Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλά να σου βγεί ο Σάκης. Μη σου βγεί κανένας Σισέ και ψάχνεις να βρεις τη πόρτα να φύγεις :2funny:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ΑΠΟΛΑΦΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΜΑΣΕΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Σημερινη αγγελια στο myliste ,80 ευρω .Ξερεις κανεις συναγωνιστης κατι περισσοτερο

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΑΠΟΛΑΦΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΜΑΣΕΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Σημερινη αγγελια στο myliste ,80 ευρω .Ξερεις κανεις συναγωνιστης κατι περισσοτερο
μπορεις να βαλεις το λινκ...?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Δεν ξερω πως γινεται ,αλλα αν μπεις στο myliste.gr .θεραπειες μασαζ ,ειναι η πρωτη αγγελια , αν θελεισ το τηλεφωνο στο στελνω με πμ
το βρηκα.....γραφειο μου μυριζεται.....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αλανια με τη βοηθεια του νιρτο
βρηκα ενα τηλ για τη ρωσοπετιτομιλφομασατζου
με το 70 για μιαμισια ωρα λεμε
αλλα δεν εχω κανει επιβεβαιωση
κανεις που πηρε?
τελειωνει σε 05

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κανεις που πηρε?
τελειωνει σε 05

Αν μπορείς στείλτο μου με πμ σε παρακαλω..

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κανεις που πηρε?
τελειωνει σε 05

Βγάλε ... βρώμα, ντε ...!!! :blahblah1:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Μήπως σύμπτωση... παίδες μάλλον θα δοκιμάσω αύριο...

Αυτο το ρωσσο-ουκρανίδι(δεν ειμαι σιγουρος για προελευση) ειχα δοκιμασει..περυσι να το ΄΄κλεισω΄΄ για ενα test drive αν και υπήρχαν αναφορές εδω (καπου αρκετα πισω ειναι μαζεμενες ) απο αλλους συναγωνιστες, ότι είναι απο δυσκολη έως και ζόρικη, ότι κανει μονο τα ..απλα κπ. Τοτε μαλιστα έγραφε στην αγγελια(αν θυμαμαι καλα) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κατι περι...Παγωμενου μασαζ. Και επειδη η ΄΄περιπετεια΄΄ειναι ..αφροδισιακό για μας τους ΄΄ανατολιτες΄΄  :) την ειχα κανει την προσπαθεια της επαφής αλλα οχι ολοκληρωμενη.Μονο στα τηλεφωνηματα ειχαμε μεινει. Βέβαια ..τοτε ειχε απ οτι φαινεται ΄΄δουλεια΄΄γιατι το έπαιζε δυσκολη ακομη και με τις ωρες. Τοτε δεν μπορω, όχι αυτη την ημερα ..και αλλα τετοια..που εμενα μου ανεβαζουν τις ..στροφες.. :rockon:
Απ οτι όμως τωρα βλέπω στην αγγελια της εχει αλλαξει το υφος και το πνευμα. Η τιμη παραμενει ίδια όμως ειναι οκ(κατα την γνωμη μου) αφου έκοψε το..Παγωμενο  :2funny:
Υπαρχει κανεις που να έχει ποιο ακριβεις πληροφοριες? Αν ναι γραψτε να μαθουμε και εμεις...Το..άνοιξε τελικα το ΄΄καλοριφερ΄΄? :2funny:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Αυτο το ρωσσο-ουκρανίδι(δεν ειμαι σιγουρος για προελευση) ειχα δοκιμασει..περυσι να το ΄΄κλεισω΄΄ για ενα test drive αν και υπήρχαν αναφορές εδω (καπου αρκετα πισω ειναι μαζεμενες ) απο αλλους συναγωνιστες, ότι είναι απο δυσκολη έως και ζόρικη, ότι κανει μονο τα ..απλα κπ. Τοτε μαλιστα έγραφε στην αγγελια(αν θυμαμαι καλα) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κατι περι...Παγωμενου μασαζ. Και επειδη η ΄΄περιπετεια΄΄ειναι ..αφροδισιακό για μας τους ΄΄ανατολιτες΄΄  :) την ειχα κανει την προσπαθεια της επαφής αλλα οχι ολοκληρωμενη.Μονο στα τηλεφωνηματα ειχαμε μεινει. Βέβαια ..τοτε ειχε απ οτι φαινεται ΄΄δουλεια΄΄γιατι το έπαιζε δυσκολη ακομη και με τις ωρες. Τοτε δεν μπορω, όχι αυτη την ημερα ..και αλλα τετοια..που εμενα μου ανεβαζουν τις ..στροφες.. :rockon:
Απ οτι όμως τωρα βλέπω στην αγγελια της εχει αλλαξει το υφος και το πνευμα. Η τιμη παραμενει ίδια όμως ειναι οκ(κατα την γνωμη μου) αφου έκοψε το..Παγωμενο  :2funny:
Υπαρχει κανεις που να έχει ποιο ακριβεις πληροφοριες? Αν ναι γραψτε να μαθουμε και εμεις...Το..άνοιξε τελικα το ΄΄καλοριφερ΄΄? :2funny:
Μόνο σέ σπίτια πάει ή κυρία.Σέ ξενοδοχείο δέν πάει.Μόλις τής πείς γιά ξενοδοχείο σού κλείνει τό τηλέφωνο.Επίσης μόνο "φραπέ" προσφέρει η κυρία.Οπότε τό καλοριφέρ κλειστό.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ουκρανη, Ολγα το ονοματακι η καλυτερα η μαρκα του "ψυγειου".
Ερχεται με το μασαζοκρεβατο της, προσφερει φραπε και υποσχεσεις για το μελλον.
Αν τσιμπησεις θα στα μασαει για οσο καιρο την παιρνει.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Αυτό το ζώο το πήρα τηλέφωνο σήμερα.
Είναι αγενέστατη.
Ήμουν ευγενικότατος και αφού ρώτησα για τιμή κλπ, την είπα να το κανονίσουμε.
Με ρώτησε που είμαι και μόλις άκουσε περιοχή, το έκλεισε.
Μπορεί απο βυζί να είναι τούμπανο, αλλά ότι έχει στα βυζιά, της λείπει απο τρόπους.

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι αγενέστατη.
Μπορεί απο βυζί να είναι τούμπανο, αλλά ότι έχει στα βυζιά, της λείπει απο τρόπους.

τα ίδια και σε εμένα, μόλις της είπα νέα σμύρνη μου το έκλεισε το ζώο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
...Μην ασχολείστε,ρε...Το βυζί είναι σιλικόνη και φαίνεται ότι πρέπει να μένεις βόρεια προάστεια για ναρθει...Δεν πάνε στο διάολο όλες τους...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Είναι αγενέστατη.
Μαύρο στήν συγκεκριμένη κυρία,αλλά καί σέ όλες όσες τήν έχουν δεί "κάπως" καί τό παίζουν φίρμες.Απλά δέν ασχολούμαστε μέ ζώα,γιατί δέν είμαστε κτηνοβάτες.

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ κύριοι...!!!
Αλλα ας τελειώνουμε με αυτή και ας εμφανίσουμε κάτι καινούργιο...!!!
Δεν υπάρχει κανείς που να έχει κάτι στα υπόψην του...?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Συμφωνώ κύριοι...!!!
Αλλα ας τελειώνουμε με αυτή και ας εμφανίσουμε κάτι καινούργιο...!!!
Δεν υπάρχει κανείς που να έχει κάτι στα υπόψην του...?

σωστός ο φίλος, της παραδώσαμε σημασία

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είναι αγενέστατη.
αντε ρε σεις με τις καργιολες εδω μεσα....μου ηρθαν απο τα κολοχωρια τους και το παιζουν και καποιες..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom