κανένας? Έχω τηλεφωνήσει 2-3 φορές σε διαφορετικές μέρες και δεν απαντάει... :think:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
3.
Συναθλητη το μασαζ τουλαχιστον το εχει????η κομοδινε φαση ειναι σε ολα??

σορρυ εδω το σωστο
φιλε μου τα εχουμε ξαναπει....οι γκομενες που ειναι σαυτη την κατηγορια ειναι πρωην του χωρου,σιτεμενες πλεον,βεβαια καμια φορα σκαει και κανενα μικρο,που βαζουν αγγελιες για εξτρα χρηματα.......τα γαμησι ειναι στανταρ,στο 99%......αυτα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχω το εξης προβλημα ,θε ηθελα ενα καλο χαλαρο μασαζακι και ενα ΚΑΛΟ φραπε χωρις να πρεπει να πουλησω ενα οικοπεδο για να κανω καποιους πλουσιους.Πηγα προσφατα Αννα καμινια ευγενικη καλο μασαζ σκληρο για τα γουστα μου αλλα σε καποιους σιγουρα θα αρεσει.Η εμφανιση για εμενα δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο με νοιαζει να γουσταρει αυτο που κανει και αναφερομαι κυριως στον φραπε. Η αννα στο συγκεκριμενο θεμα το χαλι το μαυρο, και λυπαμαι που το λεω αυτο γιατι κατα τα αλλα ειναι και καλο παιδι.Νομιζω πως για ενα μασαζ και για ενα καλο φραπε, το τονιζω ΚΑΛΟ δεν θα επρεπε να πληρωνουμε πανω απο 30-40 ευρω και ας διαρκει το ολο 40-45 λεπτα.τοσο δυσκολο ειναι να βρεθει κατι τετοιο?Στο θεμα φραπε καποιες κοιτανε να σε τελειωσουν σε 30 δευτερολεπτα.  Το κερατο μου.Αν κανεις εχει πληροφοριες για μασαζακι με καλο φραπε σε λογικη τιμη παρακαλω ας πληροφορησει θα ειμαι ευγνωμων.

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
248
Πόντοι
21
ΑΝ σας αρέσει το "Feet massaz", μασάζ με τα πόδια ή ντουζ μασάζ, τηλεφωνήστε μου 6979.****12. Σε δικό σας χώρο, ώρες 4μμ-10μμ και Σαββατοκύριακα

Αυτήν εδώ τη έχει τεστάρει κανένας? Έχω τηλεφωνήσει 2-3 φορές σε διαφορετικές μέρες και δεν απαντάει... :think:

Σε ποιό σάιτ είναι η αγγελία φίλε?? ;)

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
αυτη στα καμινια δεν βλεπεται ομως....και ο φραπες στεγνος χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα στο τελος....αυτη η μιλφαρα η σοφια νομιζω πως ειναι με νανουκα σε μασατζιδικο θησεως καλλιθεα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
συνεδρία με αυτήν
Μετά την αναφορά του συναθλητή Kosnic 26, συνάντησα κι εγώ την εν λόγω "κοπέλα"  :-

Είναι γύρω στα 45 με 47, με ρώτησε πού έμαθα γι' αυτήν, της λέω από ένα σάιτ που γράφει κριτική και μου λέει μπορείς να μου το δείξεις; Όπως καταλαβαίνετε, έκανα το Κινέζο  :zzzzz: γιατί δεν ήθελα να δει τις αναφορές για μαξιλαροθήκες και τέτοια και να τα πάρει λίγο πριν από τον αγώνα. Δεν μου πολυάρεσε σαν γκόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα της κολλούσα κάπου έξω, αλλά έκανε καλό μασαζάκι, σε όλο το σώμα, με λάδι και τέτοια  :* Μόνο που σε κάποια φάση της λέω δε βγάζεις την μπλούζα σου, θέλω 10 ευρώ λέει, εντάξει λέω, την έβγαλε κι έμεινε με το σουτιέν. Αυτό δεν θα το βγάλεις της λέω και μου ζήταγε άλλα 10 ευρώ  :idiot: :2funny:. Επίσης, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι γίνεται και κάτι παραπάνω από το φραπέ αλλά δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ακόμα περισσότερα λεφτά στη συγκεκριμένη. Το τέλος είχε φραπέ  :jerking: όχι πιεστικό για να τελειώσεις γρήγορα, εντάξει, καλός ήταν. Το σύνολο κράτησε γύρω στα 30 - 35 λεπτά και 60 ευρώ. Αν θα την ξανάπαιρνα; Δύσκολο εως αδύνατον  :zzzzz: Μια φορά φτάνει.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
συνεδρία με αυτήν
Μετά την αναφορά του συναθλητή Kosnic 26, συνάντησα κι εγώ την εν λόγω "κοπέλα"  :-

Είναι γύρω στα 45 με 47, με ρώτησε πού έμαθα γι' αυτήν, της λέω από ένα σάιτ που γράφει κριτική και μου λέει μπορείς να μου το δείξεις; Όπως καταλαβαίνετε, έκανα το Κινέζο  :zzzzz: γιατί δεν ήθελα να δει τις αναφορές για μαξιλαροθήκες και τέτοια και να τα πάρει λίγο πριν από τον αγώνα. Δεν μου πολυάρεσε σαν γκόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα της κολλούσα κάπου έξω, αλλά έκανε καλό μασαζάκι, σε όλο το σώμα, με λάδι και τέτοια  :* Μόνο που σε κάποια φάση της λέω δε βγάζεις την μπλούζα σου, θέλω 10 ευρώ λέει, εντάξει λέω, την έβγαλε κι έμεινε με το σουτιέν. Αυτό δεν θα το βγάλεις της λέω και μου ζήταγε άλλα 10 ευρώ  :idiot: :2funny:. Επίσης, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι γίνεται και κάτι παραπάνω από το φραπέ αλλά δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ακόμα περισσότερα λεφτά στη συγκεκριμένη. Το τέλος είχε φραπέ  :jerking: όχι πιεστικό για να τελειώσεις γρήγορα, εντάξει, καλός ήταν. Το σύνολο κράτησε γύρω στα 30 - 35 λεπτά και 60 ευρώ. Αν θα την ξανάπαιρνα; Δύσκολο εως αδύνατον  :zzzzz: Μια φορά φτάνει.

Γλωσσόφυλα σαν αυτά που ανέφερε και ο πρώτος συναγωνηστής σου τύγχανε?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
συνεδρία με αυτήν

10 ευρω το βγαλσιμο μπλουζας και σουτιεν??????????.........τι γινεται ρε πουστη μου..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Απο φατσα η 45αρα τι ελεγε ? Θελει οντως μαξιλαρι ? :Ρ
Επισης μια Μαρινα που εχει αγγελια και την πηρα τηλεφωνο, μου ειπε οτι εχει δικο της χωρο στη Θησεως καπου. Θελει 70 την ωρα. Ξερει κανεις τπτ που να εχει δοκιμασει?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Που είναι ο BBWlover???  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝ ΣΟΥ αρέσουν οι εύσωμες σαραντάρες με εμπειρία στο μασάζ, τότε κάλεσέ με, έρχομαι αποκλειστικά στον χώρο σου, έχοντας άνεση χρόνου.  6976.****13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom