You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
concavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για την αγγελία αυτή γνωρίζει κανείς σοφία η σόνια!!
Δεν είναι για full καταστάσεις, Πολύ ώραίο "μωρό", κορμάρα, αλλά μόνο λοδοτρίψιμο. Τα υπόλοιπα τα φιλαέι για τον καλό της.
Τώρα έβαλα και την παράθεση...
Στα νοτια παιζει μπαλα φιλε και το ξερω γιατι την εχω παρει και ειμαι Γλυφαδιωτης...Μην ασχολείστε,ρε...Το βυζί είναι σιλικόνη και φαίνεται ότι πρέπει να μένεις βόρεια προάστεια για ναρθει...Δεν πάνε στο διάολο όλες τους...
goustarw_polles
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια με ολο το συμπαθειο κιολας!!! γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε με την ιδια σχεδον 2 σελιδες τωρα??? Απορώ!!!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι για full καταστάσεις, Πολύ ώραίο "μωρό", κορμάρα, αλλά μόνο λοδοτρίψιμο. Τα υπόλοιπα τα φιλαέι για τον καλό της.
Τώρα έβαλα και την παράθεση...
επιβεβαιώνω
τα λεφτά σας θα χάσετε και θα σας πάρει τα μυαλά με την πάρλα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
και στο τελος θα μεινουμε με το πουλι στο χερι....χχεχεχεχεχεχεχεχεχεχ!!!επιβεβαιώνω
τα λεφτά σας θα χάσετε και θα σας πάρει τα μυαλά με την πάρλα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
συνεδρία με αυτήν
από εμφάνιση, σαν την γειτόνισσα που έχει το μπακάλικο της γειτονιάς σας (και δεν το λέω υποτιμητικά, απλά η τύπισσα είναι υπεράνω κάθε υποψίας)
μικροκαμωμένη, καστανομάλα, ηλικία 40+, σώμα με λίγα πιασιματάκια νορμάλ της ηλικίας, φάτσα καλούλα/αδιάφορη, μπάζο δεν την λες, απλώς όταν κάνω κασκαντεριλίκια περιμένω να μου εμφανιστεί πάντα το χειρότερο, οπότε τα κριτήριά μου αυτομάτως γίνονται πολύ ελαστικά δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός
αν και προσπαθούσε να μιλάει συνέχεια, εμένα μου φάνηκε υπερβολικά αμήχανη, δείγμα ότι μάλλον πρόκειται για πολύ φρέσκο αματούρι
στο δια ταύτα, το μασαζάκι πέρασε αξιοπρεπώς την βάση (φιλότιμη) και κατέληξε σε φραπεδιά
δεν ζήτησα κάτι παραπάνω, οπότε δεν ξέρω αν έκανε και κάτι άλλο (πιθανόν ναι)
διάρκεια κάτι λιγότερο από 1 ώρα, κόστος 50 Ευρώ (νομίζω όχι και άσχημα)
ανάμεικτες εντυπώσεις πάντως για τα λεφτά που δίνεις σε συνδυασμό με το ότι είναι ντελίβερι, νομίζω ότι δεν είναι κακή δεν ξέρω, με μπέρδεψε λίγο
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε συ...δεν της εβαλες κανενα χερι να δεις τι γινεται?...αν τσιναει....το φραπε στον εκανε ντυμενη?....συνεδρία με αυτήν
από εμφάνιση, σαν την γειτόνισσα που έχει το μπακάλικο της γειτονιάς σας (και δεν το λέω υποτιμητικά, απλά η τύπισσα είναι υπεράνω κάθε υποψίας)
μικροκαμωμένη, καστανομάλα, ηλικία 40+, σώμα με λίγα πιασιματάκια νορμάλ της ηλικίας, φάτσα καλούλα/αδιάφορη, μπάζο δεν την λες, απλώς όταν κάνω κασκαντεριλίκια περιμένω να μου εμφανιστεί πάντα το χειρότερο, οπότε τα κριτήριά μου αυτομάτως γίνονται πολύ ελαστικά δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός
αν και προσπαθούσε να μιλάει συνέχεια, εμένα μου φάνηκε υπερβολικά αμήχανη, δείγμα ότι μάλλον πρόκειται για πολύ φρέσκο αματούρι
στο δια ταύτα, το μασαζάκι πέρασε αξιοπρεπώς την βάση (φιλότιμη) και κατέληξε σε φραπεδιά
ανάμεικτες εντυπώσεις πάντως για τα λεφτά που δίνεις σε συνδυασμό με το ότι είναι ντελίβερι, νομίζω ότι δεν είναι κακή δεν ξέρω, με μπέρδεψε λίγο
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρε συ...δεν της εβαλες κανενα χερι να δεις τι γινεται?...αν τσιναει....το φραπε στον εκανε ντυμενη?....
ντυμένη ναι, της κατέβασα το πανοφώρι όμως
μια χαρά έπιανα ρε και φιλούρες έπεσαν αλλά δεν ήθελα να την πιέσω γιατί δεν μου έκανε και τρελό κλικ και μου φαινόταν εξαιρετικά αμήχανη και την ψιλολυπήθηκα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
γεια σου ρε κοσνικ με τις καταδρομικες σου...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!συνεδρία με αυτήν
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
ντυμένη ναι, της κατέβασα το πανοφώρι όμως
μια χαρά έπιανα ρε και φιλούρες έπεσαν αλλά δεν ήθελα να την πιέσω γιατί δεν μου έκανε και τρελό κλικ και μου φαινόταν εξαιρετικά αμήχανη και την ψιλολυπήθηκα
όταν λές φιλούρες εννοείς γλωσσόφυλα ;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όταν λές φιλούρες εννοείς γλωσσόφυλα ;
ναι
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Kosnik την φραπεδιά της την ζήτησες εσύ ή προσφέρθηκε από μόνη της;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Kosnik την φραπεδιά της την ζήτησες εσύ ή προσφέρθηκε από μόνη της;
μόνη της μου ζήτησε να γυρίσω και από την άλλη ;)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μωρέ και άλλες σου λένε να γυρίσεις από μπροστά, αλλα σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι. Θα της τηλεφωνήσω να κανονίσω συνάντηση και ελπίζω να δέχεται και στο χώρο της. Δεν γουστάρω να μου έρχονται κατ'οίκον
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
<ωρέ και άλλες σου λένε να γυρίσεις από μπροστά, αλλα σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι. Θα της τηλεφωνήσω να κανονίσω συνάντηση και ελπίζω να δέχεται και στο χώρο της. Δεν γουστάρω να μου έρχονται κατ'οίκον
σε προλαβαίνω, δεν δέχεται στον χώρο της.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
αν απο μονη της εδωσε φιλακια και φραπε σιγουρα με λιγο πιεση κ λιγα ευρω παραπανω θα εχει και αλλα το μενου..... θα το τιμησω....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Εχει,εχει.....χωρις πιεση αλλα με τα ευρωπουλα....70,100 οπου σε πιασει! παντως απο προσωπο 3/10....αν απο μονη της εδωσε φιλακια και φραπε σιγουρα με λιγο πιεση κ λιγα ευρω παραπανω θα εχει και αλλα το μενου..... θα το τιμησω....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σωμα.....?εχει τιποτα βυζουμπες?.....αντε ρε σεις πειτε, πειτε.....Εχει,εχει.....χωρις πιεση αλλα με τα ευρωπουλα....70,100 οπου σε πιασει! παντως απο προσωπο 3/10....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις