You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μπορεις να βαλεις το λινκ...?ΑΠΟΛΑΦΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΜΑΣΕΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.
Σημερινη αγγελια στο myliste ,80 ευρω .Ξερεις κανεις συναγωνιστης κατι περισσοτερο
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω πως γινεται ,αλλα αν μπεις στο myliste.gr .θεραπειες μασαζ ,ειναι η πρωτη αγγελια , αν θελεισ το τηλεφωνο στο στελνω με πμμπορεις να βαλεις το λινκ...?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
το βρηκα.....γραφειο μου μυριζεται.....Δεν ξερω πως γινεται ,αλλα αν μπεις στο myliste.gr .θεραπειες μασαζ ,ειναι η πρωτη αγγελια , αν θελεισ το τηλεφωνο στο στελνω με πμ
goustarw_polles
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλανια με τη βοηθεια του νιρτο
βρηκα ενα τηλ για τη ρωσοπετιτομιλφομασατζου
με το 70 για μιαμισια ωρα λεμε
αλλα δεν εχω κανει επιβεβαιωση
κανεις που πηρε?
τελειωνει σε 05
Αν μπορείς στείλτο μου με πμ σε παρακαλω..
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλανια με τη βοηθεια του νιρτο
βρηκα ενα τηλ για τη ρωσοπετιτομιλφομασατζου
με το 70 για μιαμισια ωρα λεμε
αλλα δεν εχω κανει επιβεβαιωση
κανεις που πηρε?
τελειωνει σε 05
Βγάλε ... βρώμα, ντε ...!!!
τι θελειs παλι? ;)Βγάλε ... βρώμα, ντε ...!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τι θελειs παλι? ;)
Κα 'να ....φωνάκι, ίσως ...?!
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μήπως σύμπτωση... παίδες μάλλον θα δοκιμάσω αύριο...
Αυτο το ρωσσο-ουκρανίδι(δεν ειμαι σιγουρος για προελευση) ειχα δοκιμασει..περυσι να το ΄΄κλεισω΄΄ για ενα test drive αν και υπήρχαν αναφορές εδω (καπου αρκετα πισω ειναι μαζεμενες ) απο αλλους συναγωνιστες, ότι είναι απο δυσκολη έως και ζόρικη, ότι κανει μονο τα ..απλα κπ. Τοτε μαλιστα έγραφε στην αγγελια(αν θυμαμαι καλα) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κατι περι...Παγωμενου μασαζ. Και επειδη η ΄΄περιπετεια΄΄ειναι ..αφροδισιακό για μας τους ΄΄ανατολιτες΄΄ την ειχα κανει την προσπαθεια της επαφής αλλα οχι ολοκληρωμενη.Μονο στα τηλεφωνηματα ειχαμε μεινει. Βέβαια ..τοτε ειχε απ οτι φαινεται ΄΄δουλεια΄΄γιατι το έπαιζε δυσκολη ακομη και με τις ωρες. Τοτε δεν μπορω, όχι αυτη την ημερα ..και αλλα τετοια..που εμενα μου ανεβαζουν τις ..στροφες..
Απ οτι όμως τωρα βλέπω στην αγγελια της εχει αλλαξει το υφος και το πνευμα. Η τιμη παραμενει ίδια όμως ειναι οκ(κατα την γνωμη μου) αφου έκοψε το..Παγωμενο
Υπαρχει κανεις που να έχει ποιο ακριβεις πληροφοριες? Αν ναι γραψτε να μαθουμε και εμεις...Το..άνοιξε τελικα το ΄΄καλοριφερ΄΄?
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Μόνο σέ σπίτια πάει ή κυρία.Σέ ξενοδοχείο δέν πάει.Μόλις τής πείς γιά ξενοδοχείο σού κλείνει τό τηλέφωνο.Επίσης μόνο "φραπέ" προσφέρει η κυρία.Οπότε τό καλοριφέρ κλειστό.Αυτο το ρωσσο-ουκρανίδι(δεν ειμαι σιγουρος για προελευση) ειχα δοκιμασει..περυσι να το ΄΄κλεισω΄΄ για ενα test drive αν και υπήρχαν αναφορές εδω (καπου αρκετα πισω ειναι μαζεμενες ) απο αλλους συναγωνιστες, ότι είναι απο δυσκολη έως και ζόρικη, ότι κανει μονο τα ..απλα κπ. Τοτε μαλιστα έγραφε στην αγγελια(αν θυμαμαι καλα) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κατι περι...Παγωμενου μασαζ. Και επειδη η ΄΄περιπετεια΄΄ειναι ..αφροδισιακό για μας τους ΄΄ανατολιτες΄΄ την ειχα κανει την προσπαθεια της επαφής αλλα οχι ολοκληρωμενη.Μονο στα τηλεφωνηματα ειχαμε μεινει. Βέβαια ..τοτε ειχε απ οτι φαινεται ΄΄δουλεια΄΄γιατι το έπαιζε δυσκολη ακομη και με τις ωρες. Τοτε δεν μπορω, όχι αυτη την ημερα ..και αλλα τετοια..που εμενα μου ανεβαζουν τις ..στροφες..
Απ οτι όμως τωρα βλέπω στην αγγελια της εχει αλλαξει το υφος και το πνευμα. Η τιμη παραμενει ίδια όμως ειναι οκ(κατα την γνωμη μου) αφου έκοψε το..Παγωμενο
Υπαρχει κανεις που να έχει ποιο ακριβεις πληροφοριες? Αν ναι γραψτε να μαθουμε και εμεις...Το..άνοιξε τελικα το ΄΄καλοριφερ΄΄?
Ουκρανη, Ολγα το ονοματακι η καλυτερα η μαρκα του "ψυγειου".Αυτο το ρωσσο-ουκρανίδι(δεν ειμαι σιγουρος για προελευση) ειχα δοκιμασει..περυσι να το ΄΄κλεισω΄΄ για ενα test drive αν και υπήρχαν αναφορές εδω (καπου αρκετα πισω ειναι μαζεμενες ) απο αλλους συναγωνιστες, ότι είναι απο δυσκολη έως και ζόρικη, ότι κανει μονο τα ..απλα κπ. Τοτε μαλιστα έγραφε στην αγγελια(αν θυμαμαι καλα) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κατι περι...Παγωμενου μασαζ. Και επειδη η ΄΄περιπετεια΄΄ειναι ..αφροδισιακό για μας τους ΄΄ανατολιτες΄΄ την ειχα κανει την προσπαθεια της επαφής αλλα οχι ολοκληρωμενη.Μονο στα τηλεφωνηματα ειχαμε μεινει. Βέβαια ..τοτε ειχε απ οτι φαινεται ΄΄δουλεια΄΄γιατι το έπαιζε δυσκολη ακομη και με τις ωρες. Τοτε δεν μπορω, όχι αυτη την ημερα ..και αλλα τετοια..που εμενα μου ανεβαζουν τις ..στροφες..
Ερχεται με το μασαζοκρεβατο της, προσφερει φραπε και υποσχεσεις για το μελλον.
Αν τσιμπησεις θα στα μασαει για οσο καιρο την παιρνει.
pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.836
- Πόντοι
- 216
Αυτό το ζώο το πήρα τηλέφωνο σήμερα.
Είναι αγενέστατη.
Ήμουν ευγενικότατος και αφού ρώτησα για τιμή κλπ, την είπα να το κανονίσουμε.
Με ρώτησε που είμαι και μόλις άκουσε περιοχή, το έκλεισε.
Μπορεί απο βυζί να είναι τούμπανο, αλλά ότι έχει στα βυζιά, της λείπει απο τρόπους.
Είναι αγενέστατη.
Μπορεί απο βυζί να είναι τούμπανο, αλλά ότι έχει στα βυζιά, της λείπει απο τρόπους.
Αυτό το ζώο το πήρα τηλέφωνο σήμερα.
Είναι αγενέστατη.
τα ίδια και σε εμένα, μόλις της είπα νέα σμύρνη μου το έκλεισε το ζώο
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
...Μην ασχολείστε,ρε...Το βυζί είναι σιλικόνη και φαίνεται ότι πρέπει να μένεις βόρεια προάστεια για ναρθει...Δεν πάνε στο διάολο όλες τους...
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Μαύρο στήν συγκεκριμένη κυρία,αλλά καί σέ όλες όσες τήν έχουν δεί "κάπως" καί τό παίζουν φίρμες.Απλά δέν ασχολούμαστε μέ ζώα,γιατί δέν είμαστε κτηνοβάτες.Αυτό το ζώο το πήρα τηλέφωνο σήμερα.
Είναι αγενέστατη.
goustarw_polles
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ κύριοι...!!!
Αλλα ας τελειώνουμε με αυτή και ας εμφανίσουμε κάτι καινούργιο...!!!
Δεν υπάρχει κανείς που να έχει κάτι στα υπόψην του...?
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ κύριοι...!!!
σωστός ο φίλος, της παραδώσαμε σημασία
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αντε ρε σεις με τις καργιολες εδω μεσα....μου ηρθαν απο τα κολοχωρια τους και το παιζουν και καποιες.....Αυτό το ζώο το πήρα τηλέφωνο σήμερα.
Είναι αγενέστατη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις